Et ungt og rutineret team med mange års erfaring

Vi i BCOPENHAGEN er stolte af at kunne præsentere et team med sammenlagt mere end 130 års erfaring i branchen. Vi har både unge og ældre i vores team, så hvad enten det er reparation af ældre Bang & Olufsen produkter eller en rundtur i det nyeste indenfor teknologiens verden, står vi altid klar til at give dig den mest personlige og individuelle service i vores butikker.

Vores mangeårige erfaring med Bang & Olufsen produkter giver os en uvurderlig viden, som vi altid kan trække på. Vi kender alt til ældre Bang & Olufsen produkter og vil altid være behjælpelige med at finde den bedste løsning, såfremt du ønsker at opgradere din teknologi til højere standarder. Vi er 100% opdateret på al ny avanceret teknologi indenfor billede og lyd, og vi giver os gerne god tid til en gennemgang, når du besøger os.

Vi tror på, at det personlige og nærværende gør en forskel. Fra projektering og køb til installation og efterfølgende service.

Her kan du læse mere om vores team, samt hvilke kompetencer vi kan tilbyde dig.

Går du med tanker om ombygning eller nybygning, så tag os med tidligt i processen, så vi sammen kan sikre den rigtige løsning for dig. Læs mere om individuelle løsninger her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butikker på Frederiksberg og i Vedbæk.

Med venlig hilsen
BCOPENHAGEN

Kontakt os på Frederiksberg.
Kontakt os i Vedbæk.

BCOPENHAGEN - Frederiksberg og Vedbæk Medarbejdere 2022