BeoVision Eclipse & BeoLab 50 i Piano Black

BeoVision Eclipse & BeoLab 50 i Piano Black
Vi er glade for at kunne præsentere de udvalgte produkter Beolab 50 og BeoVision Eclipse i den nye farve Piano Black samt det nye aluminiumscover til Beolab 50.

Nu introducerer vi Beovision Eclipse og Beolab 50 Piano Black med en spejlblank overflade i kulsort, som fremhæver det elegante design og den skulpturelle silhuet. Den nye aluminiumsfront på Beolab 50 er et markant udtryk for det solide håndværk, der ligger bag forarbejdningen, og det giver højttalerne et endnu mere eksklusivt og luksuriøst præg. Aluminiumsfronten på den nye Beolab 50 er udviklet til at skabe endnu større begejstring for Bang & Olufsens aluminiumshåndværk og fremhæve højttalerens styrke og skønhed.

BeoVision Eclipse Piano Black - blog
BeoLab 50 Piano Black - blog

Den sorte farve forbindes med mange forskellige følelser fra det ildevarslende til det mystiske. De reflekterende overflader på Beovision Eclipse og Beolab 50 i Piano Black fremhæver de skulpturelle silhuetter og den virtuose forarbejdning – og giver din hjemmeunderholdning et touch af sort magi.

BeoVision Eclipse - Piano Black - Closeup

Formfuldendt forarbejdning

Oplev ren, visuel, dynamik, når den skarpe, sorte glasskærm skærer sig igennem en organisk aluminiumskrop i Piano Black. Et markant og klart design-statement kombineret med håndværk af allerhøjeste kvalitet.

Oplev BeoVision Eclipse

Sort i balance

Håndværket og farven er i fuldendt harmoni. Beolab 50 i Piano Black har undergået en række ekstra anodiserings- og poleringscyklusser, så de luksuriøst forarbejdede materialer fremstår ekstra elegant. Den nye aluminiumsfront understreger dybden i den sorte overflade og sætter scenen for et rigt og levende designudtryk.

Oplev BeoLab 50
BeoLab 50 - Piano Black - Closeup
BeoVision Eclipse - fixed floorstand brass

Ny stand. Nyt look.

Piano Black vitaliseres i en slank, ny og næsten svævende gulvstand, hvis linjer og form er inspireret af Beovision Eclipse. Den lakerede bundplade og arm i stål er sort, mens aluminiumsrøret fås i enten sølv- eller messingfarvet aluminium.

Se standen her