Beolab 50

Fra 392.000,00 kr.

Beolab 50 er en imponerende aktiv højttaler med et lydbillede, der langt overgår sin beskedne størrelse. Med sin innovative lydstyring og et helt unikt design, der tilpasser sig til sit publikum, er dette indbegrebet af fremtidens lyd.

Varenummer (SKU): 1620384 Kategorier: , , Tags: ,

SKABT TIL

LYDENTUSIASTEN

Den nye BeoLab 50 er en aktiv high-end-højttaler, der kombinerer avanceret lydteknologi med elegant æstetik og omhyggeligt håndværk. BeoLab 50 er vores første højttaler, som udspringer direkte fra den banebrydende BeoLab 90, der har sat helt nye standarder for state-of-the-art højttalere.

Forbered dig på skræddersyede og fængslende oplevelser på alle de måder, du nyder lyden på derhjemme: Hi-Fi-sweet-spot, uforglemmelige fester eller enestående biografoplevelser med dit Bang & Olufsen TV.

BeoLab 50 Piano Black med ny alufront

MAGI

Fra det magiske øjeblik, hvor den akustiske linse majestætisk stiger til vejrs og diskret åbner sig mod publikum, ved du, at der venter dig en oplevelse ud over det sædvanlige.

BeoLab 50 Brass Tone Røget Eg Closeup - B&O

SUVERÆN LYD

BeoLab 50 er en high-end højttaler, der blander avanceret lydteknologi med elegant æstetik og omhyggeligt håndværk. Skræddersyet lydoplevelse til alle de måder, du nyder lyd på i hjemmet: Til sweet spot musiklytning, uforglemmelige fester og storslåede biografoplevelser.

ALSIDIGHED

BeoLab 50 giver dig nærmest ubegrænset placeringsfrihed, frihed til at vælge lytteposition, frihed til at tilslutte enhver kilde, frihed fra støj og forvrængning og frihed til at skrue op for lydstyrken.

BeoLab 50 ved rå betonvæg

DEN NYE BEOLAB 50

Med BeoLab 50 fortsætter vi vores bestræbelser på at skabe fremtidens lyd. Den har en helt exceptionel ydeevne, innovative lydstyringsfunktioner og et unikt design, der folder sig ud for øjnene af dig.

Vores akustikingeniører og designere har gjort brug af flere patenterede teknologier og funktioner fra den banebrydende BeoLab 90 og endnu engang skabt en højttaler med en lyd i særklasse i alle lyttescenarier.

DESIGN

Den nye BeoLab 50 er designet med en slank og moderne silhuet. Med en beskeden højde på 103,6 cm og en maksimal bredde på bare 45,5 cm er dens proportioner overraskende kompakte for så kraftfuld en højttaler. Bunden hæver sig lidt op fra gulvet og giver BeoLab 50 et let og elegant udtryk, der passer til enhver indretning.

ACTIVE ROOM COMPENSATION

Reflektioner fra møbler og vægflader påvirker rummets akustiske egenskaber og forvrænger lyden fra dine højttalere. Active Room Compensation teknologien analyserer dit rum med en ekstern mikrofon og skaber et sæt brugerdefinerede filtre, som kompenserer for disse refleksioner. Resultatet er perfekt, skræddersyet lyd i alle dine foretrukne lyttepositioner.

MATERIALER

Hos Bang & Olufsen har vi altid troet på fordelene ved avanceret teknologi i hjemmet. Vi bad vores designere om at skabe en high-end-højttaler, som præsenterer den samme form for udsøgt håndværk som et klassisk møbel, ved hjælp af typiske Bang & Olufsen signaturmaterialer som f.eks. egetræslameller, poleret aluminium og eksklusive tekstiler.

ACOUSTIC LENS TECHNOLOGY

Der er et strejf af designmagi over den måde, den akustiske linse yndefuldt folder sig ud på, når du tænder for BeoLab 50. Men der er intet tilfældigt over den bevægelse. For linsen kan gå fra at målrette lyden mod et sweet-spot til at sprede lyden helt ud i 180 grader med en jævn tonal balance og dermed give alle, der befinder sig foran højttaleren, en ensartet lytteoplevelser.

LYDDESIGN

BeoLab 50 er udstyret med syv kraftfulde højttalerenheder. En 3/4″ diskantenhed baseret på vores Acoustic Lens Technology koncept, tre frontvendte 4″ mellemtone-enheder og tre 10″ basenheder, der vender i tre forskellige retninger. Hver højttalerenhed drives af sin egen 300 watt forstærker, og højttaleren har en samlet effekt på 2.100 watt.

BEAM WIDTH CONTROL

Ved hjælp af den innovative Beam Width Control ændrer BeoLab 50 lyden i forhold til lytterens position. Ved klassisk sweet-spot-lytning trækker de bevægelige vinger på den akustiske linse sig sammen og sender en snæver lydstråle hen mod lyttepositioner. Hvis hjemmet derimod er fuldt af gæster, eller hvis familien er samlet foran TV’et, folder vingerne sig ud og fylder hele rummet med lyd.

BeoLab 50 - Detail 4
BeoLab 50 - Detail 3
BeoLab 50 - Detail 1
BeoLab 50 - Detail 2

HÅNDVÆRK

Det er en kompromisløs affære at bygge en højttaler som BeoLab 50, der på alle måder afspejler vores livslange tradition for innovation og klassisk håndværk.

Anmeldelser fra eksperterne

“A dream for minimalist aupiophiles.”

Digital trends - Logo
Digital Trends

“If you want a super-stylish set-up in the minimum of boxes, one that’s little short of awsome when it comes to volume levels, large-scale dynamics and outright composure, well… we haven’t come across better.”

What Hi Fi - Logo
What Hi-Fi

“Fantastisk sound in a beautiful-looking speaker.”

The Verge - Logo
The Verge

“If you want a super-stylish set-up in the minimum of boxes, one that’s little short of awsome when it comes to volume levels, large-scale dynamics and outright composure, well… we haven’t come across better.”

What Hi Fi - Logo
What Hi-Fi

“Fantastisk sound in a beautiful-looking speaker.”

The Verge - Logo
The Verge

“Sophisticated sound and beautiful design.”

APE to Gentleman - Logo
APE to Gentleman
VÆLG FARVE / HØJTTALERFRONT

Natural / Stof, Natural / Oak, Gold Tone / Light Oak, Black Anthracite / Dark Oak

Knap Download produktark - B&O

Beolab 50 - Gold Tone / Light Oak - Produktbillede
Beolab 50
Fra 392.000,00 kr. Vælg varianter