Et ungt team med mange års erfaring

Vi i BCOPENHAGEN er stolte af at kunne præsentere et team med sammenlagt 88 års erfaring i branchen. Samtidig kan vi kalde os et af Danmarks yngste Bang & Olufsen teams. Så hvad enten det er reparation af ældre Bang & Olufsen produkter eller en rundtur i det nyeste indenfor teknologiens verden, står vi altid klar til at give dig den mest personlige og individuelle service i vores butik.

Vores mangeårige erfaring med Bang & Olufsen produkter giver os en uvurderlig viden, som vi altid kan trække på. Vi kender alt til ældre Bang & Olufsen produkter og vil altid være behjælpelige med at finde den bedste løsning, såfremt du ønsker at opgradere din teknologi til højere standarder. Vi er 100% opdateret på al ny avanceret teknologi indenfor billede og lyd, og vi giver os gerne god tid til en gennemgang, når du besøger os.

Vi tror på, at det personlige og nærværende gør en forskel. Fra projektering og køb til installation og efterfølgende service. 

Her kan du læse mere om vores team, samt hvilke kompetencer vi kan tilbyde dig.

Går du med tanker om ombygning eller nybygning, så tag os med tidligt i processen, så vi sammen kan sikre den rigtige løsning for dig. Læs mere om individuelle løsninger her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik.

Med venlig hilsen
BCOPENHAGEN

Kig indenfor i vores butik på Frederiksberg.