Beolab 8

Fra 18.490,00 kr.

Tre nye højttalere i én

Kompakt og kraftfuld som surround-, stereo- eller standalone højttaler, Beolab 8 tilpasser sig dit rum, tilbyder alsidige forbindelser og løfter din lydoplevelse gennem avanceret akustik, materialer og positionsmuligheder. Opdag ægte tilpasningsevne.

Positioner: Bord stand, gulv stand og vægmontering. Loftsmontering vil være tilgængelig senere.

Delbetaling
771 kr. pr. måned
12
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 18.490 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 771 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 18.490 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tag:

Beolab 8

Vi har skabt tre nye højttalere: et surround sound-kraftværk, et selvstændigt mesterværk og en medrivende stereooplevelse. Og det bedste af det hele? Det er én og samme højttaler. Beolab 8 er indbegrebet af alsidighed. Udsøgt udseende, fires placeringsmuligheder og udskiftelige dele giver dig form og funktion til ethvert tidspunkt i dit liv.

Vi er stolte af at kunne præsentere Beolab 8, det nyeste produkt i vores højttalerkategori Staged. Beolab 8 er Beolab 28’s lillebror. Begge redefinerer produkter i højttalerkategorien Staged ved at tilbyde integreret streaming uden eksterne bokse, med en brugergrænseflade øverst på produktet og mulighed for opgradering.

Beolab 8 Beosound Theatre Nyhed fra Bang Olufsen 1 - B&O
Beolab 8 Beogram 4000c - B&O

Vores anden højttaler med integreret streaming

Beolab 8 er baseret på den nye streamingplatform ligesom Beolab 28, og udover de hurtige og opdaterede streamingmuligheder tilbyder den også velkendte funktioner fra Beolab kategorien som trådløs Powerlink, Beam Width Control og Active Room Compensation. Alt styres via den elegante brugerflade oven på produktet. Og selvfølgelig kan du også bruge din Beoremote Halo, Beoremote One eller Bang & Olufsen app.

Beolab 8 Farver - B&O

Redefinering af alt-i-en-højttaleren

Beolab 8 byder på et opdateret produktkoncept med fleksibel betjening og flot design. Den kan både levere ultimative musikoplevelser i stereo og perfekt surround sound fra TV’et. Beolab 8 er brugervenlig og passer ind overalt på grund af det fleksible design, og den er kraftfuld nok til at fylde selv større rum med lyd. Du skal blot starte oplevelsen med din Bang & Olufsen fjernbetjening, interagere med højttaleren direkte via brugerfladen oven på højttaleren eller streame til den direkte fra din smartphone. Nemmere bliver det ikke.

Beolab 8 hoejttaler Varianter - B&O

Smukt ydre
– Magisk lydoplevelse

Et bredt udvalg af farver og materialer kombineret med fleksibiliteten af fire placeringsmuligheder giver et utal af muligheder for at mixe og matche højttaleren til netop din indretning.
Kom ned i butikken og få en magisk lydoplevelse.

Beolab 8 Natural Eg - B&O
Beolab 8 Beosound Theatre 55 - B&O
Beolab 8 Natural Stof - B&O
VÆLG FARVE

Natural, Gold Tone, Black Anthracite

VÆLG HØJTTALERFRONT

Stof, Light Oak, Oak, Dark Oak

VÆLG STAND / BESLAG

Vægbeslag, Gulvstand, Bordstand

Beolab 8 - Gold Tone med Light Oak - Højttaler - Hero
Beolab 8
Fra 18.490,00 kr. Vælg varianter