Beoplay H9 vs. Beoplay H9i

Beoplay H9 vs. Beoplay H9i

Beoplay H9 vs. Beoplay H9i

Vi har i dag kunne præsentere en opgraderet version af vores mest eksklusive over-ear hovedtelefoner H9 med en masse nye og lækre funktioner og detaljer.

Nedenfor ser du en beskrivelse af alle de nye, spændende funktioner/opdateringer:

  • VOICE ASSISTANT – STEMMESTYRING: En af de vigtigste nye funktioner i Beoplay H9 er stemmestyring med en dedikeret knap. Med denne funktion kan du styre dit liv på farten, da din stemme giver dig nem adgang til din yndlingssang, de seneste nyheder eller den lokale vejrudsigt.
  • DEDIKERET KNAP TIL STEMMESTYRING: Tryk på den dedikerede knap til stemmestyring og hold den nede, så er din assistent klar. Hvis du ikke bruger stemmestyring, kan du bruge stemmestyringsknappen til kommandoer.
  • ØGET AFSPILNINGSTID PÅ OP TIL 25 TIMER: Beoplay H9 giver dig op til 25 timers afspilningstid, så du kan spille musik, lige så længe du vil. Det forbedrede batteri gør Beoplay H9 til en af de bedst ydende hovedtelefoner på markedet. Bemærk: Batteriet i H9 3. gen. er ikke udskifteligt ligesom det er i H9i.
  • FOR OPTIMAL KOMFORT: Ørepuderne er blevet opdateret for at give endnu bedre plads til ørerne på indersiden, øget polstring på hovedbøjlen gør H9 behagelige at have på i længere tid, og de skjulte endestykker sikrer et renere design.
  • RAFFINERET ALUMINIUMSOVERFLADE: Flotte detaljer og en opdateret skrå kant fremhæver elegant de eksklusive materialer.
  • OPDATERET BRUGERGRÆNSEFLADE: Brugergrænsefladen omfatter nu en dedikeret knap til stemmestyring, ekstra detaljer i touch-området og en avanceret glidekontakt til parring til/fra.


Vejledende priser:

Beoplay H9i vejl. pris 3.800,- kr.
Beoplay H9 vejl. pris 4.000,- kr.

Vi håber ovenstående har hjulpet med at klargøre hvilke opdateringer, du finder i de nye Beoplay H9. Hvis der skulle opstå spørgsmål, er vi altid at træffe på 2000@bcopenhagen.dk.

Opdatering:

Beoplay H9 og H9i er begge udgåede produkter – Oplev vores nyeste over-ear høretelefoner Beoplay HX.