MØD BEOPLAY S8

Beoplay S8 Blog - B&O

BeoPlay S8 – Et kraftfuldt højttalersystem, der løfter musikstreaming til nye højder.

Cool elegance og lyd, der giver gåsehud: BeoPlay S8 er et nyt højttalersystem fra B&O PLAY med den helt særlige Bang & Olufsen Signature Sound. Det består af en subwoofer og to højttalere, som er designet til at give storslåede og medrivende streamingoplevelser.

BeoPlay S8 er inspireret af den populære BeoLab 14 fra Bang & Olufsen – og er et stereohøjttalersystem i en klasse for sig. Det visuelle design af både satellithøjttalerne og den skulpturelle subwoofer er genkendelig, cool skandinavisk enkelhed med den karakteristiske kant, der gør systemet til det perfekte valg for kunder, som også interesserer sig for design.

Håndværket bag BeoPlay S8 er det bedste i sin klasse: Systemet er skabt af hele stykker perleblæst aluminium, der både giver øget akustisk stabilitet og præcision, generel robusthed og sidst, men ikke mindst, en glat og fuldstændig ensartet finish.

Der er nærmest ingen grænser for, hvor systemet kan placeres. Du kan stille subwooferen centralt, i et hjørne eller bag et møbel og montere satellithøjttalerne på et vægbeslag eller en bordstand – eller hvad der nu passer til lige netop dig og dine behov.

Og hvis du kombinerer alle BeoPlay S8 systemets kvaliteter – fantastisk lyd, exceptionelt design, et utal af placeringsmuligheder og en enkel og intuitiv opsætning – får du en eksklusiv pakke, der både passer ind og skiller sig ud og har et design, der appellerer til mennesker i alle aldre.

Det handler om lyd!

BeoPlay S8 har den typiske Bang & Olufsen Signature Sound – en neutral lyd uden overdrevet fokus på bestemte elementer, der fremstår, som kunstneren havde forestillet sig den. Bare en ren, autentisk lyd, der får dig til at sige: Wow!

Subwooferen på 8 tommer har en overraskende kraftfuld bas på trods af sit relativt kompakte ydre og håndterer uden problemer et frekvensområde fra 20-150 Hz. En dedikeret klasse D-forstærker på 280 watt driver subwooferen.

Satellithøjttalerne er udstyret med en 2,5″ fuldtoneenhed og drives af en dedikeret 140 watt klasse D-forstærker i subwooferen, som giver mulighed for individuel tilpasning af hver enhed – der er dermed tale om et fuldt aktivt stereohøjttalersystem.

Uanede tilslutningsmuligheder

Slut din BeoPlay S8 til Apples AirPort Express, Sonos Connect eller en af de andre streamingenheder på markedet – eller prøv systemet sammen med din “traditionelle” stereoforstærker eller receiver, og hør, hvad B&O PLAY kan gøre ved din musik. Du kan også slutte BeoPlay S8 til din BeoPlay V1 eller dit Bang & Olufsen tv – og puste endnu mere liv i dine oplevelser foran tv’et.

BeoPlay S8 leveres med alt, hvad du har brug for: bordstande, vægbeslag og alle nødvendige kabler – du skal bare tilslutte en lydkilde, så er du klar.

Om designeren

BeoPlay S8 er designet af den prisbelønnede danske industrielle designer, Torsten Valeur. Valeur, som står i spidsen for det legendariske designstudio David Lewis Designers, stræber efter at skabe originalt design, som overrasker ved første øjekast, men hurtigt opleves som selvfølgeligt og intuitivt.

Pris

Vejledende salgspris for BeoPlay S8: DKK 8.999.

BeoPlay S8 er et udgået produkt – Se vores nuværende produktsortiment af Bang & Olufsen højttalere.