Beosound Edge Test

BeoSound Edge - Test
BeoSound Edge Detail interactions - B&O

STREJF AF MAGISK BETJENING

Det er fortryllende at betjene BeoSound Edge. Et skub i en hvilken som helst retning fra BeoSound Edges tyngdepunkt regulerer lydstyrken. Rul den lidt fremad for at øge lydstyrken eller bagud for at reducere den. Jo mere du ruller den, jo mere intens bliver lydoplevelsen – så det er en dynamisk “lydspeeder”.

En let modstand og dæmpning får den særlige rullebevægelse til at føles både luksuriøs og intuitiv. Det samme gælder, når du monterer produktet på væggen. Du overvinder tyngdekraften og oplever den samme magiske betjening, selv med vægmontering.

Et magisk lys gennem aluminium skaber en livlig og indbydende brugerflade, som aktiveres ved hjælp af bevægelsesfølere, når du nærmer dig, men som forsvinder, når der ikke er brug for det.

Samtidig giver BeoSound Edge dig den ultimative frihed, indenfor hvordan du afspiller musik. Den er en wi-fi- og Bluetooth-opkoblet højttaler, som giver dig mulighed for nemt at streame fra dine yndlingsmusiktjenester via AirPlay 2, indbygget Chromecast eller Bluetooth.

Du kan koble dig på den sang, der afspilles i andre rum, eller afspille forskellige musik i hvert af husets rum. Med hele 3 multiroom-teknologier: AirPlay 2, Chromecast og BeoLink, har Bang & Olufsen gjort det enkelt for dig at vælge, hvordan du ønsker at afspille din musik i hele hjemmet.

LYDEN

De hårdtarbejdende lydenginiører hos Bang & Olufsen har igen overgået sig selv. BeoSound Edge er en trådløs alt-i-en-højttaler med høj effekt. Den anvender den mest avancerede akustiske innovation til at give dig en kraftfuld og nøjagtig lytteoplevelse gennem vores nyeste patent på verdens første aktive basport. Den aktive basport forener to klassiske begreber for højttalerdesign: det såkaldte trykkammerdesign og basrefleksdesignet.

Højttaleren giver en perfekt og kraftig bas ved høj lydstyrke ved mekanisk (og magisk) at åbne kabinettet for et udsende mere bas. Samtidig sørger den for nøjagtig bas ved lav lydstyrke ved hjælp af trykkammerprincippet, så gengivelsen bliver så præcis som muligt. I modsætning til andre trådløse højttalere kan BeoSound Edge hviske lige så som smukt, som den kan brøle.

Som noget nyt har BeoSound Edge også en retningsbestemt styring af lyden, der kan bruges til at opdele et rum ved at afspille musik til enten venstre eller højre eller til at fylde rummet med ægte 360°-lyd for fuld udblæsning fra begge sider af højttaleren. Retningsbestemt lyd styres gennem Bang & Olufsen appen, hvor man nemt kan skifte mellem de forskellige tilstande. BeoSound Edge er det perfekte match for de store åbne rum, der er i mange af vores huse i dag.

BeoSound Edge på vægbeslag med 360grader lyd - B&O
BeoSound Edge From all angles - B&O

“Det er et dynamisk produkt, der har potentiale og gør dig spændt på,
om det begynder at rulle et andet sted hen, som du næsten forventer.”

Designer Michael Anastassiades.

DESIGNET

BeoSound Edge er designet af Michael Anastassiades. Michael Anastassiades er ny designer hos Bang & Olufsen, og BeoSound Edge er hans første kreation for B&O. Han er dog ikke ny i branchen, for han har designet smukke produkter hos forskellige førende fabrikanter såsom FLOS og Lobmeyr.

BeoSound Edges luksuriøse enkelhed afspejles først og fremmest i dens minimalistiske og tidløse design. Med sit navn, udtrykker BeoSound Edge sit næsten svævende design, inspireret af en mønt, der drilsk balancerer på højkant. BeoSound angiver kategorien af produktet, som er en del af familien af trådløse B&O højttalersystemer.

Hvis du forestiller dig et hjul eller en mønt, der står på højkant og næsten er klar til at rulle væk, så har du inspirationen bag lydsystemet BeoSound Edge.

MATERIALER & HÅNDVÆRK

Med BeoSound Edge, der består af en kompakt, cirkulær form og et poleret aluminiumkabinet, er mindre mere. BeoSound Edge kan anbringes, så den supplerer møbler på gulvet, eller som en tyngdekraftsudfordrende erklæring på væggen.

Ægte håndværk kræver vedholdenhed, passion og nysgerrighed. BeoSound Edge er en højttaler, hvor der ikke blev gået på kompromis med materialer og håndværk. Bemærkelsesværdigt håndværk og opmærksomhed på detaljer var nødvendig for at få den perfekte cirkulære ramme og derefter polere dette ydre til en fejlfri finish. Ægte Bang & Olufsen-magi tilføjes ved at kombinere aluminium til at tænde ved berøring med gennemskinneligt aluminium, som fremstilles med usynlige, mikroskopiske huller.

BeoSound Edge - Materialer og håndværk

“Produkterne udstråler altid et element af tidløshed, når man iagttager dem, og selvom teknologien udvikler sig hurtigt, er de stadig relevante og giver en nutidig fornemmelse”

Designer Michael Anastassiades.

Vi forventer at have BeoSound Edge i butikkerne medio november. Læs mere og se flere billeder lige her på vores hjemmeside, hvor du også kan skrive dig op til vores nyhedsmail, og få besked, når denne smukke trådløse højttaler lander i butikkerne.

BeoSound Edge vejl. udsalgspris: DKK 22.995,-