Beosound Theatre Soundbar

Fra 67.400,00 kr.

En banebrydende soundbar-oplevelse

Fra én smuk soundbar, der passer perfekt til enhver skærm, får du al den kraft, klarhed og fordybelse, som en opsætning med flere højttalere giver. Ingen sorte bokse, ingen kabelrod. Beosound Theatre genopfinder, hvad hjemmebiografoplevelsen kan være.

Delbetaling
2.809 kr. pr. måned
12
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 67.400 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 2.809 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 67.400 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tag:

Beosound Theatre Soundbar

Fremtidens soundbar – et teknologisk og æstetisk mesterværk, som har været flere år undervejs.

Beosound Theatre Soundbar er skabt til at holde i generationer og leverer medrivende surroundsound, klar tale og kraftig bas takket være de fire patentanmeldte akustiske innovationer. Omslut dig med lyd fra alle vinkler, som tidligere var forbeholdt opsætninger med flere højttalere.

Lavet til at holde i generationer

Gode ting varer aldrig ved? Beosound Theatre beviser det modsatte. Med software, der kan udvikles med tiden for at bringe nye funktioner, er Theatre designet til at blive opdateret i stedet for at blive skiftet ud. Er det tid til at få en større skærm? Intet problem. De elegante justerbare vinger betyder, at Beosound Theatre vil fortsætte med at levere en fantastisk biografoplevelse i mange år fremover.

Active room compensation

Reflektioner fra møbler og vægflader påvirker rummets akustiske egenskaber og forvrænger lyden fra dine højttalere. Active Room Compensation teknologien analyserer dit rum med en intern mikrofon og skaber et sæt brugerdefinerede filtre, som kompenserer for disse refleksioner. Resultatet er perfekt, skræddersyet lyd i alle dine foretrukne lyttepositioner.

TOUCH-display med nærhedssensor

Juster lydstyrken, start din favorit radiokanal eller afspil din yndlings playliste ved et enkelt tryk på en af de fire favoritknapper på det elegante topdisplay på Beosound Theatre. Ønsker du at indstille en bestemt radiostation på dit Bang & Olufsen musiksystem, kan du trykke på en favoritknap og holde den nede. Så vil radiostationen blive gemt på denne knap. Det er både nemt, enkelt og super funktionelt.

Beosound Theatre TV i flere stoerrelser - B&O
VÆLG FARVE

Natural, Gold Tone, Black Anthracite

VÆLG LAMELFRONTER

Grey Melange, Light Oak, Oak, Dark Oak

Knap Download produktark - B&O

Beosound Theatre Soundbar - Silver / Light Oak - Produktbillede
Beosound Theatre Soundbar
Fra 67.400,00 kr. Vælg varianter