Golden Collection

Golden Collection - Galleri

Vi hylder Bang & Olufsens 95 års fødselsdag med et udvalg af vores mest ikoniske produkter i en ny og smuk

GOLDEN COLLECTION

Lige siden vi lancerede vores første produkt i 1925, har klassiske design formet den visionære linje for vores brand.
Mød et udvalg af kollektionen og læs mere om tanken bag valget af de varme farver og toner.

Kollektionen er tilgængelig fra tirsdag den 17. nov. – Bang & Olufsens 95 års fødselsdag.

Beoplay A9 4th Gen - Gold Tone - Bagside
Beoplay A9 4th Gen - Golden Collection - Front

Beoplay A9

Vores yderst populære og ikoniske højttaler, Beoplay A9, blev lanceret tilbage i 2012, hvor det nytænkende design, der gjorde den trådløse højttaler til et møbel i sig selv, straks vandt vores kunders hjerter.

I den nye version præsenterer vi Beoplay A9 med en gylden ramme i aluminium, lyse ben i egetræ og sandfarvet specialtekstil fra Kvadrat.

Beoplay A9 4th Gen - Gold Tone - Ring
Beosound 2 - Gold Tone - Closeup
Beosound 2 - Gold Tone - Closeup 2

Beosound 2

Et trådløst højttalersystem med 360 graders lydoplevelse. Beosound 2s særlige form gør, at dybere bastoner kan komme ud fra undersiden af højttaleren og leverer klar og behagelig lyd med en imponerende varme i bunden.

Højttalerens karakteristiske design har fået et dobbeltanodiseret gyldent chassis i aluminium, produceret på Bang & Olufsens fabrik i Struer.

Beosound 2 - Golden Collection
Beosound Balance - Golden Collection
Beosound Balance - Gold Tone - Top Detalje
Beosound Balance - Gold Tone - Marmor

Beosound Balance

Beosound Balance er blevet taget rigtig godt imod siden lanceringen tidligere i år. Multiroom højttaleren til dig, der foretrækker en højttaler, som passer til indretningen og ikke optager værdifuld gulvplads i hjemmet.

For første gang har Bang & Olufsen brugt Carrara-marmor til et produkt, og vi skal love for at det er med stor succes. Den nye smukke udgave af Beosound Balance byder på guldfarvet aluminium, strikket sandfarvet tekstil fra Kvadrat og en base af Carrara-marmor. Blød, let, minimal og yderst eksklusiv i sit udtryk. Marmorens organiske karakter betyder, at hver eneste højttaler er unik, hvilket tilføjer et ekstra lag af eksklusivitet til en allerede forbløffende højttaler.

Beosound A1 2nd Gen - Gold Tone - Detalje
Beosound A1 2nd Gen - Golden Collection

Beosound A1 2nd Gen.

Med banebrydende lyd og en kraft, der langt overgår dens beskedne størrelse er Beosound A1 2nd Gen. den ideelle højttaler at have med på farten. Beosound A1 er så lille, at du kan have den i hånden, men er stor nok til at sparke gang i festen. På grund af sin form er Beosound A1 let at opbevare i tasken og ideel til at tage med.

Beosound A1 Gold Tone har et perleblæst gyldent aluminiumgitter og en bærestrop af ægte læder.

Beosound A1 2nd Gen - Gold Tone - Detalje 2
Beoolay E8 Earphones - Golden Collection
Beoolay E8 Earphones - Gold Tone - Detalje

Beoplay E8 3rd Gen.

Beoplay E8 3rd Gen. er pakket til randen med teknologi og kombinerer Bang & Olufsen Signature Sound med op til 35 timers afspilning. Hver komponent er omhyggeligt udvalgt til at rumme smarte og brugervenlige teknologier som det Qi-certificerede trådløse ladeetui og Bluetooth 5.1-tilslutning.

Beoplay E8 Gold Tone kommer i et sandfarvet læderetui med trådløs opladning samt elegante gyldne aluminiumdetaljer.

Beoolay E8 Earphones - Gold Tone - Case

Beoplay H95

Beoplay H95 bygger på 95 års håndværkserfaring og opmærksomhed på selv de mindste detaljer. Vores mest imponerende hovedtelefoner nogensinde er præcisionsfremstillet af de fineste materialer. Glat aluminium, avanceret polymer og blødt læder giver en ægte følelse af luksus. Kan foldes sammen og opbevares i et smukt aluminiumsetui.

Markedets første high-end støjreducerende hovedtelefoner kommer nu i guldfarvet aluminium og har sandfarvede ørepuder af ægte lammeskind.

Beoplay H95 - Golden Collection