Test Beosound A9

Test Beosound A9 mk5 - Bang & Olufsen

Test Beosound A9

Vi har glædet os ekstra meget til i dag, hvor vi kan præsentere vores nyeste og opgraderede version af Beoplay A9, der med implementeringen af Mozart platformen overgår til Beosound-familien af produkter, og derfor bliver til Beosound A9.

Beosound A9 er vores seneste tilføjelse til Flexible Living kategorien, der består af et udvalg af trådløse højttalere, som du kan placere forskellige steder i dit hjem og forbinde med hinanden via dit wi-fi netværk. Opsætningen giver dig altid smuk lyd, uanset hvor den kommer fra – musik, film eller radio og TV. Du kan vælge samme lyd fra alle højttalere eller vælge flere lydkilder, alt efter temperament, ønsker og anledning.

Læs mere om hvad Mozrt platformen betyder for dig som bruger, designet, lyden, mm. i dette blogindlæg, eller gik forbi en af vores butikker på Frederiksberg eller i Vedbæk og oplev Beosound A9 allerede i dag. Du kan også allerede nu reservere, se flere billeder eller læse mere om opgraderingen af et designikon på vores hjemmeside. Vi håber, du er lige så begejstret, som vi er. God fornøjelse.

Ny streamingplatform

Beoplay A9 er blevet et moderne designikon og et stærkt produktstatement for Bang & Olufsen. Det er et produkt, der fortsætter med at imponere vores kunder selv 10 år efter lanceringen. Vi tilføjer Mozart, vores state-of-the-art streamingplatform, til produktet.

Opgraderingen med Mozart platformen vil give dig følgende fordele:

1. Ny B&O app brugeroplevelse

Du kan nemt tilpasse indholdet, lydindstillinger og indstille timere og alarmer. Se hvordan nedenfor.

2. Kraftfuld streamingplatform

Udover at muliggøre en hurtig opsætning er den nye platform nem at bruge og klar til fremtidige softwareopdateringer.

3. Modulært design af elektronikken

Mozart-platformen er designet efter modulære principper. Det betyder, at Beosound A9 er nem at servicere og reparere og giver mulighed for fremtidig opgradering af streamingmodulet.

4. Langtidsholdbar og cirkulær

Vi arbejder med Longevity i tankerne for at give vores produkter en lang levetid gennem evolution, opgradering og reparation. Vi har endda til hensigt at udvide dette ud over det første liv for at understøtte genbrug og genanvendelse. Det er det, vi kalder cirkularitet.

Indstil timere og alarmer

1 - Indstilling af alarm og timere

1) Vågn op med din yndlingsmusik ved at oprette en alarm. Gør dig klar til, når gæsterne kommer hjem, ved at indstille en timer til at starte musikken.

2 - Indstilling af alarm og timere

2) Vælg ugedag og tidspunkt. Du kan også gentage det hen over flere dage.

3 - Indstilling af alarm og timere

3) Vælg indholdet (radiostation, dine playlister eller en af dine favoritter).

4 - Indstilling af alarm og timere

4) Du kan også sætte et enkelt produkt eller hele dit Beolink Multiroom system i standby, når du har behov for det.
Forestil dig for eksempel at kunne forlade dit hjem uden at behøve tænke på at skulle slukke for alle dine højtalere.

Tekniske funktioner & Lyden

Lyden

Beosound A9 fylder ethvert rum med stor og fyldig lyd. Med sit kraftfulde 480-watt digitale forstærkersystem, højttalerenheder placeret hele vejen rundt i kabinettet for at skabe en mere rummelig lydoplevelse og fylde alle rum med ikonisk lyd er Beosound A9 den perfekte partner til dine afslappende lytteøjeblikke og til mere kraftfulde sociale lydoplevelser.

Beosound A9 er udstyret med 7 højttalerenheder. En imponerende 8” basenhed der vender bagud, samt 2 mellemtoneenheder og 2 diskantenheder, der vender fremad. Derudover er der monteret 2 fuldtoneenheder internt i separate kabinetter bagpå. De 2 fuldtoneenheder, der vender bagud, skaber en mere rumlig lydoplevelser takket være refleksioner fra væggene. Det giver lyden en større rumlighed og ”360 graders” lydspredning, så A9 kan fylde hele rummet ud.

Active Room Compensation

Beosound A9 skaber den perfekte lydoplevelse ved at måle rummet med Active Room Compensation. Vores næsten 100 års forskning inden for akustik vil gøre, at lyden passer perfekt til din stue.

Aktiv rumtilpasning optimerer lyden i henhold til højttalerens placering i hjemmet. Vi ved, at så snart man placerer en højttaler i et rum, så påvirker rummet lyden, især i de nedre frekvenser. Marmor, træ, glas, tæpper – alle disse elementer påvirker lyden. Du skal naturligvis have den bedst mulige lydoplevelse uanset de akustiske forhold. Og med Active Room Compensation, måler vi rummets karakteristika i forhold til højttalerpositionen, og anvender filtre for at minimere rummets indflydelse på lyden.

Processen starter automatisk under første opsætning. Du hører et sweep-signal fra højttaleren. Derefter kalibrerer processoren lyden til den specifikke position på basis af målingerne. Og hvis du skulle ønske at flytte din A9 til en anden placering i hjemmet eller ændrer noget i dit rum, kan du kalibrere lyden fra appen igen, så den altid er optimal.

Stereo Parring

En ny dimension af musik er nu kun et klik væk. Med stereoparring kan du forbinde to ens højttalere trådløst, så du kan opleve musik med flere detaljer og større dybde og spændvidde end nogensinde før. Hør det hele – som kunstneren havde forestillet sig det.

Hvordan forbinder man to Beosound A9?

Når to Beosound A9 er tilsluttet sammen, arbejder de som et par for at gengive i stereo. Foruden at skabe stereooplevelsen tillader forbindelsen også lyd- og kontrolsynkronisering mellem de to højttalere. Alle kilder (streaming og fysiske) er forbundet til og håndteres af den primære højttaler, der overfører lyden til den sekundære. Af samme grund er Bluetooth-parring kun mulig med den primære højttaler.

1 Stereoparring Download Bang Olufsen appen - B&O
2 Stereoparring Konfigurer hoejttalerne - B&O
3 Stereoparring Lyt til din yndlingsmusik - B&O

Når du bruger Bluetooth, håndterer den primære højttaler kontrollen af de to højttalere, også når du bruger en Beoremote.
Kildeprioritet: Den sidst valgte kilde vinder, hvilket betyder, at hvis du f.eks. lytter til en Bang & Olufsen Radiostation, og starter en AirPlay 2-streaming, overtager AirPlay.

Kan Beoplay A9 spille sammen med Beosound A9?

Stereo-parring er tilgængelig for alle Mozart-platformens produkter. Det er kun muligt at forbinde to produkter af samme model. F.eks. To Beosound A9, to Beosound Level, osv. Så svaret er: nej, det er ikke muligt at stereoparre en Beoplay A9 med en Beosound A9.

Design & Materialer

Vi introducerer tre nye standard versioner

Back detail Black Beosound A9 5th Gen - B&O

Black Anthracite er blevet opdateret med ben i mørk eg samt aluminiumsramme i Black Anthracite. Bagsiden og højttaler frontstoffet er stadig sort.

Back detail Natural Beosound A9 5th Gen - B&O

Natural Aluminium er blevet opdateret med et lysegråt Kvadrat frontstof i uld og den hvide bagside har fået en ny Grey Mist farve, der giver et varmere og mere afdæmpet udtryk. Aluminiums-rammen er fortsat natural og benene i eg.

Back detail GoldTone Beosound A9 5th Gen - B&O

Gold Tone er blevet opdateret med en varm og smuk sand farve på bagsiden, der komplimenterer den varme gyldne aluminiumsring, Golden Kvadrat frontstof samt benene i lys eg.

Vejledende priser

Hvad koster Beosound A9?

Produktprisen er øget med 1.500 kr. for alle varianter. Dvs. at den sorte udgave nu står til en vejledende pris på 24.490 kr. og den nye natural aluminium og Gold Tone versioner står til 26.490 kr. vejledende.

Beoplay A9 MK4 er udgået, og vi sælger lige nu de sidste eksemplarer til nedsat pris. Vejl. udsalgspriser fra 22.990 kr. – NU FRA 17.990 kr.

Beosound A9 5th Gen.: Vejl. udsalgspris fra 24.490 kr.

Vi håber du fik svar på eventuelle spørgsmål du måtte have om vores nyeste generation af Beosound A9. Hvis ikke er du altid velkommen til at kontakte os på 2000@bcopenhagen.dk eller 71 888 999.

Du kan også læse vores blogindlæg, hvor vi sammenligner Beoplay A9 mk4 vs Beosound A9 mk5. Her gennemgår vi hvilke opdateringer, du finder i den nye Beosound A9 – Se mere nedenfor.

Og hvis du vil se flere billeder, læse mere om de nye funktioner eller bestille Beosound A9 5th Gen. kan du gøre det lige her på vores hjemmeside:

Oplev Beosound A9
Beoplay A9 mk4 vs Beosound A9 mk5
Beoplay A9 mk4 vs Beosound A9 mk5
Beoplay A9 mk4 vs. Beosound A9 mk5