Mød vores team

Mød vores sælgere og installatører, som du vil møde,
når du besøger os i vores butikker eller får leveret nye produkter til installation.

Bcopenhagen saelger Emil Steen Nielsen - B&O

Emil Steen Nielsen

Sælger – Bang & Olufsen Frederiksberg

Emil har været med helt fra starten, da Bang & Olufsen Lyngby, som en af de første dedikerede Bang & Olufsen butikker, åbnede dørene i 1999. Emil er uddannet i butikken i Lyngby og er et velkendt ansigt for mange af vores kunder. Over 20 år er det blevet til, og dette skyldes ikke mindst Emils passion for design og indretning, der passer godt til Bang & Olufsens produkter. Emil brænder for at vise vores kunder den kvalitet og det design, som Bang & Olufsen står for. Han er stolt over, at vi i Danmark har et af verdens stærkeste brands med en meget spændende historie, der går helt tilbage til 1925. Emil er meget perfektionistisk og bestræber sig på at give den bedste og mest professionelle rådgivning, samt at indfri kundens ønsker og forventninger.

Book en demo med Emil her

E-mail: emil@bcopenhagen.dk
Telefon: +45 71 999 888

Bcopenhagen saelger Lars Moller - B&O

Lars Møller

Sælger – Bang & Olufsen Frederiksberg

Lars er uddannet tekniker, en uddannelse han anvendte i forsvaret som sergent. Herefter startede han sin karriere som Bang & Olufsen sælger på Frederiksberg i 1991. Han har en stor passion for produkterne og beundrer det fejlfrie håndværk og de banebrydende muligheder. Denne passion førte til, at han i 2002 startede sin egen Bang & Olufsen butik i Hørsholm, hvor han solgte de eksklusive produkter i det Nordsjællandske indtil sammenlægningen med Bang & Olufsen Lyngby i 2011. Lars har over 30 års erfaring i branchen, og med sin tekniker uddannelse ved han, hvad han taler om. For Lars er det bedste øjeblik, når alt fungerer som det skal, og når kunden bliver positivt overrasket over at opleve produkterne i eget hjem.

Book en demo med Lars her

E-mail: lars@bcopenhagen.dk
Telefon: +45 71 999 888

Bcopenhagen saelger Mads Ryge - B&O

Mads Ryge

Sælger – Bang & Olufsen Frederiksberg

Mads startede sin B&O karriere i butikken på Frederiksberg, hvor han allerede som 17 årig gik i lære som radiohandler. Uddannelsen tog fire år med skiftende perioder på Radiohandler Skolen i Ringsted og på gulvet i butikken på Falkoner Allé. Som færdiguddannet radiohandler fik Mads i 2001 job som butikschef i Bang & Olufsen Lyngby, hvorefter han i 2005 vendte tilbage som sælger i butikken på Frederiksberg. Efter et ejerskifte på Frederiksberg i 2007 startede han som butikschef i Bang & Olufsen Hellerup, hvor han var indtil han d. 1. maj 2015 for 3. gang i sin 20 år lange karriere vendte tilbage til Frederiksberg for at bestyre vores nye og totalrenoverede butik på Falkoner Allé.

Mads brænder 200% for brandet, produkterne, sine kunder og ikke mindst sit arbejde, som han mere ser som sin hobby end sit arbejde. Sagt med andre ord: Mads er en ustoppelig arbejdshest med B&O-blod i årene.

Book en demo med Mads her

Email: mads@bcopenhagen.dk
Telefon: +45 71 999 888

Bcopenhagen saelger Jesper Lendal - B&O

Jesper Lendal

Sælger – Bang & Olufsen Vedbæk

Jesper startede sin B&O karriere i butikken i Birkerød helt tilbage i 2000. I 2014 skiftede han Birkerød ud med Vedbæk da det nye showroom slog dørene op.

Jesper har en stor passion for Bang & Olufsen produkterne og og beundrer det fejlfrie håndværk og den unikke harmoni af innovativ teknologi og elegant design. Jesper elsker kontakten til kunderne, hvadenten det er rådgivningen omkring det rigtige valg af hovedtelefoner, eller den komplette løsning til B&O styring af lyd og billed i hele hjemmet. Hans overblik og sans for detaljerne, gør ham til mester indenfor projektering og løsninger der er skræddersyet den enkelte kundes behov.

Jesper elsker generelt design og indretning, specielt det der kan harmonerer med Bang & Olufsen. Derfor kan du altid få snak om designhåndværk, formgivning og materialer med ham.

Book en demo med Jesper her

Email: jesper@bcopenhagen.dk
Telefon: +45 45 89 11 24

Bcopenhagen saelger Claus Ebe - B&O

Claus Epe

Partner – Bang & Olufsen Vedbæk

Claus, er vores “Grand Old Man”, og stifter af butikken i Vedbæk helt tilbage i 1973. Claus er uddannet Radio/TV teknikker i flyvevåbent i 1968, og kan sågar bryste sig af at være udannet radartekniker i USA. I det civile liv startede karrieren i Nærum Radio og i 1973 valgte han at blive selvstændig og starte Vedbæk Radio og TV.

I starten af 80’erne blev butikken til officiel B&O forhandler og der fra har både butikken og Claus udviklet sig. Med mere end 40 års erfaring i branchen, er der næsten ikke det Claus ikke kan fortælle om B&O’s mange produkter. Gammel kærlighed ruster ikke siger man – og Claus brænder stadig for Bang & Olufsen.

Book en demo med Claus her

Email: claus@bcopenhagen.dk
Telefon: +45 45 89 11 24

Bcopenhagen montor Jacob Budde - B&O

Jacob Budde

Installatør & Partner – Bang & Olufsen Vedbæk

Jacob er opvokset i Vedbæk og bor i Vedbæk. Han er derfor et kendt ansigt i bybilledet. Helt tilbage i 1993 startede han som chauffør i butikken og lige siden er det gået slag i slag. I dag er han en af de bedste technical managers i Bang & Olufsen.

“Ofte hænger de forskellige produkter i flere af huset rum. Det er min opgave, at de kan sammen. At det er simpelt. Det lækre har andre sørget for. Min opgave er, som den sidste medarbejder kunden møder, at leverer den service der fuldender produktet. At tingene virker – og at de virker sammen.” – Udtaler Jacob

Jacob er Apple entusiast, og har helt styr på disse produkter og deres samspil med B&O. Han er specialist i wifi og optimering af trådløse netværk, og så er han generelt husets mand til levering, montering og service af installationer.

Email: jacob@bcopenhagen.dk
Telefon: +45 45 89 11 24

Bcopenhagen montor Laurits Birk - B&O

Laurits Birk

Installatør – Bang & Olufsen Frederiksberg

Den 1. februar 2022 flytter Laurits fra Aarhus til Østerbro for at starte hos os som Bang & Olufsen montør. Inden da har han arbejdet som rejsemontør i 6 år, hvor han har bygget butikker, messer og showrooms i hele verden. Han har opsat store messer i bl.a. Shanghai og Köln, der krævede stort overblik, men har også haft små projekter, som krævede yderligere finesse og fordybelse. Laurits har det man kalder “hænderne rigtigt skruet på”, og der er ikke en installation, der ikke kan løses, når Laurits er i nærheden.

Laurits er en arbejdsom ung mand, som engagerer sig, knokler og prioriterer omhyggelighed. Derudover er han meget detaljeorienteret og vægter æstetik og detaljegrad meget højt.

Email: 2000@bcopenhagen.dk
Telefon: +45 71 999 888

Bcopenhagen marketing Julie Stitz - B&O

Julie Stitz, Marketing

Marketing ansvarlig – BCOPENHAGEN

Julie er vores kvindelige islæt i firmaet. Julie kommer fra eventbranchen, hvor hun har arbejdet med levende markedsføring i 4 år. Hun har bl.a. været ansvarlig for samtlige Googles events og konferencer i Norden, og er derfor vant til at have mange bolde i luften. Julie jonglerer rundt med hjemmeside, webshop, events, vindues- og butiksudsmykning, Facebook, Instagram og meget mere, som var det en leg. Hun er perfektionist til fingerspidserne og sætter en ære i at selv de mindste detaljer, som ingen lægger mærke til, alligevel er der.

E-mail: julie@bcopenhagen.dk
Telefon: +45 71 999 888

Bcopenhagen indehaver Morten Gyrtrup - B&O

Morten Gyrtrup

Indehaver & Partner – BCOPENHAGEN

Morten startede sin karriere i branchen i 2000, hvor han med sin energi, flair for kvalitet og lækkert design blev ansvarlig for Bang & Olufsen afdelingen i Fona på Fisketorvet. Blot tre år efter at være startet som sælger i Bang & Olufsen Lyngby, blev Morten, d. 1. januar 2007, indehaver af butikken. I 2015 overtog Morten Bang & Olufsen butikken på Falkoner Alle, Frederiksberg, og blev dermed indehaver af Danmarks ældste Bang & Olufsen butik. Efter en totalrenovering af hele butikken, slog han i maj 2015 dørene op til en af Danmarks største og flotteste Bang & Olufsen butikker. Over 400 m2 fordelt på 2 plan spækket med lækker lyd, billed og design.

Med sine mange års erfaring og en særlig interesse for kvalitet, lækkert design, teknik og gadgets, har Morten en utrolig stor viden om, hvad der sker i den teknologiske verden. Han har et overblik og en sans for detalje, der gør ham til mester indenfor projektering og individuelle løsninger. Så mangler du en teknisk tovholder i dit hjem, er Morten manden, der kan hjælpe dig. Læs mere om individuelle løsninger her.

Book en demo med Morten her

Email: morten@bcopenhagen.dk
Telefon: +45 71 999 888