Beoplay EX – Test

Beoplay EX Test - Blogindlæg

Lyd der når helt ind i sjælen

Beoplay EX er vores mest fleksible in-ear-høretelefoner til dato.

Beoplay EX giver din hverdag fantastisk lyd og tidløst design. Det er et eksklusivt ikonisk produkt, der er designet til lytteoplevelser hele dagen – uanset om du er på kontoret, på farten, i motionscentret eller slapper af derhjemme.

PERFEKT PASFORM TIL ALLE ØRER

Beoplay EX er vores mest fleksible in-ear-høretelefoner nogensinde. Nyd behagelig komfort dagen lang. Tryk på Play, og lyt med en detaljerigdom, der er imponerende i forhold til det kompakte design. Vandtætte, robuste og med teknologi, der lukker enhver uønsket støj ude. Så du holder dig tættere på de kunstnere, du elsker, uanset hvor du er.

HVORFOR HAR VI SKABT BEOPLAY EX?

Beoplay EX er skabt til at videreføre succesen med Bang & Olufsens in-ear-høretelefoner. Med et mere kompakt design, en vandtæt konstruktion, raffineret ergonomi og den fineste akustik er Beoplay EX den nye flagskibsmodel i vores kategori af helt trådløse produkter.

Det nye design markerer en ny æra for helt trådløse Bang & Olufsen produkter, der forenkler personlig lyd gennem uovertruffen fleksibilitet. Uanset om du træner, er på kontoret eller befinder dig ombord på et fly leverer disse ultrakompakte in-ear-høretelefoner en musikoplevelse, der når helt ind i sjælen og giver dig lyst til at genopdage din yndlingsmusik. Med deres uovertrufne fleksibilitet og design er Beoplay EX udviklet til daglig brug og bliver helt sikkert din foretrukne kilde til musik og opkald.

HVORFOR SKAL DU KØBE BEOPLAY EX?

#1 PASFORM
Sidder så godt, at du glemmer, at du har dem på. Beoplay EX har et helt nyt ergonomisk design, der sikrer den optimale pasform med det samme. Perfekt til sport. Eller bare en gåtur.

#2 FLEKSIBILITET
Tag dem med, når du skal ud, og brug dem til det hele. Beoplay EX er alsidighed på et helt nyt niveau. Musik, opkald eller lidt fred og ro. Uanset om du sidder i toget eller løber en tur. Nyd stor lyd i lommestørrelse.

#3 UANSET VEJRET
Uanset vejret. Nyd din musik med Beoplay EX, der er fuldstændigt vandtætte. Uden at gå på kompromis med suveræn lyd. Så lyt bare videre, uanset om du er ude at løbe, er i fitnesscentret eller går en tur i regnen.

Læs meget mere om Beoplay EX

Beoplay EX koster vejl. 2.999,- kr. og kommer i farverne:
Anthracite Oxygen (tilgængelig primo maj), Gold Tone (tilgængelig ultimo maj) og Black Anthracite (tilgængelig i juni).
Beoplay EX kan allerede nu forudbestilles i vores butik eller webshop. Sikre dig dit eksemplar nu: