Beosound Stage Test

Beosound Stage Bronze Blog - B&O

Der er Soundbar… Og så er der Beosound Stage fra Bang & Olufsen.

OPLEV DEN I BUTIKKEN NU!

Beosound Stage MultiroomFunktion - B&O

MULTIFUNKTION. MULTIROOM.

Til TV og musik

Beosound Stage fungerer som et musiksystem i sig selv, når du slukker for TV’et. De integrerede lydstreamingteknologier Apple AirPlay 2 (læs vores blogindlæg), Chromecast built-in og Bluetooth-streaming giver Beosound Stage multiroom-funktionalitet med smuk musik i alle dine rum.

Når du har registreret dit produkt, kan du via Bang & Olufsen appen vælge mellem forskellige “lyttetilstande” afhængigt af, hvad du lytter til eller ser på TV. Hør stemmer, handling og musik helt klart.

Bang & Olufsen MULTIROOM

NEM ADGANG TIL DIN MUSIK (og TV)

Hele Oplevelsen

Beosound Stage kan ligesom vores andre multiroom produkter styres direkte via din Beoremote One.
Med et enkelt tryk på “MUSIC”-knappen på fjernbetjeningen vil din Beosound Stage tænde op på sidsthørte radiostation eller spilleliste. Du har ligeledes mulighed for at få fuldt overblik over dine favorit radiostationer på fjernbetjeningens display.

Med BeoRemote One’s MitValg-knapper kan du få din yndlingsspilleliste fra Spotify / Deezer eller yndlings radiostation fra TuneIn til at starte op med et enkelt tryk. Det er din fjernbetjening – så det er dig, der bestemmer, hvordan den skal bruges.

Har du to eller flere B&O multiroom produkter, vælger du blot “LYT MED” på din BeoRemote One, og fantastisk Bang & Olufsen Multiroom lyd vil flyde i hele hjemmet.

Til sidst men ikke mindst vil du også kunne bruge din Beoremote One til at styre din samlet Beosound Stage + LG C9 TV-opsætning. Dette gælder for 55″, 65″ og 77″ TV’erne i LGs C9 serie.
LÆS MERE HER!

BeoRemote One - DKK 2.100,-
Blog Beoremote One Beovision Eclipse - B&O
Beosound Stage Lyden - B&O

BANG & OLUFSEN SIGNATURE SOUND

LYDEN

Beosound Stage tilbyder et 3-kanals-lydsystem med en suveræn centerkanal med optimeret talegengivelse. Oplevelsen forbedres yderligere af Dolby Atmos – en funktion, hvor lyden bevæger sig omkring dig i et tredimensionelt rum. Beosound Stage omfatter elleve højttalerenheder, der hver drives af sin egen forstærker, og resultatet er en trekanalsløsning med fuldt aktive, DSP-baserede højttalere, som leverer en perfekt dyb og fyldig oplevelse.

Oplev Beosound Stage

SKANDINAVISK ENKELHED

DESIGN

Beosound Stage er designet mere som et kunstværk end et teknologisk produkt, hvor eksklusive og funktionelle materialer kombinerer skandinavisk enkelhed med avanceret lydteknologi. Stoffet på højttalerens front omgives af en endeløs ramme af robust aluminium eller røget eg.

Soundbaren vækker opsigt som en integreret del af din indretning, og kan monteres på væggen eller placeres på en hylde.
Rent udtryk.

Betjeningsknapperne integreres fuldstændigt og danner en visuel fortsættelse af den uendelige ramme. Næsten helt usynlige på afstand er de ergonomisk indbygget og lette at bruge, når du er tæt på produktet. Et lille mellemrum mellem rammen og stofcoveret fremhæver kontrasten mellem det kolde aluminium og det varme stof. Beosound Stage er rendyrket minimalisme, der giver maksimale TV-oplevelser.

Løft dine TV-oplevelser til et nyt niveau med Beosound Stage, en smukt udformet soundbar, der lyder lige så godt, som den ser ud.

LÆS MERE HER
Beosound Stage DesignDetails - B&O