Beogram 4000

Fra 69.995,00 kr.

En klassiker. Genskabt.

50 år gammel pladespiller får nyt liv. Beogram 4000 er det første produkt i Bang & Olufsens Recreated Classics Program, der har til formål at renovere, gendanne og genskabe nogle af B&Os mest ikoniske produkter.

Lige nu sælger vi to istandsatte Beogram 4000 i vores butik på Frederiksberg. BEMÆRK at disse er et originalt smukt patineret produkt – kontakt os endelig for billeder af eventuelle brugsspor eller kom ned i butikken på Falkoner Alle 7. Læs mere om hvad istandsættelsen indebærer nedenfor.

Delbetaling
2.917 kr. pr. måned
12
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 69.995 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 2.917 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 69.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tag:

“Classics-initiativet er skabt ud fra Bang & Olufsens mål om at skabe langtidsholdbare produkter, som er relevante for vores forbrugere mange år efter, at de har købt vores produkter. Vi lever i en verden, hvor forbrugerelektronik ses som brug og smid væk-produkter. Men hos Bang & Olufsen fremstiller vi elektronik, der er skabt til at blive brugt år efter år. Det er dét, der skiller os ud som brand, det er hvad, en renoveret Beogram 4000 så smukt er udtryk for, og som vi vil bygge videre på i fremtiden.”

Mads Kogsgaard Hansen, Sr. Global Product Manager for Classics & Product Circularity.

Opgraderingen af Beogram 4000 bygger på den originale pladespillers oprindelige udseende
– med små signifikante ændringer.

En smukt forarbejdet, håndlavet træramme af massivt egetræ, understreger designets visuelle varme og intimitet. Et nyt støvlåg beskytter afspilleren, når den ikke er i brug, og får Beogram 4000 til at fremstå som en elegant og raffineret del af indretningen.

Beogram 4000 - Trin 1 - Adskillelse og eftersyn

Trin 1

Adskillelse og eftersyn

Renoveringen af de originale Beogram 4000 pladespillere starter med, at de sendes til fabrikken i Struer – der hvor de i sin tid blev skabt. For at vurdere, hvad der skal gøres ved de enkelte enheder, skilles hver Beogram ad manuelt og efterses grundigt.

Beogram 4000 - Trin 2 - Renovering og restaurering

Trin 2

Renovering og restaurering

Når denne proces er færdig, rengøres hver enkelt komponent omhyggeligt. Dele udskiftes – det kan være alt fra den mindste skrue og det mindste kugleleje til drivremmen – så pladespillerne fungerer perfekt. For at opnå den suveræne lydkvalitet, vi kræver af alle vores produkter, testes og finjusteres hver pladespiller manuelt, indtil vores ingeniører er 100% tilfreds med lydkvaliteten.

Beogram 4000 - Trin 3 - Genskabelse og opgradering

Trin 3

Genskabelse og opgradering

Derefter udskifter vi den håndlavede ramme af massivt egetræ samt monterer et nyt støv-cover, der beskytter afspilleren, når den ikke er i brug. Vores sidste skridt er at opgradere teknologien – installere en forforstærker samt tilføje en helt ny pickup.

Beogram 4000 brugt gif - B&O

Eksempel på en brugt Beogram 4000 med flere skader og tegn på slid.

Beogram 4000 renoveret gif - B&O

Eksempel på en Beogram 4000, der har fået nyt liv gennem vores Classics Program. Alle beskadigede dele er udskiftet, og anlægget står som nyt.

VÆLG ALUMINIUM

Natural, Gold Tone

TRÆPANEL

Light Oak, Smoked Oak

Beogram 4000 - Gold Tone Light Oak - Hero
Beogram 4000
Fra 69.995,00 kr. Vælg varianter