Palatial

12.390,00 kr.

Palatial er passive indbyggede højttalere, der er lavet til aktiv lytning. Til at fylde rummet med musikoplevelser og et usynlig hjemmebiograf setup, hvor lyde høres, ikke ses. Indbygningshøjttalere til væg

B&O Palatial - Indbygningshøjttalere - Produktbillede
Palatial

12.390,00 kr.

Delbetaling
517 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 12.390 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 517 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 12.390 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Palatial - InWall Speakers

DISKRET MEN KRAFTFULD…

Ude af syne, men på ingen måde ud af tankerne. Integrerede højttalere til indbygning i væg med en exceptionel og fyldig lyd. Lad dig ikke narre af det diskrete ydre – der er mere end øjet kan se. Palatial fylder rummet med musikoplevelser eller hjemmebiograf setup, hvor lyden høres men ikke ses.

OPLEV CELESTIAL – INDBYGNINGSHØJTTALER TIL LOFT

Palatial indbygningshøjttaler fra B&O

STOR FLEKSIBILITET

Palatials lydmønster er usædvanligt bredt og giver dig enestående fleksibilitet i forhold til placeringen. Kombineret med en justerbar og meget præcis lydspredning, kan lyden blive dirigeret til næsten hvilket som helst lytteområde – uanset højttalernes placering.

Vores Palatial højttalere kommer i to forskellige varianter med 2 x 6,5″ basenheder og 4 x 6.5″ basenheder til dem, der søger en ekstra stærk oplevelse.

Book en fremvisning
Palatial - Diskret på væg - B&O

MERE END ØJET SER

Den eneste synlige del af Palatial indbygningshøjttalere er den slanke og massive aluminiumsfront, designet og fremstillet på Bang & Olufsens aluminium fabrik i Struer. Den polerede overflade reflekterer diskret sine omgivelser, hvilket gør fronten en luksuriøs men diskret del af væggen.

Palatial på væg - Fra B&O

NEM INSTALLATION

Monteringssystemet sikrer en nem installation samt giver de perfekte betingelser for optimal lydgengivelse – uanset hvilke byggematerialer, der er brugt. Alle fronter monteres nemt med magneter direkte på højttalerne.

PRIS

Palatial har en vejledende udsalgspris på DKK 12.390,-

Prisen er for et sæt af to indbygningshøjttalere.

Palatial - Tekniske informationer