Beovision Contour

Fra 53.700,00 kr.

Det enestående Beovision Contour TV med prisvindende lyd fås i både 48” og 55”.

Fra første øjekast udstråler det tidløse design et ikonisk raffinement. Og fra det øjeblik du tænder TV’et og hører den prisvindende lyd, er du ikke i tvivl om, at du oplever et Bang & Olufsen TV.

Delbetaling
2.228 kr. pr. måned
12
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 53.450 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 2.228 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 53.450 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

48"

55"

label energy grade g
label energy grade g
Datasheet
Datasheet

48"

55"

label energy grade g
label energy grade g
Datasheet
Datasheet

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tag:

BEOVISION CONTOUR

Tidløst design
og
prisvindende lyd

Fra første øjekast udstråler det tidløse design et ikonisk raffinement. Og fra det øjeblik du tænder TV’et og hører den prisvindende lyd, er du ikke i tvivl om, at du oplever et Bang & Olufsen TV.

Beovision Contour 48" - Aluminium / Stof på vægbeslag

Designet er diskret, men samtidig raffineret. Og når du tænder det, fanger det for alvor din opmærksomhed. De tre kanaler og Dolby Atmos højttalerteknologien fra Beosound Stage kombineret med absolut sort og realistiske farver fra LG OLED skærmen tryllebinder dig, indtil det er tid til at slukke for TV’et igen.

Dette smukke OLED TV fås i henholdsvis 48″ og 55″ C-serie i flere smukke farver og kombinationer, og kan placeres på bordstand, gulvstand eller vægbeslag.

Book en fremvisning
B&O Beovision Contour Silver 55" - Light Oak Front - Fladskærm - Produktbillede

De smukkeste farvetoner

Skab dit personlige Beovision Contour med vores omhyggeligt udvalgte sortiment af farvetoner, covere og placeringsmuligheder.

Beovision Contour 48" på gulvstand i Anthracite / Valnød

Overfladen har gennemgået en grundig efterbehandling, så der opnås et moderne udtryk med to “lag”. Først sølvpoleres den efter de højeste standarder. Derefter anodiseres overfladen ganske lidt, så den får satinlook. Dette skaber et nyt og anderledes udtryk, der er raffineret og eksklusivt.

Detalje af Beovision Contour 48" på gulvstand i Gold tone / Lys Eg

Rammen er udviklet i samarbejde med vores egen aluminiumsfabrik i Struer. Formen er designet, så den fremstår afrundet og blød, men samtidig stringent. Dette opnås ved at ekstrudere aluminiummet i en smuk profil, der derefter bearbejdes til de fineste tolerancer, så samlingerne i hjørnerne bliver helt perfekte.

Beovision Contour 48" på vægbeslag i Aluminium / Lys Eg

Anmeldelser fra eksperterne

“Everything you need to recreate the theater-going experience at home.”

Robb Report - Logo
Robb Report

“An exquisite design that doubles as a piece of interior design.”

Hypebeast - Logo
Hypebeast

“This may be the prettiest 55″ OLED TV out there.”

Tech Radar - logo
Tech Radar

“An exquisite design that doubles as a piece of interior design.”

Hypebeast - Logo
Hypebeast

“This may be the prettiest 55″ OLED TV out there.”

Tech Radar - logo
Tech Radar

“No matter what your room set-up looks like, it should fit right in.”

What Hi Fi - Logo
What Hi-Fi

Skræddersy Beovision Contour til dit hjem

Den karakteristiske aluminiumsramme fås i et bredt udvalg af farvetoner, som kan kombineres med en eksklusiv højttalerfront med matchende stof eller træfiner. Derudover byder Beovision Contour på tre fleksible placeringsmuligheder: en gulvstand, en bordstand og et vægbeslag.

Et udvalg af funktionelle og fleksible stande og beslag, der er designet som en integreret del, resulterer i en sammenhængende og komplet TV løsning, uanset hvilken placeringsmulighed der vælges. Gulvstanden og bordstanden kan naturligvis vælges i de samme farver som Beovision Contour hvilket understreger helheden. Tilsammen får dette Beovision Contour til at skille sig ud.

Gulvstand

Det ultralette, men robuste, lodrette rør og den præcisions-fremstillede aluminiumsring fås i matchende farver og gør det muligt at dreje skærmen 180 grader til begge sider, så den passer bedst muligt til rummet.

Bordstand

Denne bordstand, der er fremstillet af en robust, rektangulær aluminiumsbarre, passer perfekt på borde og hylder. Den findes i flere afstemte farver.

Vægbeslag

Et elegant vægbeslag gør det muligt at flytte Beovision Contour ud fra væggen og vinkle det op til 40 grader for at sikre den bedste billed- og lydoplevelse.

Beovision Contour 48" - Gulvstand - Anthracite/Valnød

TIDLØST DESIGN


Den karakteristiske gulvstand og ramme af aluminium fremhæver den unikke minimalistiske designidentitet. Alt overflødigt er fjernet, så du kan fokusere 100 % på TV’ets suveræne billed og lydkvalitet. Dets kompromisløse minimalisme understreges af en aluminiumsramme i et tidløst design. Det er det, der kendetegner et ægte Beovision alle detaljer er gennemtænkt, og alt er designet, så det bidrager til din indretning og samtidig skaber et varigt indtryk. 

UNDERHOLDNING


Beovision Contour er et fuldgyldigt, kraftfuldt lydsystem, der overgår mange streaminghøjttalere. Det understøtter musikstreaming via Apple AirPlay 2, Bluetooth og Chromecast built-in. Contour er ligeledes en del af Bang & Olufsen Multiroom kollektionen, og dermed nem at integrere med andre Multiroom produkter, så du kan tilpasse og udvide musikoplevelsen i hele hjemmet.

BILLEDET


Beovision Contour er et ægte 4K Smart OLED TV. Film, sportsbegivenheder og alle dine yndlingsserier får nyt liv med den nyeste 4K OLED-skærmteknologi fra LG. Med Dolby Vision™ HDR får billederne en enestående detaljerigdom, intense farver, utrolig dybde og perfekt sortniveau. Det særlige ved OLED-pixels er deres evne til at tænde og slukke individuelt, hvilket er den eneste måde, man kan gengive absolut sort og uendelig kontrast på – de vigtigste aspekter af synsoplevelsen.

PRISVINDENDE LYD


Vores integrerede højttalerløsning med 3 kanals teknologi og Dolby Atmos leverer en enestående lydkvalitet. Og uanset om du fokuserer på ren tale eller en dyb bas, får du en fantastisk TV oplevelse. Beovision Contours lydkvalitet er baseret på den prisbelønnede Beosound Stage teknologi. Og TV’ets mange forskellige placeringsmuligheder og manuelle rotation gør det muligt at målrette både billede og lyd, så du er sikret den perfekte oplevelse.

PLACERINGSMULIGHEDER


Vælg en placering, der er lige så elegant som dit TV. Beovision Contour byder på et udvalg af funktionelle og fleksible stande og beslag, der er designet som en integreret del, hvilket resulterer i en sammenhængende og komplet TV løsning, uanset hvilken placeringsmulighed der vælges. Beovision Contour kan både monteres på en gulvstand, en bordstand eller et manuelt vægbeslag, der gør det muligt at flytte skærmen op til 60 grader ud fra væggen. 

NAVNET


Navnet “Contour” henviser til den elegante aluminiumsramme, der fremhæver OLED billedet og den kraftfulde lydsektion, og giver Beovision Contour en unik designidentitet. En symbolsk betydning for den sensationelle OLED-teknologi, der møder enestående lyd og unikt design i en exceptionel, sammenhængende løsning. 

Læs vores blogindlæg - Contour vs. Horizon
Beovision Contour vs. Beovision Horizon

Læs vores blogindlæg hvor vi sammenligner den nye Beovision Contour med vores Beovision Horizon 48″ TV, (bemærk: Beovision Horizon er nu udgået). Bevision Contour vs. Beovision Horizon. Vi forsøger at klargøre hvilke forskelle og ligheder der er på disse to smukke TV, så læs med og bliv klogere på dem lige her:

Læs mere her
Beoremote One Silver 1 - B&O

NEM BETJENING

Beovision Contour følger vores filosofi om én fjernbetjening. Den elegante Beoremote One er den perfekte TV-partner, der giver dig en verden af indhold lige ved hånden samtidig med, at den tilbyder dig nem betjening af dine andre Bang & Olufsen produkter. Tovejsbetjeningen sikrer automatisk synkronisering af tilgængelige indholdsapps mellem Beovision Contour og Beoremote One. Fire programmerbare MitValg knapper giver dig mulighed for at gå til din foretrukne TV kanal eller indholdsapp med et enkelt tryk.

Se alle vores højttalere

BANG & OLUFSEN MULTIROOM

Beovision Contour er et fuldgyldigt, kraftfuldt lydsystem, der overgår mange streaminghøjttalere. Det fungerer også som en multiroom højttaler (integreret Beolink, Airplay 2 og Chromecast), og kan naturligvis også integreres med vores voksende kollektion af Multiroom produkter fra Bang & Olufsen. Få mulighed for at sende lyden fra dit TV til andre rum eller tilkoble flere højttalere – trådløst eller kablet – og dermed skabe en imponerende lyd- og musikoplevelse i dit hjem.

Bang & Olufsen Multiroom

B&O TILBUD

Få et hurtigt overblik over vores tilbud og igangværende kampagner her. Her finder du et overblik over aktuelle tilbud og kampagner på alle produkter fra Bang & Olufsen. Skriv eller ring endelig til os, hvis du er interesseret i at høre mere.

Se alle kampagner og tilbud

B&O TV PRISER

Få et hurtigt overblik over priserne på vores Bang & Olufsen fladskærme samt tilbehør her. Er du på udkig efter et TV til stuen, køkkenet eller soveværelset, har vi det du lige står og mangler. Få knivskarpe billeder, fantastisk lyd og lækkert design.

Se alle TV priser

B&O HØJTTALER PRISER

Er du på udkig efter nye højttalere til din bolig? Få et overblik over priser samt tilbehør på vores trådløse og ikke-trådløse højttalere fra Bang & Olufsen her. Skab liv og stemning med højttalere fra B&O og nyd den optimale lydoplevelse.

Se alle højttaler priser
VÆLG STØRRELSE

48", 55"

VÆLG FARVE / HØJTTALERFRONT

Natural / Grey Melange, Natural / Light Oak, Gold Tone / Light Oak, Black Anthracite / Grey Melange, Black Anthracite / Smoked Oak

VÆLG STAND / BESLAG

Vægbeslag, Gulvstand, Bordstand

Knap Download produktark - B&O

TECHNICAL INFORMATION

Loudspeaker
Integrated fully active three channel stereo (centre and stereo) with Dolby Atmos

Amplifier
11 power amplifiers
4 x 50 watts amplifiers for the bass drivers
4 x 50 watts for the full-range drivers
3 x 50 watts for the tweeters.

Speaker Configuration
4 x 4″ woofer drivers
4 x 1.5″ full range drivers
3 x 3/4″ tweeter drivers

Advanced Sound Features
Dolby Atmos Dolby TrueHD Thermal Protection Adaptive Bass Linearization

Frequency Range
32 – 22,000 Hz

Sound format HDMI A-D
Dolby Digital 5.1 Dolby Digital plus 7.1 PCM 7.1

Customizable Sound EQ
5 editable sound modes on Bang & Olufsen app

Display Type
4K LG OLED
Perfect black & Wide viewing angle

Display Resolution (H x V, Pixels)
3840 x 2160
Over 8M pixels

HDR
HDR 10
HDR 10 Pro
HLG
Dolby Vision IQ

Codecs compatibility
HEVC
VP9
AV1

Picture Master Processor
α9 Gen3 AI Processor 4K

Smart TV
webOS 5.0

Remote control
2way Bluetooth control via
Beoremote One BT

Streaming services
AirPlay 2
Bluetooth
DLNA
Chromecast built-in
Beolink Multiroom

Integrated music services
Deezer (incl Deezer HiFi)
TuneIn internet radio

Inputs
Soundcenter:
1 x HDMI (2.0)
1 x Ethernet 10/100Mb
1 x Analogue line in (3,5 mm mini jack)

TV screen:
4 x HDMI (2.1)
3 x USB
1 x Ethernet 10/100Mb

Internal Connection
1 x HDMI (2.1) eARC
1 x Ethernet 10/100Mb

Weight
Wall bracket: 38kg
Table stand: 42kg
Floor stand: 49kg

Dimensions (cm)
Wall Bracket: 85.6 h x 111.2 w x 12.8 d
Table Standing: 88.8 h x 111.2 w x 27.8 d
Floor standing: 113.5 h x 111.2 w x 38.2 d

Designer
Bang & Olufsen

Materials
Aluminium
Oak
Fabric

Placement Options
Manual floor stand +/- 180° rotation
Manual wall bracket right/left turn (40° rotation)
Table stand

Power Consumption
Typical: 80 W (Soundcenter)
Standby <0.5 W (TV)

Energy Efficiency Class
G

Mains Voltage Range
100~240 Vac 50-60Hz

B&O Beovision Contour - Gold Tone - Smart TV - Hero
Beovision Contour
Fra 53.700,00 kr. Vælg varianter