Brugte B&O produkter

I vores butikker på Frederiksberg og i Vedbæk udskifter vi jævnligt vores udstillingsmodeller og når et produkt først har været tilsluttet og i brug, betegnes det som brugt. Et brugt B&O produkt kan derfor ligeledes være et produkt, vi kun har anvendt til en event eller lignende og dermed kun brugt én gang. Brugte B&O produkter sælger vi til en lavere pris end den oprindelige, da vi ikke længere kan sælge dem som nye. Se vores udvalg af udstillingsmodeller / brugte produkter til salg nedenfor:

FREDERIKSBERG
94.995,00 kr. Se alle varianter
FREDERIKSBERG
Fra 79.995,00 kr. Se alle varianter
FREDERIKSBERG
34.995,00 kr. Brugt B&O

Sådan handler du brugt B&O hos Bang & Olufsen Frederiksberg og Vedbæk

Da vi har hele Bang & Olufsens produktsortiment udstillet i butikkerne og mange af produkterne i flere farver og modeller, vil udbuddet af brugte B&O produkter hele tiden variere. Vi anbefaler derfor, at du løbende holder øje med siden her, eller kontakter os og bliver skrevet op i vores kundekartotek, så vi kan kontakte dig, hvis vi skulle få netop det produkt du leder efter til en god pris.

Alle produktkategorier bliver løbende skiftet ud: højttalere, B&O TV, musiksystemer og B&O’s høretelefoner.

Vores brugte produkter kan for eksempel have kosmetiske mærker, men ikke fejle noget. Produkterne vil være opdateret med den nyeste software, og er stadig i højeste kvalitet i forhold til materialer og teknik. Så du kan derfor gøre en rigtig god handel.

Fælles for alle vores brugte produkter er, at de:

  • Kommer opdateret med seneste software
  • Garanti for kontrol på eget værksted
  • Har minimum 12-24 måneders reklamationsret, medmindre andet er anført.
  • Ikke kan finansieres.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre, hvilke brugte B&O produkter vi har på lager netop nu:

Bang & Olufsen Frederiksberg
Bang & Olufsen Vedbæk