BEOLAB 90 – FREMTIDENS LYD

BeoLab 90 - Blogindlæg

LIKE NO ONE ELSE

Den har været flere år undervejs, og med vores kommende 90-års fødselsdag, blev det det rigtige tidspunkt at fokusere på dette særlige projekt, og dedikere de rette ressourcer, tid og mennesker. Og endelig kan vi præsentere Bang & Olufsens nyeste mesterværk, BeoLab 90.

Der er nok mange delte meninger om den nye højttaler. Nogle beskrivende ord kunne være: mærkelig, smuk, anderledes, skulpturel – ikke umiddelbart de gængse tillægsord til hi-fi-højttalere, og alligevel de bedste ord til at beskrive BeoLab 90. BeoLab 90 er nemlig ikke en hvilken som helst højttaler. BeoLab er 90 udstyret med 18 Scan-Speak højttalerenheder i absolut højeste kvalitet, nøje fordelt 360 grader rundt. Højttaleren rummer en kombination af den nyeste generation af specialdesignede ICEpower-forstærkere med 14 kanaler – en kompakt og yderst effektiv platform udviklet af Bang & Olufsen – samt yderligere fire specialdesignede klasse D forstærkere, alle skræddersyet til BeoLab 90. Til sammen leverer de kraftfulde forstærkere 8.200 watt per højttaler.

Så kan man så spørge sig selv, hvorfor Bang & Olufsen vælger at bruge så meget energi på en højttaler til 1/2 mio. kr. sættet – Det bliver nok ikke på dagligt basis at butikkerne sælger sådan et sæt… En af de virkelig gode ting ved at udvikle en højttaler som BeoLab 90, er alle de fantastiske læringer og teknologier, som vi har opnået i BeoLab 90, som vi nu kan bruge i mindre produkter, der er tilgængelige for flere mennesker. Og den udvikling er vi faktisk ret langt med. Indenfor det næste år, vil vi opleve nogle mindre produkter med nogle af de samme teknologier som i BeoLab 90, blot mere tilgængelige.

Endelig kan vi idag fortælle at BeoLab 90 i øjeblikket er i produktionen og annoncere at vi i BOCOPENHAGEN er blandt meget få forhandlere i verden, der kommer til at kunne vise fremtidens lyd til vores kunder.

Læs mere om Beolab 90 eller oplev den live i vores butik på Frederiksberg – Demo bookes i forvejen.