Celestial

Fra 1.059 

Passive indbygningshøjttalere til loftet fra bang & Olufsen. Mens al lydkraften er gemt væk i loftet, forbliver de synlige højttalere tro mod Bang & Olufsens designfilosofi af undervurderet luksus, der supplerer ethvert hjems interiør.

Mulighed for tilkøb af aluminiums fronter i fire smukke farver: aluminium, bronze, messing og anthracite. Disse koster fra 3.000,- kr. pr. højttalerfront og bestilles seperat.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Celestial - InCeiling

LYD FRA OVEN…

Ingen rod. Kun musik. Nye diskrete indbygningshøjttalere, der fylder rummet med en musikoplevelse fra oven. Integrerede højttalere til indbygning i loft med en exceptionel og fyldig lyd.

OPLEV PALATIAL – INDBYGNINGSHØJTTALER TIL VÆG

Celestial i loft fra B&O

STOR FLEKSIBILITET

Celestial er en passiv indbygningshøjttaler til loftet der kombinerer exceptionel lyd med fleksibilitet og enkel installation i et diskret design, der matcher ethvert interiør.

Celestial indbygningshøjttaler giver en lydspredning, der er helt fantastisk. Det betyder bedre dækning og dermed større fleksibilitet i forhold til hvor højttalerne kan placeres, og stadig give en kraftfuld lyd oplevelse. Den enestående drejelige evne tillader at dirigere lyden mod et foretrukket lytteområde uanset højttalernes placering.

Kontakt for tilbud
Celestial - Nem installation

NEM INSTALLATION

Monteringssystemet sikrer en nem installation samt giver de perfekte betingelser for optimal lydgengivelse – uanset hvilke byggematerialer, der er brugt. Alle fronter monteres nemt med magneter direkte på højttalerne.

Celestial højttaler i loftet

MERE END ØJET SER

Mens al kraft er gemt væk i loftet, forbliver de synlige højttalerfronte tro mod Bang & Olufsens designfilosofi af diskret luksus, der klæder ethvert hjems interiør.

Højttalerfrontene, der kommer i både runde og firkantede versioner, er lavet af en poleret aluminiumsring/-ramme og en hvidlakeret stålplade. Fronterne kan ændres til en cirkulær ren alumuniumsfront, der er fremstillet på vores egen aluminiumsfabrik i Struer. Alle fronterne er designet af Torsten Valeur – David Lewis Design.

Tilpas din højttalers udseende med en firkantet højttalerfront (fås som tilbehør).

VARIANTER

Celestial BOC 106 – 1 sæt, Celestial BOC 82 – 1 sæt, Celestial BOC 82 DT – 1 stk., Celestial BOC 86 – 1 sæt

Knap Download produktark - B&O

Celestial InCeiling - Teknisk information

B&O - Celestial Bang & Olufsen x Origin Acoustics - White front cover
Celestial
Fra 1.059  Vælg varianter