BEOPLAY H6 – NYE FARVER

Beoplay H6 Blue Stone - Blog

I dag afslører vi Graphite Blush, Bronzed Hazel og Blue Stone – tre spændende, nye særudgaver af BeoPlay H6, som er perfekte til stilbevidste byboere.

Graphite Blush kombinerer en stormfuld grålig brun farve med en næsten lakselignende rød kulør, mens Bronzed Hazel kombinerer en frodig lysebrun farve med bronzefarvet elegance. Sidst, men ikke mindst giver Blue Stone en kølig og lys grå nuance forenet med en glitrende lyseblå farve.

Særudgaverne er elegante og sofistikerede, perfekt afstemte med det fantastiske B&O PLAY design arvet fra Bang & Olufsen, men de er stadig avancerede, hvilket gør dem interessante for ungdommelige, designbevidste professionelle på udkig efter noget særligt for at skille sig ud fra mængden.

Med denne introduktion bringer B&O PLAY en ny og moderne dimension til deres hovedtelefoner, der roses vidt og bredt for fremragende og realistisk lydgengivelse samt tidløs æstetik og valg af kvalitetsmaterialer.

“Moderne hovedtelefoner er i lige så høj grad modetilbehør, som de er produkter til musiklytning og telefonsamtaler,” siger Henrik Taudorf Lorensen, VP for B&O PLAY, og fortsætter: “Og med de særudgaver af BeoPlay H6, der er lanceret i dag, understreger vi endnu en gang betydningen af både stil OG substans – det er ikke et enten/eller, når det gælder stærkt design og høj ydeevne.”

OM BEOPLAY H6

Lydkvaliteten i BeoPlay H6 er i særklasse. Den er klar, umanipuleret og uden overdreven bas, og den præsenterer musikken på den måde, kunstnerne havde tænkt sig, den skulle lyde. Hovedtelefonerne er betrukket med det fineste okselæder og lammeskind, som begge er slidstærke og eksklusive materialer, der kan modstå hverdagens strabadser og samtidig ældes med ynde.

Det er muligt at serieforbinde BeoPlay H6 og dele musikken med andre, og ledningen kan enten tilsluttes i højre eller venstre side – alt efter ønske. Ledningen er desuden forsynet med en lille fjernbetjening og en mikrofon, så afspilningen og lydstyrken hurtigt kan reguleres. Med en vægt på kun 230 gram er BeoPlay H6 nemme at have med på farten og stadig behagelige efter lang tids brug.

*Funktionen Monster MusicLink anvendes på licens fra Monster, Inc

 

OM DESIGNEREN

BeoPlay H6 er designet af danske Jakob Wagner, en ambitiøs industridesigner kendt for sine spændende, dynamiske og sprudlende design og kompromisløse tilgang til kvalitet og funktion.

PRIS

Særudgaverne af BeoPlay H6 har en vejledende udsalgspris på DKK 2.999.

BeoPlay H6 er et udgået produkt – Se nuværende produktsortiment af Bang & Olufsen høretelefoner.