David Lynch Collection

B&O - David Lynch Collection

Speakers by bang & olufsen.
Artwork by David Lynch.

Vi er meget glade for at kunne annoncere vores seneste samarbejde mellem Bang & Olufsen og kultinstruktør, manuskriptforfatter, skuespiller og musiker David Lynch. Kollektionen består af Beoplay P2 og Beoplay M5 i et nyt og spændene David Lynch Design.

Produceres i meget begrænset antal og sælges kun i 3 butikker i Danmark.

David Lynch - Beoplay M5 - full

Kollektionen introducerer en special edition højttalersamling med illustrationer af David Lynch. Samlingen indeholder udvalgte billeder og detaljer fra serien “War between the Shapes”, kunstværker lavet på papir af den ikoniske kunstner i 1970’erne. Special edition højttalersamlingen indeholder den kraftige og trådløse Beoplay M5 og den ultra bærbare og personlige højttaler Beoplay P2, som begge er dekoreret med kunstværket.

David Lynch - Beoplay M5 - Detail
David Lynch Beoplay P2 2 - B&O
David Lynch - Beoplay P2 - full

På samme måde som David Lynch producerer kunst og film, der er mørke og abstrakte, afspejler det kreative tema og billedkunst bag kampagnen kunstnerens brug af abstrakte former og mørke temaer.

Fra sin begyndelse som maler til sit senere arbejde i film har David Lynch altid produceret arbejde, der er uhyggeligt og svært at analysere. Nogle gange er logikken selv fraværende fra sit arbejde. Som et mysterium eller indblik i det ukendte.

OPDATERING:

Beoplay P2 og M5 er begge udgåede produkter – Se nuværende produktsortiment af B&O højttalere.