Hvordan det hele startede

Bang & Olufsens eksistens har altid været og er fortsat baseret på initiativer fra nyskabende, ihærdige og ambitiøse mennesker. Kort sagt mennesker, som tror på at det at skabe er at leve.

Det hele begyndte den 17. November 1925 med en fuldt indbetalt aktiekapital på 10.000 kr. 4.000 kr. ejedes af Peter Bang, 4.000 kr. af Svend Olufsen og 1.000 kr. af hver af deres fædre. Således udstyret med kapital kunne de to unge ingeniører tage hul på en epoke i dansk elektronik historie, som skulle vise sig at blive lidt af et eventyr. Sammen grundlagde de den virksomhed, der skulle blive internationalt kendt for sine designikoner og exceptionel lyd- og billedkvalitet. I dag er Bang & Olufsen A/S kendt over hele verden for sine eksklusive tv, musiksystemer og højttalere – produkter, der forener teknologisk raffinement, emotionel attraktion og fremragende design.

Foruden underholdningsprodukter til hjemmet anvender Bang & Olufsen også sin viden indenfor akustik og design til bilindustrien, hvor virksomheden samarbejder med førende brands om at udvikle avancerede lydsystemer til forskellige eksklusive modeller.

95 års magi – A walk down memory lane

En dialog mellem fortid og nutid

Lige siden Bang & Olufsen lancerede deres første produkt i 1925, har klassiske design formet den visionære linje for brandet. Vi har her samlet nogle af vores mest ikoniske produkter op igennem tiden. Måske du kan genkende nogle af dem.