Beosound Level vs. Beosound 1

Beosound Level vs. Beosound 1 - blogindlæg

Vi har idag kunne præsentere et nyt medlem af Bang & Olufsen Familien: Beosound Level. Lyd, størrelse, funktioner og pris taget i betragtning vil vi gerne sammenligne denne nye trådløse højttaler med en af vores bedst sælgende produkter indenfor samme kategori, nemlig Beosound 1. Vi vil nedenfor forsøge at klargøre hvilke ligheder og forskelle der er på disse to meget spændende B&O produkter.

DESIGNET

Lige meget hvor du placerer Beosound Level og Beosound 1, vil de stå smukt og elegant. Men udtrykket på de to produkter er meget forskelligt.

Beosound 1 er designet i ren aluminium, hvilket giver et mere køligt og enkelt udtryk. Vælger man Beosound 1 i aluminiumsfarven vil den ligeledes spejle omgivelserne, og dermed “blende” ind samtidig med at den qua det naturligt anodiserede, koniske og let kurvede kabinet skaber et kompakt visuelt udtryk, som giver kant og stil til indretningen.

Beosound Level er designet i varme materialer som egetræ og vævet stof, hvilket giver et mere blødt og samtidig mere markant udtryk. Beosound Level er indbegrebet af minimalt skandinavisk design. Den unikke adaptive alsidighed gør det nemt at nyde højttaleren overalt i hjemmet. Brug den, som du vil: stående på en hylde, hængende elegant på væggen eller liggende på et bord.

BATTERIET / BÆRBARHED

Beosound Level og Beosound 1 er begge designet ud fra den filosofi, at bærbar lyd i hjemmet betyder mere og mere for vores kunder. Fleksibilitet er dermed nøgleordet for begge disse smukke musiksystemer.

Beosound 1 er let at flytte rundt i huset og placere lige hvor du ønsker. Med det indbyggede batteri får du op til 12 timers uafbrudt afspilning ved moderat lydniveau. Beosound 1 skal dog sættes i stik for opladning, medmindre man har tilkøbt en opladerstation (ekstraudstyr vejl. udsalgspris 1.000 kr.), der gør det utrolig nemt at oplade, løfte og bruge produktet. Opladerstationen er kun kompatibel med Beosound 1 med indbygget Google Assistant og kan købes separat.

Beosound 1 opladestation - B&O

Beosound Level er indbegrebet af fleksibel bærbarhed. Level oplades nemt og elegant med det medfølgende stilfulde magnetiske tilslutningsstik eller et magnestisk vægbeslag (kan tilkøbes). Aluminiumsstikket klikkes nemt på bagsiden, hvilket gør opladningen lige så æstetisk tiltalende som selve højttaleren. Og med op til 16 timers batterilevetid ved moderat lydstyrke og op til 4 timer ved maksimal lydstyrke giver den dig trådløs lyd overalt. Level byder på en stor fleksibilitet med hele tre placeringsmuligheder: stående, hængende på en væg eller liggende. Det perfekt integrerede håndtag gør højttaleren ekstrem nem at bære rundt på. Desuden er Beosound Level IP54-klassificeret for vandbestandighed, hvilket betyder at den er beskyttet mod støv (5) og mod oversprøjtning af vand (4). Så du har altså næsten total bevægelsesfrihed i hjemmet. Hvis du vil læse mere om koderne bag IP-klassificeringerne har vi beskrevet de forskellige tal i vores blogindlæg her.

Beosound Level - Golden Oak - Stilfuld opladning

Beosound 1 er let at flytte rundt i huset og placere lige hvor du ønsker. Med det indbyggede batteri får du op til 12 timers uafbrudt afspilning ved moderat lydniveau. Beosound 1 skal dog sættes i stik for opladning, medmindre man har tilkøbt en opladerstation (ekstraudstyr vejl. udsalgspris 1.000 kr.), der gør det utrolig nemt at oplade, løfte og bruge produktet. Opladerstationen er kun kompatibel med Beosound 1 med indbygget Google Assistant og kan købes separat.

Beosound Level er indbegrebet af fleksibel bærbarhed. Level oplades nemt og elegant med det medfølgende stilfulde magnetiske tilslutningsstik eller et magnestisk vægbeslag (kan tilkøbes). Aluminiumsstikket klikkes nemt på bagsiden, hvilket gør opladningen lige så æstetisk tiltalende som selve højttaleren. Og med op til 16 timers batterilevetid ved moderat lydstyrke og op til 4 timer ved maksimal lydstyrke giver den dig trådløs lyd overalt. Level byder på en stor fleksibilitet med hele tre placeringsmuligheder: stående, hængende på en væg eller liggende. Det perfekt integrerede håndtag gør højttaleren ekstrem nem at bære rundt på.

Beosound 1 opladestation - B&O
Beosound Level - Golden Oak - Stilfuld opladning

Desuden er Beosound Level IP54-klassificeret for vandbestandighed, hvilket betyder at den er beskyttet mod støv (5) og oversprøjtning af vand (4), og giver en helt fantastisk bevægelsesfrihed i hjemmet. Hvis du vil læse mere om koderne bag IP-klassificeringerne har vi beskrevet de forskellige tal i vores blogindlæg her.

LYDEN

Beosound Level byder på en kraftfuld højttalerkonfiguration med fem højttalerenheder, to store basenheder samt enheder og forstærkere med lav forvrængning, og leverer dermed et adaptivt lydbillede.

Beosound Level er fintunet af anerkendte Bang & Olufsen lydingeniører til at levere kraftfuld, high fidelity lyd med fremragende klarhed og dynamisk bas. Spredningen af lyden justeres automatisk til rummet og højttalerens position, hvilket sikrer en optimal lytteoplevelse i alle rum.

Beosound Level er ligeledes blevet udstyret med “Active Room Compensation” – Aktiv Rumtilpasning på dansk, der sikrer dig at din Beosound Level ikke alene ser godt ud, men også lyder godt. Teknologien kommer fra skabelsen af vores stolteste højttaler til dato, Beolab 90. Reflektioner fra møbler og vægflader påvirker rummets akustiske egenskaber og forvrænger lyden fra dine højttalere. Active Room Compensation teknologien analyserer dit rum med en intern mikrofon og skaber et sæt brugerdefinerede filtre, som kompenserer for disse refleksioner. Resultatet er perfekt, skræddersyet lyd i alle dine foretrukne lyttepositioner.

Beosound 1 byder ligeledes på et helt fantastisk lydbillede. Ved hjælp af vores Acoustic Lens Technology skaber den koniske højttaler et 360-graders lydbillede, der fylder hele rummet, uanset hvor du placerer den. Den akustiske linse spreder lydens høje frekvenser i en vandret vifte for at dække et bredere lytteområde og samtidig reducere refleksioner fra gulv og loft. Hvis du bevæger dig rundt i rummet, vil du opdage, at Bang & Olufsen lyden forbliver uændret. Linsen er smukt udformet i ekstruderet aluminium. Nænsomt forarbejdet og akustisk gennemtænkt.

Beosound 1 byder dog på lidt færre højttalerenheder end Beosound Level. I alt 2 forstærkere og 2 højttalere. Men man skal ikke lade sig narre af de tekniske tal, Beosound 1 byder uden tvivl på en stor og kraftfuld lydoplevelse, samtidig med at den akustiske linse leverer en utrolig klar og præcis lyd.

STREAMING

Beosound Level er det andet i en generation af produkter, der baseres på en ny avanceret platform, som vil ændre vores opfattelse af, hvad et lydprodukt kan være. Level er en wi-fi- og Bluetooth-opkoblet højttaler, som giver dig mulighed for nemt at streame fra dine yndlingsmusiktjenester via AirPlay 2, Chromecast eller Bluetooth. Beosound Level har ikke Bang & Olufsen Multiroom, men kan problemfrit interageres med hele porteføljen af 19 højttalere i Flexible Living kategorien og levere lyd til TV produkter via AirPlay 2 og Chromecast.

Beosound 1 er ligeledes en wi-fi- og Bluetooth-opkoblet højttaler, som giver dig mulighed for at streame via AirPlay 2, Chromecast eller Bluetooth, men i modsætning til Beosound Level byder Beosound 1 også på streaming via Bang & Olufsen Multiroom, der giver dig mulighed for at benytte Bang & Olufsen appen til at starte din musik via Deezer eller radio via TuneIn, samt touch to join, såfremt du måtte have flere Bang & Olufsen multiroom produkter i din hjemmeinstallation.

Begge højttalere tilbyder Voice Assistant via Google Assistant.

PRISER

Beosound Level vejl. udsalgspris fra 11.490 kr.
Beosound 1 vejl. udsalgspris fra 11.000 kr. – UDGÅET PRODUKT

Nedenfor ser du en sammenligning af de tekniske tal på Beosound Level og Beosound 1:

FAKTA / TAL

Beosound Level - Golden / Light Oak - Hero
Beosound Level - FRA DKK 11.490
Beosound 1 Natural - Højttalere - Produktbillede
Beosound 1 - FRA DKK 11.000

DESIGN & DIMENSIONER

DESIGNER
Torsten Valeur, David Lewis Designers

VÆGT
3,3 kg
7,28 pund

DIMENSIONER (L x H x B)
34,8 x 23 x 5,6 cm.
13,7 x 9,05 x 2,2 tommer

MATERIALER
Egetræ, vævet stof fra Kvadrat, aluminium, polymer og stofbeklædt strømkabel

PLACERING
Liggende, stående eller hængende på en væg (magnetisk vægbeslag kan tilkøbes)

DESIGNER
Torsten Valeur, David Lewis Designers

VÆGT
3,5 kg

DIMENSIONER (Dia x H)
16,2 x 32,7 cm.

MATERIALER
Aluminium

PLACERING
Bord, hylde, gulv eller væg (vægbeslag kan tilkøbes)

FORBINDELSER

TRÅDLØS FORBINDELSER
Bluetooth
Apple AirPlay 2​
Google Chromecast​
Dual band WLAN 2,4 og 5 GHz
IEEE 802.11 b/g/a/n/ac​

MULTIROOM OG STREAMING
Chromecast built-in
Apple AirPlay 2
Bluetooth

FORBINDELSER
1 x Line-in / Optica combi-jack​
1 x Ethernet 10/100 Mbit
Opladning via USB-C

VOICE ASSISTANT
Google Assistant

TRÅDLØS FORBINDELSER
Bluetooth 4.2
Apple AirPlay 2​
Google Chromecast​
Wi-Fi/WLAN (2.4 GHz & 5 GHz)

MULTIROOM OG STREAMING
Bang & Olufsen Multiroom
Chromecast built-in
Apple AirPlay 2
Bluetooth

FORBINDELSER
Line-in (analog & digital combo)
1 x Ethernet 10/100 Mbit/s

VOICE ASSISTANT
Google Assistant

FJERNBETJENING
Bang & Olufsen app
Beosound Essence Remote
Beoremote One

LYDEN

DRIVERENHEDER
2 x 4″ basenhed​er
1 x 2” fuldtoneenheder
1 x 0,8” diskantenhed

EFFEKTFORSTÆRKERE
2 x klasse D ved 30 W til basenhederne
1 x klasse D ved 30 W til fuldtoneenheder
1 x klasse D ved 15 W til diskantenhed

AKTIV RUMTILPASNING
Teknologien analyserer dit rum med en intern mikrofon og skaber et sæt brugerdefinerede filtre, som kompenserer for refleksioner fra møbler og vægflader

TONE TOUCH
Dine personlige lydindstillinger direkte i Bang & Olufsen appen

DRIVERENHEDER
1 x 54″ basenhed​er
1 x 1½” fuldtoneenhed

EFFEKTFORSTÆRKERE
1 x klasse D, 20 watt for basenhederne

1 x klasse D, 40 watt for fuldtoneenhed

ACOUSTIC-LENS TECHNOLOGY
Klar og detaljeret 360 graders lyd

TONE TOUCH
Dine personlige lydindstillinger direkte i Bang & Olufsen appen

Beosound Level - Golden / Light Oak - Hero
Beosound Level - FRA DKK 11.490
Beosound 1 Natural - Højttalere - Produktbillede
Beosound 1 - FRA DKK 11.000

DESIGN & DIMENSIONER

DESIGNER
Torsten Valeur, David Lewis Designers

VÆGT
3,3 kg
7,28 pund

DIMENSIONER (L x H x B)
34,8 x 23 x 5,6 cm.
13,7 x 9,05 x 2,2 tommer

MATERIALER
Egetræ, vævet stof fra Kvadrat, aluminium, polymer og stofbeklædt strømkabel

PLACERING
Liggende, stående eller hængende på en væg

DESIGNER
Torsten Valeur, David Lewis Designers

VÆGT
3,5 kg

DIMENSIONER
16,2 x 32,7 cm. (diameter x højde)

MATERIALER
Aluminium

PLACERING
Bord, hylde, gulv eller væg (vægbeslag kan tilkøbes)

FORBINDELSER

TRÅDLØS FORBINDELSER
Bluetooth
Apple AirPlay 2​
Google Chromecast​
Dual band WLAN 2,4 og 5 GHz
IEEE 802.11 b/g/a/n/ac​

MULTIROOM OG INTEGREREDE STREAMING SERVICES
Chromecast built-in
Apple AirPlay 2
Bluetooth

FORBINDELSER
1 x Line-in / Optica combi-jack​
1 x Ethernet 10/100 Mbit
Opladning via USB-C

VOICE ASSISTANT
Google Assistant

TRÅDLØS FORBINDELSER
Bluetooth 4.2
Apple AirPlay 2​
Google Chromecast​
Wi-Fi/WLAN (2.4 GHz & 5 GHz)

MULTIROOM OG INTEGREREDE STREAMING SERVICES
Bang & Olufsen Multiroom
Chromecast built-in
Apple AirPlay 2
Bluetooth

FORBINDELSER
Line-in (analog & digital combo)
1 x Ethernet 10/100 Mbit/s

VOICE ASSISTANT
Google Assistant

FJERNBETJENING
Bang & Olufsen app
Beosound Essence Remote
Beoremote One

LYDEN

DRIVERENHEDER
2 x 4″ basenhed​er
1 x 2” fuldtoneenheder
1 x 0,8” diskantenhed

EFFEKTFORSTÆRKERE
2 x klasse D ved 30 W til basenhederne
1 x klasse D ved 30 W til fuldtoneenheder
1 x klasse D ved 15 W til diskantenhed

AKTIV RUMTILPASNING
Teknologien analyserer dit rum med en intern mikrofon og skaber et sæt brugerdefinerede filtre, som kompenserer for refleksioner fra møbler og vægflader

TONE TOUCH
Dine personlige lydindstillinger direkte i Bang & Olufsen appen

DRIVERENHEDER
1 x 54″ basenhed​er
1 x 1½” fuldtoneenhed

EFFEKTFORSTÆRKERE
1 x klasse D, 20 watt for basenhederne

1 x klasse D, 40 watt for fuldtoneenhed

ACOUSTIC-LENS TECHNOLOGY
Klar og detaljeret 360 graders lyd

TONE TOUCH
Dine personlige lydindstillinger direkte i Bang & Olufsen appen