Beosound 1 og Beosound 2 med Google Assistant

Beosound 1 & Beosound 2 with Google Assistent - blog

Styr dine højttalere med stemmen

VI ER STOLTE OVER AT PRÆSENTERE BEOSOUND 1 OG BEOSOUND 2 MED INDBYGGET
GOOGLE ASSISTENT, SÅ DU KAN STYRE DINE HØJTTALERE MED STEMMEN.

Vi har opdateret de populære Beosound 1 og Beosound 2 for at tilføje stemmestyring med Google Assistant samt en mere avanceret OneTouch-brugerflade, som giver dig en endnu bedre lytteoplevelse. Vi har indgået et samarbejde med markedslederen Google for at tilbyde disse funktioner med indbygget Google Assistant.

Du kan nu afspille musik, finde svar med Google søgefunktion, klare de daglige opgaver og nemt styre dine intelligente enheder i hjemmet ved hjælp af din stemme.

Forbedret brugerflade og One-Touch

I Beosound 1 og Beosound 2 med Google Assistant er One-Touch-brugerfladen blevet opdateret, så den er overraskende nem at betjene, og så du får en 360-graders oplevelse, der er helt magisk. Brugerfladen er blevet forbedret med dedikerede og personlige favoritknapper (bliver tilgængelig via softwareopdatering i 2019), samt en knap til aktivering af stemmestyring af enhver enhed og musikstreamingtjeneste, der er Google Assistant-kompatibel.

Forbedret brugerflade BS1 blog - B&O
Beosound 2 GVA - Opdateret Streamingteknologi - blog

Opdateret streamingteknologi

Med både Chromecast built-in og integreret Airplay 2 i enheden kan du nemt streame alle de førende musikstreamingtjenester til Beosound 1 og Beosound 2 fra din smartphone. Med indbygget Google Assistant understøtter BeoSound 1 og 2 den avancerede intelligente højttalerfunktionalitet i Google Home.

VEJLEDENDE PRISER

Beosound 2 GVA koster vejl. 19.990,- kr.
Beosound 1 GVA koster vejl. 12.590,- kr. – UDGÅET PRODUKT