Beoplay E6 Test

Beoplay E6 - Test
Beoplay E6 Materialer - B&O

MATERIALERNE

Beoplay E6 er fremstillet af de bedste og mest robuste materialer – den personlige ledsager lige ved hånden til den selvsikre bruger, der vælger et smart produkt til en aktiv livsstil.

  1. Hovedtelefonernes kabinet er fremstillet i robust struktureret gummi og polymer, der er designet til at kunne modstå sved og fugt.
  2. Den indbyggede magnet i hvert ørestykke sikrer høj brugervenlighed og komfort. Så kan de sidde rundt om halsen på dig, når du tager dem ud af øret. Når magneterne klikkes sammen, slukker hovedtelefonen automatisk.
  3. Ikke alle ører er ens. Med E6 følger der derfor et udvalg af ørefinner, så du får en mere ergonomisk og sikker pasform til dine behov. E6 er derfor den perfekte makker på farten.
  4. 3 kontrolknapper af aluminium sikrer nem betjening, både når du lytter til musik, besvarer et opkald eller bruger telefonens indbyggede assistent.
  5. Med den lange batterilevetid og muligheden for at lade op under brug kan du altid høre din musik – uanset hvor du skal hen.
  6. Ledningen mellem de to ørestykker er beklædt med flettet tekstil inspireret af materialer, der bruges til produktionen af sneakers – som er slidstærkt, nemt at rengøre og ser godt ud

LYDEN

Beoplay E6 giver en stor og fyldig lyd med stærk bas finjusteret af Bang & Olufsens lydingeniører. Du kan selv justere indstillingen og tilpasse din musik til din aktivitet via Beoplay-app’en.

Med en lyd, der langt overgår dens størrelse, er E6 designet til at imponere selv den mest krævende musikelsker. Med en kombination af finindstillet akustik, design og ergonomi tilbyder E6 fyldig førsteklasses Bang og Olufsen Signature Sound med en meget stærk bas.

E6 har en dynamisk 6,4 mm højttaler, en lille elektromagnetisk transducer og en Bluetooth-chip med DSP, så lyden (equaliser og forstærker) kan finindstilles. Ved at sikre perfekt pasform og lydindstilling får brugeren den optimale lydoplevelse med E6.

Beoplay E6 i sort Trådløse Earphones Funktioner - B&O

Fordi lydkvaliteten i earphones i høj grad påvirkes af, hvordan de slutter til i øret (dårlig pasform kan ødelægge baskvaliteten),
var det afgørende at sikre, at E6 sad godt til i øregangen.

Beoplay E6 Designet - B&O

DESIGNET

Beoplay E6 er designet af Jakob Wagner, der også har designet Beoplay E4, E8, H5, H7, H8 og H9.

E6 er den personlige ledsager lige ved hånden til den selvsikre bruger, der vælger et smart produkt til en aktiv livsstil.

”Den stringent udformede ydre silhuet giver E6 et rent, elegant og dynamisk udseende, både når du bruger dem, og når du har dem hængende om halsen, holdt sammen af dens indbyggede magneter,” siger Mads Heje Fuglsang, Design and Concept Manager hos Bang & Olufsen.

Den flettede stofledning er slidstærk, komfortabel og let at rengøre. Den nye snap-on-lader på ledningen giver en lige vægtfordeling med fjernbetjeningen på den anden siden. Kombineret med et stænk- og støvsikret design er E6 det perfekte design til en aktiv dagligdag.

OPDATERING:

Beoplay E6 er et udgået produkt – Se vores nuværende produktsortiment af Bang & Olufsen høretelefoner.