Beoplay HX

4.499,00 kr.

Komfortable hovedtelefoner med ANC

Elegante ANC-hovedtelefoner med præcis, fordybende lyd og imponerende ANC. Beoplay HX er lavet af holdbare, behagelige materialer, og har en imponerende batteritid, hvilket gør dem perfekte til langvarig lytning.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

MØD BEOPLAY HX

EKSKLUSIVE TRÅDLØSE HOVEDTELEFONER MED SUVERÆN LYD, EFFEKTIV ADAPTIV AKTIV STØJREDUKTION (ANC) OG ENESTÅENDE KOMFORT

Beoplay HX er en videreudvikling af Bang & Olufsens mest solgte hovedtelefoner til dato og tilbyder forbedringer på alle fronter med kvalitetslyd, digital ANC, stærk batterikapacitet og et raffineret design med udvidet komfort som nogle af højdepunkterne.

Beoplay HX - Noise Cancelled

NOISE. CANCELLED.

Beoplay HX giver fuld kontrol og fleksibilitet – til at pendle, arbejde og holde fokus i støjende omgivelser. Når livet leves i et højt tempo, er ro og stilhed afgørende – og en metode til at slippe væk fra hverdagens stress. Med adaptiv aktiv støjreduktion kan du opnå denne ro ved et enkelt tryk på den dedikerede knap på venstre ørekop. Uanset om det er forretning eller fornøjelse, tilfører HX værdi som et værdifuldt redskab, der gør arbejdslivet lettere, eller som en værdsat kilde til gode musikoplevelser.

Læs mere om adaptiv aktiv støjreduktion længere nede på siden.

B&O - 95 års historie

ELEGANT SOFISTIKERET DESIGN

Beoplay HX er indbegrebet af de værdier, der har drevet Bang & Olufsen siden 1925: Vi skaber oplevelser, der forbliver tro mod skønheden i lyd og håndværk. Fra det elegante, minimalistiske udseende og fornemmelsen af Beoplay HX til den præcise lyd og intuitive betjening opsummerer udviklingen af disse hovedtelefoner alt det, vi holder af og stræber efter.

Beoplay HX - Besat af lyd

BESAT AF LYD

Alt, der bærer navnet Bang & Olufsen, er blevet finjusteret til perfektion, så du kan fordybe dig i lydoplevelsen. Hos Bang & Olufsen har vi været fuldstændigt besatte af lyd igennem 95 år. Det har været vores altoverskyggende mission konstant at teste, måle og forfine de teknikker, vi bruger til at gengive lyd – også når du er på farten.

Beoplay HX - Black Anthracite - Perfect for work

TRÅDLØS MED BLUETOOTH 5.1

Beoplay HX tilbyder hurtig, stærk og stabil forbindelse via Bluetooth 5.1, der giver en markant mere stabil Bluetooth-forbindelse, fordi det kan bestemme signalretningen og registrere afstanden til en enhed med få centimeters nøjagtighed. Det er derfor også hurtigere at oprette forbindelse til Beoplay HX, samtidig med at der bruges mindre energi. I miljøer med mange Bluetooth-enheder kan 5.1 nu vælge kanaler tilfældigt, når der oprettes forbindelse, hvilket reducerer risikoen for, at de forskellige signaler forstyrrer hinanden. Med funktioner som Microsoft Swift Pair, Google Fast Pair og Made for iPhone er opsætningen praktisk på både Android-og Apple-enheder, hvilket sikrer en bedre og mere problemfri interaktion.

ØGET HOLDBARHED OG BÆRBARHED

For at give dig en endnu mere luksuriøs oplevelse, byder Beoplay HX på en medfølgende stilfuld bæretaske af stof, der ikke alene vil øge komforten og bærbarheden, mens også holdbarheden af dine Beoplay HX. Stofetuiet gør det nemmere at bære og beskytte hovedtelefonerne og deres tilbehør, når du er på farten.

For at understøtte den øget holdbarhed, har vi valgt at udstyre Beoplay HX med et udskifteligt batteri, der ligeledes forlænger levetiden af disse smukke hovedtelefoner.

Beoplay HX inkl. Case
Beoplay HX designet til langvarig komfort

DESIGNET TIL LANGVARIG KOMFORT

Beoplay HX er designet til langsigtet komfort, og den helt nye hovedbøjlestruktur er optimeret til at sikre optimal pasform til flere hoveder. Den nydesignede hovedbøjle passer til mange forskellige hovedformer og har en centraliseret zone, der giver fremragende komfort ved længere tids brug. Ørepuderne i over-ear design i blødt lammeskind og memory foam giver en suveræn pasform og en ekstremt effektiv passiv støjreduktion.

TRANSPARENCY MODE

Med en ekstremt effektiv passiv støjreduktion er det rart at kunne lukke lydene ind med Transparency Mode. Betjeningen af ANC og Transparency Mode er blevet flyttet til en særlig knap på venstre ørekop. Ved et enkelt tryk giver Transparency Mode dig mulighed for, at lukke dine omgivelser ind – uden at tage hovedtelefonerne af.

EFFEKTIV PASSIV STØJREDUKTION

Vores specialdesignede over-ear ørepuder giver en ekstremt effektiv passiv støjreduktion, som forhindrer lyde udefra i at forstyrre musikken. Modsat siver musikken heller ikke ud til omgivelserne. Når den aktive støjreduktion ikke er slået til, byder Beoplay HX på en enestående passiv støjreduktion takket være hukommelsesskummet og de bløde ørepuder i lammeskind.

Beoplay HX - Galleri

Med andre ord

“Hvis du lytter til musik hele dagen på arbejdet, har brug for en distraktion under lange flyvninger eller ønsker at undgå øresmerter, der kan opstå ved brug af over-ear høretelefoner, er Bang & Olufsens Beoplay HX det bedste valg.”

Logo Rolling Stone - Logo
Rolling Stone

“Udover det elegante udseende og et detaljeret design, pakker HX nogle seriøse lyd-funktioner i dåserne med en klassisk B&O-lyd og en utrolig adaptiv aktiv støjreduktion.”

The Independent - logo
The Independent

“Hovedtelefonerne har en imponerende instrumentadskillelse kombineret med meget afbalancerede mellemtoner, høje toner og dyb bas.”

Absolute Geeks - logo
AbsoluteGeeks
Læs vores blogindlæg - Beoplay HX vs. Beoplay H9
Beoplay HX vs Beoplay H9

Vi sammenligner Beoplay HX med vores mest solgte hovedtelefoner til dato, Beoplay H9. Bliv klogere på deres ligheder samt hvilke forbedringer du får i vores nye opdaterede hovedtelefoner og få et overblik over deres mange smarte funktioner.

Rigtig god læselyst!

Knap - Beoplay HX vs Beoplay H9
Vægt 1 kg
Størrelse 25 × 25 × 10 cm
VÆLG FARVE

Gold Tone, Black Anthracite, Timber

Knap Download produktark - B&O

TEKNISKE FUNKTIONER

Farver
Black Anthracite
Sand
Timber

Pasform
Over-ear hovedtelefoner

Designer
MNML

Beoplay HX hovedtelefoner
Transportetui af stof
USB-A-til-USB-C-ladekabel Lydkabel, 1,25 m.
3,5 mm. lydkabel, 1,25 m.
Quick Start Guide

Højre knap:
Til/Fra
Bluetooth-parring

Venstre knap:
ANC-forudstilling til/fra
Stemmestyring eller multiknap

Touch-brugerflade på højre ørekop:
Afspil/Pause
Slå lyd fra/til
Lydstyrke op/ned
Næste/Forrige
Besvar/Afslut opkald

Aluminium
Lammeskind
Koskind læder
Stof
Polymer
Gummi

Vægt:
Hovedtelefoner: 285 g

Mål:
Hovedtelefoner: 195 B × 200 H × 52 D

Frekvensområde
20-22,000 Hz

Støjisolering
Adaptiv aktiv støjreduktion
Transparency Mode

Højttalerenhedernes type
Elektrodynamisk driver med neodymium-magneter, 40 mm diameter

Højttalerenhedernes følsomhed
95 dB ved 1 kHz/1 mW ved passiv drift

Impedans
24 ohm +/- 15 %

Lyd-EQ, der kan tilpasses
Fem forudindstillinger og kan tilpasses fuldstændig i Bang & Olufsen appen

Bluetooth
Bluetooth 5.1

Lydcodecs
SBC, AAC, aptX™ Adaptive

Integreret stemmestyring
Dedikeret knap til stemmestyring

Mikrofon
4 x MEMS-mikrofoner (2 mikrofoner delt med ANC)
4 x dedikerede MEMS-mikrofoner til ANC-funktion (2 mikrofoner i hver ørekop)

Ind- og udgange
1,25 m lydkabel med 3,5 mm minijackstik til kabeltilslutning
1,25 m USB-A til USB-C-kabel til opladning

Certificeringer
Google Fast Pair
Made for iPhone (MFi)
Microsoft Swift Pair

Multipoint
2 aktive enheder samtidig

Batterilevetid
Op til 35 timer med aktiv Bluetooth og aktiv støjreduktion
Op til 40 timer med Bluetooth

Opladningstid
Ca. 3 timer

Batteristørrelse
Ikke-udskifteligt litium-ion-batteri
Kapacitet 1.110 mAh

B&O Beoplay HX Gold Tone - Hovedtelefoner - Produktbillede
Beoplay HX
4.499,00 kr. Vælg varianter