Beosound Level Test

Beosound Level - Golden Oak with Beosound Balance in livingroom

Beosound Level

Vi har glædet os ekstra meget til i dag, hvor vi med stor begejstring endelig kan præsentere
vores nyeste medlem af Bang & Olufsen familien, Beosound Level.

Beosound Level er vores seneste tilføjelse til Flexible Living kategorien, der består af et udvalg af af trådløse højttalere, som du kan placere forskellige steder i dit hjem og forbinde med hinanden via dit wi-fi netværk. Opsætningen giver dig altid smuk lyd, uanset hvor den kommer fra – musik, film eller radio og TV. Du kan vælge samme lyd fra alle højttalere eller vælge flere lydkilder, alt efter temperament, ønsker og anledning.

Med Beosound Level præsenterer vi vores mest alsidige, helt trådløse batteridrevne hjemmehøjttaler til dato. Ikke kun leverer Level en enestående lytteoplevelse hvor som helst, men den byder også på en helt fantastisk fleksibilitet med hele tre forskellige placeringsmuligheder: stående, liggende eller hængende på en væg, streaming via AirPlay2 (multiroom), Chromecast og Bluetooth, mulighed for stereoparring mellem to højttaler, IP-54 certificering, og meget mere.

Læs mere om designet, lyden, funktionerne, mm. i dette blogindlæg, eller book en virtuel demo via FaceTime i vores butik på Frederiksberg fra i dag. Du kan også allerede nu købe, se flere billeder eller læse mere om dette smukke nye musiksystem i vores webshop. Vi håber, du er lige så begejstret, som vi er. God fornøjelse.

Magnetisk opladning – også på væg

Beosound Level - Magnetisk opladning på væg

Tekniske funktioner & Lyden

Beosound Level & Beoplay A9 - Tekniske funktioner & Lyden

Design & Materialer

Beosound Level - Design og materialer
Køb Beosound Level
Beosound Level - Aluminium Black - Sættes på vægbeslag

OPLADNING – OGSÅ PÅ VÆGGEN

Nem & Stilfuld
Med det medfølgende magnetiske tilslutningsstik eller det magnetiske vægbeslag (kan købes som tilbehør) oplades Beosound Level nemt og elegant. Aluminiumsstikket klikkes nemt på bagsiden, hvilket gør oplad- ningen lige så æstetisk tiltalende som selve højttaleren. Og med op til 16 timers batterilevetid får du trådløs lyd lige der, hvor du ønsker det.

Beosound Level in Golden Oak multiroom with Beoplay A9 - Blog test

FUNKTIONER & LYDEN

Suveræn lyd
Beosound Level er fintunet af anerkendte Bang & Olufsen lydingeniører til at levere kraftfuld lyd med fremragende klarhed og dynamisk bas.

Multiroom
Beosound Level er en bærbar WiFi-højttaler med streaming via AirPlay2 eller Chromecast. Opret forbindelse til andre højttalere, og skab dit lydbillede.

Active room compensation
Beosound Level tilpasser lyden til positionen og rummet for at levere en perfekt lytteoplevelse overalt i hjemmet.

Stereo parring
Opret forbindelse til en anden Beosound Level for at få stereolyd – ideel til store fester eller sammenkomster hjemme og udenfor.

Nærhedssensor
Indbyggede nærhedssensorer registrerer
når du nærmer dig højttaleren, og det intuitive touchdisplay lyser op.

Beosound Level - Aluminium Black - laying on shelf - Design & Materials

DESIGN & MATERIALER

Bærbar & Fleksibel
Beosound Level er indbegrebet af minimalt skandinavisk design. Den
unikke adaptive alsidighed gør det nemt at nyde højttaleren overalt i hjemmet. Placer den, som du vil: Stående på en hylde, hængende elegant på væggen eller liggende fladt på et bord.

Fremstillet med omhu
Beosound Level er en bærbar højttaler, der er bygget til at holde: Fremstillet af eksklusive materialer samt et modulært design, der understøtter udvidelsen af højttalerens levetid via et
udskifteligt batteri og effektive fremtidige serviceopgraderinger.

Læs vores blogindlæg - Beosound Level vs. Beosound 1
Beosound Level vs Beosound 1 - products
BEOSOUND LEVEL vs. BEOSUND 1