BEOPLAY H6 – RAPHA EDITION

Beoplay H6 Rapha Blog - B&O

I dag afslører vi en ny og spændende udgave af vores populære BeoPlay H6 hovedtelefoner: RAPHA SPECIAL EDITION. I tæt samarbejde med det britiske cykeltøjsfirma Rapha, har B&O PLAY designet en special udgave af den eksklusive over-ear hovedtelefon, der henvender sig specielt til cykelentusiaster til brug under opvarmning og restitution. Meeeen det smarte og anderledes design henvender sig nu også til alle os på 2 ben, der elsker en god on the go-musikoplevelse.

DESIGNET TIL CYKELENTUSIASTER

Ørepuderne er fremstillet af det samme afrikanske fårelæder, som Rapha bruger i sine GT-handsker. Læderet er ekstremt blødt og smidigt, utroligt slidstærkt og patinerer smukt. Og så er det behandlet, så det ikke nedbrydes af sved og salt.

BeoPlay H6 with Rapha sidder godt og sikkert på hovedet – også når der arbejdes hårdt på home traineren. De specialdesignede ørepuder har desuden en effektiv “passiv støjisolering”, som forhindrer udefrakommende lyde i at forstyrre musikken. Modsat siver musikken heller ikke ud til omgivelserne.

Indvendigt er hovedbøjlen beklædt med tekstil fra Raphas pro team-produkter – et materiale, som er designet til at klare al den sved, du producerer, når du kører på den store klinge. Det solide kabel og stoffet på ørepudens inderside er holdt i den karakteristiske Rapha-pink. BeoPlay H6 with Rapha sidder godt og sikkert på hovedet – også når der køres stærkt.

OM BEOPLAY H6

Lydkvaliteten i BeoPlay H6 er i særklasse. Den er klar, umanipuleret og uden overdreven bas, og den præsenterer musikken på den måde, kunstnerne havde tænkt sig, den skulle lyde.

Det er muligt at serieforbinde BeoPlay H6 og dele musikken med andre, og ledningen kan enten tilsluttes i højre eller venstre side – alt efter ønske. Ledningen er desuden forsynet med en lille fjernbetjening og en mikrofon, så afspilningen og lydstyrken hurtigt kan reguleres. Med en vægt på kun 230 gram er BeoPlay H6 nemme at have med på farten og stadig behagelige efter lang tids brug.

OM DESIGNEREN

BeoPlay H6 er designet af danske Jakob Wagner, en ambitiøs industridesigner kendt for sine spændende, dynamiske og sprudlende design og kompromisløse tilgang til kvalitet og funktion.

PRIS

Særudgaven af BeoPlay H6 har en vejledende udsalgspris på DKK 3.199.

BeoPlay H6 er et udgået produkt – Se vores nuværende produktsortiment af Bang & Olufsen høretelefoner.