BEOPLAY H7 – LAUNCH

Beoplay H7 Blog - B&O

TRÅDLØS, LUKSURIØS & COOL
Må vi præsentere en ny og spændende hovedtelefon i B&O PLAY familien: BeoPlay H7! En trådløs over-ear hovedtelefon fremstillet i førsteklasses materialer, med optimalt afbalanceret lyd, intuitivt touch-interface og udskifteligt batteri, så du kan nyde din musik – uanset hvor du er. Den lukkede dymaniske over-ear H7 når fra den dybeste bas til den højeste diskant, og giver en fantastisk passiv støjisolering, som forhindrer lyde udefra i at forstyrre musikken – og modsat siver musikken heller ikke ud til omgivelserne.

DESIGNPROFIL
BeoPlay H7 er designet af Jakob Wagner, der efterhånden har designet rigtig mange hovedtelefoner for B&O PLAY. For Jakob Wagner er BeoPlay H7 et udtryk for autenticitet – ærlig og på én gang enkel og sofistikeret. Designet er skarpt, elegant og frem for alt ærligt. Du får det, du ser – både hvad angår materialer og funktioner.

H7 er for musikelskere og fungerer lige godt til alle genrer. Du får lyd og komfort i den højeste kvalitet i et diskret og cool look, der ikke overdøver, men understøtter din personlige stil.

PRIS
BeoPlay H7 har en vejledende udsalgspris på DKK 3.299.

BeoPlay H7 er et udgået produkt – Se vores nuværende produktsortiment af Bang & Olufsen høretelefoner.