Morten Gyrtrup, Indehaver

Morten startede sin karriere i branchen i 2000, hvor han med sin energi, flair for kvalitet og lækkert design blev ansvarlig for Bang & Olufsen afdelingen i Fona på Fisketorvet. Blot tre år efter at være startet som sælger i Bang & Olufsen Lyngby, blev Morten, d. 1. januar 2007, indehaver af butikken. I 2015 overtog Morten Bang & Olufsen butikken på Falkoner Alle, Frederiksberg, og blev dermed indehaver af Danmarks ældste Bang & Olufsen butik. Efter en totalrenovering af hele butikken, slog han i maj 2015 dørene op til en af Danmarks største og flotteste Bang & Olufsen butikker. Over 400 m2 fordelt på 2 plan spækket med lækker lyd, billed og design.

Med sine mange års erfaring og en særlig interesse for kvalitet, lækkert design, teknik og gadgets, har Morten en utrolig stor viden om, hvad der sker i den teknologiske verden. Han har et overblik og en sans for detalje, der gør ham til mester indenfor projektering og individuelle løsninger. Så mangler du en teknisk tovholder i dit hjem, er Morten manden, der kan hjælpe dig. Læs mere om individuelle løsninger her.

Book en demo med Morten her

Email: morten@bcopenhagen.dk
Telefon: +45 71 999 888

Emil Steen Nielsen

Emil har været med helt fra starten, da Bang & Olufsen Lyngby, som en af de første dedikerede Bang & Olufsen butikker, åbnede dørene i 1999. Emil er uddannet her i butikken og er et velkendt ansigt for mange af vores kunder. Over 20 år er det blevet til, og dette skyldes ikke mindst Emils passion for design og indretning, der passer godt til Bang & Olufsens produkter. Emil brænder for at vise vores kunder den kvalitet og det design, som Bang & Olufsen står for. Han er stolt over, at vi i Danmark har et af verdens stærkeste brands med en meget spændende historie, der går helt tilbage til 1925. Emil er meget perfektionistisk og bestræber sig på at give den bedste og mest professionelle rådgivning, samt at indfri kundens ønsker og forventninger.

Book en demo med Emil her

E-mail: emil@bcopenhagen.dk
Telefon: +45 71 999 888

Lars Møller

Lars er uddannet tekniker, en uddannelse han anvendte i forsvaret som sergent. Herefter startede han sin karriere som Bang & Olufsen sælger på Frederiksberg i 1991. Han har en stor passion for produkterne og beundrer det fejlfrie håndværk og de banebrydende muligheder. Denne passion førte til, at han i 2002 startede sin egen Bang & Olufsen butik i Hørsholm, hvor han solgte de eksklusive produkter i det Nordsjællandske indtil sammenlægningen med Bang & Olufsen Lyngby i 2011. Lars har over 30 års erfaring i branchen, og med sin tekniker uddannelse ved han, hvad han taler om. For Lars er det bedste øjeblik, når alt fungerer som det skal, og når kunden bliver positivt overrasket over at opleve produkterne i eget hjem.

Book en demo med Lars her

E-mail: lars@bcopenhagen.dk
Telefon: +45 71 999 888

Mads Ryge - BOCOPENHAGEN

Mads Ryge

Mads startede sin B&O karriere i butikken på Frederiksberg, hvor han allerede som 17 årig gik i lære som radiohandler. Uddannelsen tog fire år med skiftende perioder på Radiohandler Skolen i Ringsted og på gulvet i butikken på Falkoner Allé. Som færdiguddannet radiohandler fik Mads i 2001 job som butikschef i Bang & Olufsen Lyngby, hvorefter han i 2005 vendte tilbage som sælger i butikken på Frederiksberg. Efter et ejerskifte på Frederiksberg i 2007 startede han som butikschef i Bang & Olufsen Hellerup, hvor han var indtil han d. 1. maj 2015 for 3. gang i sin 20 år lange karriere vendte tilbage til Frederiksberg for at bestyre vores nye og totalrenoverede butik på Falkoner Allé.

Mads brænder 200% for brandet, produkterne, sine kunder og ikke mindst sit arbejde, som han mere ser som sin hobby end sit arbejde. Sagt med andre ord: Mads er en ustoppelig arbejdshest med B&O-blod i årene.

Book en demo med Mads her

Email: mads@bcopenhagen.dk
Telefon: +45 71 999 888

Julie Stitz, Marketing

Julie er vores kvindelige islæt i firmaet. Julie kommer fra eventbranchen, hvor hun har arbejdet med levende markedsføring i 4 år. Hun har bl.a. været ansvarlig for samtlige Googles events og konferencer i Norden, og er derfor vant til at have mange bolde i luften. Julie jonglerer rundt med hjemmeside, webshop, events, vindues- og butiksudsmykning, Facebook, Instagram og meget mere, som var det en leg. Hun er perfektionist til fingerspidserne og sætter en ære i at selv de mindste detaljer, som ingen lægger mærke til, alligevel er der.

E-mail: julie@bcopenhagen.dk
Telefon: +45 71 999 888