Alle Høretelefoner

Viser alle 3 resultater

Gold Tone
Anthracite Oxygen
Black Anthracite
Ferrari Edition
Fra 2.999,00 kr.
Gold Tone
Black Anthracite
Timber
4.499,00 kr.
Grey Mist
Gold Tone
Chestnut
Navy
Black
7.499,00 kr.

BANG & OLUFSEN HØRETELEFONER OG HOVEDTELEFONER

Nyd uovertruffen frihed og mobilitet med in-ear høretelefoner eller over-ear hovedtelefoner fra Bang & Olufsen - alle fremstillet af eksklusive og luksuriøse materialer og med avanceret Active Noise Canceling-teknologi samt Bang & Olufsen Signature Sound. Vores B&O hovedtelefoner er skabt for at vække sanser, at løfte oplevelsen af at lytte og se. Vi har talt med musikere og studie-optagere, som alle elsker det faktum, at flere mennesker lytter til musik flere steder, men hader det faktum, at kvaliteten af lytteoplevelsen er blevet udhulet. Alle vores hovedtelefoner og høretelefoner fra Bang & Olufsen er designet til at give dig mulighed for at opleve medier i en praktisk og nem måde, men stadig i enestående høj kvalitet. Designprofilen er minimalistisk og slank, beregnet til både at komplementere og forbedre din stil.

DESIGNET TIL DIN HVERDAG OG DIN STIL

Gennem de seneste år er hovedtelefoner og høretelefoner efterhånden blevet en uundværlig accessory. Kigger man rundt i gadebilledet kan man ikke undgå at se mennesker med hovedtelefoner eller høretelefoner på. Og det betyder også at der aldrig har været så mange producenter som der er lige nu, hvilket selvsagt betyder at konkurrencen om at skabe det ypperste indenfor høre- og hovedtelefon-kategorien aldrig har været skarpere.

Erfaring, design og kvalitet adskiller Bang & Olufsens Beoplay hovedtelefoner fra hovedmængden. Siden 1925 har Bang & Olufsen været synonym med akustisk perfektion og enestående design. Vores ingeniører har kalibreret og justeret hver enkelt hovedtelefon, udelukkende med det formål at skabe den ultimative lydoplevelse. Teknologien og den viden vi har om lyd, som vi har anvendt i vores højttalere gennem årtier, anvender vi i dag i vores forskellige høre- og hovedtelefoner.

B&O OVER-EAR HOVEDTELEFONER

B&O hovedtelefoner har en fantastiske komfort, og kan derfor bruges dagen lang uden at genere – hvad enten man hører musik eller bare har dem hængende om halsen som et stilfuldt fashion accessory. Serien er i en klasse for sig med et eksklusivt look.

Vores over-ear hovedtelefoner Beoplay HX og Beoplay H95 er så behagelige at have på, at du ikke har lyst til at tage dem af igen. De specialdesignede ørepuder omslutter ørerne, og giver en fantastisk passiv støjisolering, takket være hukommelsesskummet og de bløde ørepuder af ægte læder, som forhindrer lyde udefra i at forstyrre musikken. Modsat siver musikken heller ikke ud til omgivelserne. Alle B&O hovedtelefoner fås med ANC (aktiv støjreduktion), er trådløse og selvfølgelig med Bang & Olufsen Signature Sound.

B&O IN-EAR HØRETELEFONER

Vores in-ear høretelefoner fra Bang & Olufsen er ligesom vores over-ear hovedtelefoner alle fremstillet i eksklusive materialer og ultralette designs, der giver komfort i særklasse og perfekt pasform med udskiftelige ørepropper. Beoplay EX er vores mest fleksible in-ear-høretelefoner til dato. Med perfekt pasform hele dagen og stor, detaljeret og kraftfuld lyd. Beoplay EX er vandtætte, robuste og med ANC teknologi, der lukker al uønsket støj ude, så du kan finde dit fokus eller slappe af, uanset hvor du er. Beoplay EX har nem og hurtig opladning på farten og byder på hele 20-28 timers afspilning på én opladning*.

* 6 timers afspilning på en opladning plus tre ekstra opladninger via ladeetuiet.

ACTIVE NOISE CANCELLATION

ANC står for Active Noise Cancellation og kaldes også Noise Cancelling. På dansk hedder det støjreduktion eller støjreducering. Det betyder helt konkret, at du kan filtrere larmen omkring dig væk, så du kan isolere dig og få fuldstændig ro, selv i de mest støjende omgivelser. Du kan slå noise cancelling-funktionen til og fra, når du vil, så du kan lukke verden ind, når du f.eks. cykler i trafikken, men kravle ind i din egen verden, når du sidder i toget og bare vil have fred.

Vores specialdesignede ørepuder giver en fantastisk passiv støjisolering, som forhindrer lyde udefra i at forstyrre musikken. Modsat siver musikken heller ikke ud til omgivelserne. Når den aktive støjreduktion ikke er slået til, byder Bang & Olufsen hovedtelefoner derfor på en enestående passiv støjreduktion takket være hukommelsesskummet og de bløde ørepuder af ægte læder. MEN med en fantastisk passiv støjisolering er det rart at kunne lukke lydene ind – uden at skulle tage hovedtelefonerne af. Og her kommer modspilleren til ANC ind i billedet, nemlig Transparency Mode. Transparency Mode giver dig nemlig mulighed for at lukke verden ing og lytte til dine omgivelser ved hjælp af en lille mikrofon i ørekoppen.

“Det grundlæggende princip er, at én linje er nok til at beskrive hele ideen bag et design.”

TORSTEN VALEUR, DESIGNER HOS BANG & OLUFSEN