Beovision Contour – Udstillingsmodel (VDB)

42.990,00 kr.

Vi sælger vores Beovision Contour udstillingsmodeller:

  • 55″ black anthracite med gråt stof på gulvstand

Beovision Contour 55
Beovision Contour – Udstillingsmodel (VDB)
Delbetaling
1.792 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 42.990 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 1.792 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 42.990 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Varenummer (SKU): 1860528-1-1 Kategori: Tags: ,

BEOVISION CONTOUR

Tidløst design og prisvindende lyd

Fra første øjekast udstråler det tidløse design et ikonisk raffinement.
Og fra det øjeblik du tænder TV’et og hører den prisvindende lyd, er du ikke i tvivl om, at du oplever et Bang & Olufsen TV.

Beovision Contour 48" - Aluminium / Stof på vægbeslag

Designet er diskret, men samtidig raffineret. Og når du tænder det, fanger det for alvor din opmærksomhed. De tre kanaler og Dolby Atmos højttalerteknologien fra Beosound Stage kombineret med absolut sort og realistiske farver fra LG OLED skærmen tryllebinder dig, indtil det er tid til at slukke for TV’et igen.

Dette smukke OLED TV fås i henholdsvis 48″ og 55″ C-serie i flere smukke farver og kombinationer, og kan placeres på bordstand, gulvstand eller vægbeslag.

Book en fremvisning

De smukkeste farvetoner

Skab dit personlige Beovision Contour med vores omhyggeligt udvalgte sortiment af farvetoner, covere og placeringsmuligheder.

Beovision Contour 48" på gulvstand i Anthracite / Valnød

Overfladen har gennemgået en grundig efterbehandling, så der opnås et moderne udtryk med to “lag”. Først sølvpoleres den efter de højeste standarder. Derefter anodiseres overfladen ganske lidt, så den får satinlook. Dette skaber et nyt og anderledes udtryk, der er raffineret og eksklusivt.

Detalje af Beovision Contour 48" på gulvstand i Gold tone / Lys Eg

Rammen er udviklet i samarbejde med vores egen aluminiumsfabrik i Struer. Formen er designet, så den fremstår afrundet og blød, men samtidig stringent. Dette opnås ved at ekstrudere aluminiummet i en smuk profil, der derefter bearbejdes til de fineste tolerancer, så samlingerne i hjørnerne bliver helt perfekte.

Beovision Contour 48" på vægbeslag i Aluminium / Lys Eg

De smukkeste farvetoner

Skab dit personlige Beovision Contour med vores omhyggeligt udvalgte sortiment af farvetoner, covere og placeringsmuligheder.

Beovision Contour 48" på gulvstand i Anthracite / Valnød
Detalje af Beovision Contour 48" på gulvstand i Gold tone / Lys Eg
Beovision Contour 48" på vægbeslag i Aluminium / Lys Eg

Skræddersy Beovision Contour til dit hjem

Den karakteristiske aluminiumsramme fås i et bredt udvalg af farvetoner, som kan kombineres med en eksklusiv højttalerfront med matchende stof eller træfiner.
Derudover byder Beovision Contour på tre fleksible placeringsmuligheder: en gulvstand, en bordstand og et vægbeslag.

Et udvalg af funktionelle og fleksible stande og beslag, der er designet som en integreret del, resulterer i en sammenhængende og komplet TV løsning, uanset hvilken placeringsmulighed der vælges. Gulvstanden og bordstanden kan naturligvis vælges i de samme farver som Beovision Contour hvilket understreger helheden. Tilsammen får dette Beovision Contour til at skille sig ud.

Gulvstand

Det ultralette, men robuste, lodrette rør og den præcisions-fremstillede aluminiumsring fås i matchende farver og gør det muligt at dreje skærmen 180 grader til begge sider, så den passer bedst muligt til rummet.

Bordstand

Denne bordstand, der er fremstillet af en robust, rektangulær aluminiumsbarre, passer perfekt på borde og hylder. Den findes i flere afstemte farver.

Vægbeslag

Et elegant vægbeslag gør det muligt at flytte Beovision Contour ud fra væggen og vinkle det op til 40 grader for at sikre den bedste billed- og lydoplevelse.

Beovision Contour 48" - Gulvstand - Anthracite/Valnød

TIDLØST DESIGN

Den karakteristiske gulvstand og ramme af aluminium fremhæver den unikke minimalistiske designidentitet. Alt overflødigt er fjernet, så du kan fokusere 100 % på TV’ets suveræne billed og lydkvalitet. Dets kompromisløse minimalisme understreges af en aluminiumsramme i et tidløst design. Det er det, der kendetegner et ægte Beovision alle detaljer er gennemtænkt, og alt er designet, så det bidrager til din indretning og samtidig skaber et varigt indtryk. 

UNDERHOLDNING

Beovision Contour er et fuldgyldigt, kraftfuldt lydsystem, der overgår mange streaminghøjttalere. Det understøtter musikstreaming via Apple AirPlay 2, Bluetooth og Chromecast built-in. Contour er ligeledes en del af Bang & Olufsen Multiroom kollektionen, og dermed nem at integrere med andre Multiroom produkter, så du kan tilpasse og udvide musikoplevelsen i hele hjemmet.

BILLEDET

Beovision Contour er et ægte 4K Smart OLED TV. Film, sportsbegivenheder og alle dine yndlingsserier får nyt liv med den nyeste 4K OLED-skærmteknologi fra LG. Med Dolby Vision™ HDR får billederne en enestående detaljerigdom, intense farver, utrolig dybde og perfekt sortniveau. Det særlige ved OLED-pixels er deres evne til at tænde og slukke individuelt, hvilket er den eneste måde, man kan gengive absolut sort og uendelig kontrast på – de vigtigste aspekter af synsoplevelsen.

PRISVINDENDE LYD

Vores integrerede højttalerløsning med 3 kanals teknologi og Dolby Atmos leverer en enestående lydkvalitet. Og uanset om du fokuserer på ren tale eller en dyb bas, får du en fantastisk TV oplevelse. Beovision Contours lydkvalitet er baseret på den prisbelønnede Beosound Stage teknologi. Og TV’ets mange forskellige placeringsmuligheder og manuelle rotation gør det muligt at målrette både billede og lyd, så du er sikret den perfekte oplevelse.

PLACERINGSMULIGHEDER

Vælg en placering, der er lige så elegant som dit TV. Beovision Contour byder på et udvalg af funktionelle og fleksible stande og beslag, der er designet som en integreret del, hvilket resulterer i en sammenhængende og komplet TV løsning, uanset hvilken placeringsmulighed der vælges. Beovision Contour kan både monteres på en gulvstand, en bordstand eller et manuelt vægbeslag, der gør det muligt at flytte skærmen op til 60 grader ud fra væggen. 

NAVNET

Navnet “Contour” henviser til den elegante aluminiumsramme, der fremhæver OLED billedet og den kraftfulde lydsektion, og giver Beovision Contour en unik designidentitet. En symbolsk betydning for den sensationelle OLED-teknologi, der møder enestående lyd og unikt design i en exceptionel, sammenhængende løsning. 

Læs vores blogindlæg - Contour vs. Horizon
Beovision Contour vs. Beovision Horizon

Læs vores blogindlæg hvor vi sammenligner den nye Beovision Contour med vores andet smukke 48″ TV, Beovision Horizon (bemærk: Beovision Horizon er nu udgået).
Bevision Contour vs. Beovision Horizon
Vi forsøger at klargøre hvilke forskelle og ligheder der er på disse to smukke TV, så læs med og bliv klogere på dem lige her:

Beoremote One Silver 1 - B&O

NEM BETJENING

Beovision Contour følger vores filosofi om én fjernbetjening. Den elegante Beoremote One er den perfekte TV-partner, der giver dig en verden af indhold lige ved hånden samtidig med, at den tilbyder dig nem betjening af dine andre Bang & Olufsen produkter. Tovejsbetjeningen sikrer automatisk synkronisering af tilgængelige indholdsapps mellem Beovision Contour og Beoremote One. Fire programmerbare MitValg knapper giver dig mulighed for at gå til din foretrukne TV kanal eller indholdsapp med et enkelt tryk.

SE ALLE VORES HØJTTALERE

BANG & OLUFSEN MULTIROOM

Beovision Contour er et fuldgyldigt, kraftfuldt lydsystem, der overgår mange streaminghøjttalere. Det fungerer også som en multiroom højttaler (integreret Beolink, Airplay 2 og Chromecast), og kan naturligvis også integreres med vores voksende kollektion af Multiroom produkter fra Bang & Olufsen. Få mulighed for at sende lyden fra dit TV til andre rum eller tilkoble flere højttalere – trådløst eller kablet – og dermed skabe en imponerende lyd- og musikoplevelse i dit hjem.

LÆS MERE OM BANG & OLUFSEN MULTIROOM
VARIANTER

48" gold tone med lys eg på gulvstand, 48" gold tone med lys eg på vægbeslag, 48" silver med gråt stof på bordstand, 48" silver med lys eg på gulvstand, 55" black anthracite med gråt stof på gulvstand