Beosound Stage Soundbar

Fra 14.990,00 kr.

Kraftfuld Dolby Atmos soundbar

Med vores første soundbar nogensinde giver vi alle chancen for at opleve Bang & Olufsen Signature Sound. Beosound Stage virker med alle tredjeparts-tv’er, der understøtter HDMI ARC.

Ønsker du en komplet TV-løsning? Vi tilbyder også Beosound Stage i smukt samspil med LG OLED TV. Oplev det her.

Delbetaling
625 kr. pr. måned
12
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 14.990 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 625 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 14.990 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tag:

Beosound Stage

BRINGER BANG & OLUFSEN LYDEN TIL DIT TV

Med vores første soundbar giver vi nu alle mulighed for at opleve Bang & Olufsen lyd hjemme i stuen, da Beosound Stage fungerer sammen med alle TV, der understøtter HDMI ARC. Beosound Stage er udstyret med alle de musikfunktioner og streamingteknologier, man kan forvente – og tilbyder dermed fleksibilitet og valgfrihed.

Lækre Funktioner

Løft dine TV-oplevelser til et nyt niveau med Beosound Stage, en smukt udformet soundbar, der lyder lige så godt, som den ser ud. Beosound Stage optimerer billedoplevelsen med en kombination af det seneste inden for lydteknologi og tidløst design – og er så kraftfuld, at der ikke er behov for en separat subwoofer.

  • Bringer Bang & Olufsen lyden til dit tv
    (virker med alle tredjeparts-tv’er, der understøtter HDMI ARC)
  • AirPlay 2, Bluetooth, ChromeCast built-in, Spotify Connect for streaming
  • Kraftfuld soundbar med Bang & Olufsen Signature Sound, der fylder hele rummet med lyd uden en subwoofer
  • Håndværk og aluminium i verdensklasse
  • Styr musikken på din Beosound Stage med en Beoremote One, eller styr hele TV oplevelsen på dit LG C9 serie TV og Beosound Stage – Læs mere her
  • Beosound Stage fungerer som et musiksystem i sig selv, når du slukker for TV’et. De integrerede lydstreamingteknologier Chromecast built-in, Apple AirPlay 2 og Bluetooth-streaming giver Beosound Stage multiroom-funktionalitet med smuk musik i alle dine rum. Bang & Olufsen Multiroom – Læs mere her
  • Opsætningen af TV-lyden på Beosound Stage kræver kun, at du forbinder Beosound Stage med HDMI ARC-stikket på dit TV ved hjælp af det medfølgende HDMI-kabel. Vælg derefter den korrekte højttaler/lydudgang i TV-menuen.

Søger du en samlet tv-løsning?

Beosound Stage med LG OLED TV

Vi tilbyder også en komplet TV-løsning med knivskarpe billeder, kraftfuld lyd og intuitiv betjening. Beovision Stage med LG OLED TV leveres i flere størrelser og farver. Stage kan både ligge på en hylde, hænge på væggen eller monteres på en gulvstand.

Prisen starter fra DKK 27.999 og er inklusiv vores elegante Beoremote One.

Beosound Stage & LG OLED
Beosound Stage - Silver - på gulvstand i stue
Beosound Stage Soundbar med LG OLED TV - Smoked Oak

Til TV og musik

Ud over at være fremragende til tv-lyd, fungerer Beosound Stage som et musiksystem i sig selv, når du slukker for TV’et. De integrerede lydstreaming-teknologier Chromecast built-in, Apple AirPlay 2 og Bluetooth-streaming giver Beosound Stage multiroom-funktionalitet med smuk musik i alle dine rum.

Beosound Stage er en del af vores Bang & Olufsen Multiroom familie af forbundne trådløse højttalere/alt-i-et-musiksystemer i et smukt design, der oser af enkelhed og sublimt håndværk. Oplev hele Bang & Olufsen Multiroom familien her.

En soundbar som et kunstværk

Beosound Stage vækker opsigt som en integreret del af din indretning. Den er designet mere som et kunstværk end et teknologisk produkt, hvor eksklusive og funktionelle materialer kombinerer skandinavisk enkelhed med avanceret lydteknologi. Stoffet på højttalerens front omgives af en endeløs ramme af robust aluminium eller røget eg.

Beosound Stage kan monteres på væggen eller placeres på en hylde.
Rent udtryk.

Besound Stage Natural på hylde Formfuldent lyd - B&O

Formfuldendt lyd. Perfekt kontinuitet.

Med vores første soundbar giver vi nu alle mulighed for at opleve Bang & Olufsen lyd hjemme i stuen, da Beosound Stage fungerer sammen med alle TV, der understøtter HDMI ARC. Med fire basenheder og i alt elleve højttalerenheder er der ikke behov for en subwoofer.

Beosound Stage tilbyder et 3-kanals-lydsystem med en suveræn centerkanal med optimeret talegengivelse. Oplevelsen forbedres yderligere af Dolby Atmos – en funktion, hvor lyden bevæger sig omkring dig i et tredimensionelt rum. Beosound Stage omfatter elleve højttalerenheder, der hver drives af sin egen forstærker, og resultatet er en trekanalsløsning med fuldt aktive, DSP-baserede højttalere, som leverer en perfekt dyb og fyldig oplevelse.

Beosound Stage er en særdeles højtydende alt-i-en-løsning, der bringer den kraftfulde og fængslende Bang & Olufsen lyd til alle tv’er, der understøtter HDMI ARC- forbindelsesstandarden.

Nem betjening på produktet

De primære betjeningsknapper er integreret i rammedesignet. Næsten helt usynlige på afstand er de ergonomisk indbygget og lette at bruge, når du er tæt på produktet.

Beosound Stage Betjeningsknapper - B&O

Anmeldelser fra eksperterne

“Dette er en soundbar, der lyder godt med både musik og film, og den kombinerer dette med et godt udvalg af trådløse tilslutningsmuligheder. Det er en af de bedst lydende single box soundbars i branchen.”

Expert Reviews - logo
Expert Reviews

“Lyden i Beosound Stage er glimrende, og basgengivelsen overrasker især. Stemmer gengives klart og tydeligt, og bassen er fint i stand til at ryste stuen uden brug af en subwoofer.”

Flatpanels - Logo
Flat Panels HD

“The Stage har en imponerende mængde bas til en alt-i-en enhed, så du kan få mest muligt ud af nutidens low-end-heavy mix.”

AV Forum - Logo
AVforums

“Beosound Stage er en fremragende kompetent soundbar, der ser virkelig smuk ud i enhver af dens flotte finish. Jeg kan godt lide, at den kan monteres på væg eller hylde.”

Forbes - logo
Forbes

“Dette er en soundbar, der lyder godt med både musik og film, og den kombinerer dette med et godt udvalg af trådløse tilslutningsmuligheder. Det er en af de bedst lydende single box soundbars i branchen.”

Expert Reviews - logo
Expert Reviews

“Lyden i Beosound Stage er glimrende, og basgengivelsen overrasker især. Stemmer gengives klart og tydeligt, og bassen er fint i stand til at ryste stuen uden brug af en subwoofer.”

Flatpanels - Logo
Flat Panels HD
Cirkel med knap Blog Beosound Stage - B&O
Vægt 9,5 kg
Størrelse 126 × 28 × 19 cm
VÆLG FARVE

Natural, Gold Tone, Smoked Oak, Black Anthracite

Knap Download produktark - B&O

TEKNISK INFORMATION

Forstærker
11 effektforstærkere
4 x 50 watt forstærkere til basenhederne.
4 x 50 watt til fuldtoneenhederne.
3 x 50 watt til diskantenhederne.

Højttalerenheder
4 basenheder
4 mellemtoneenheder
3 diskantenheder

Højttalerenheder
1 x 1 højttalerenheder
3 x 3/4″ diskantenheder
4 x 1,5″ fuldtoneenheder
4 x 4″ basenheder

Bluetooth
Bluetooth 4.2

Trådløs tilslutning
Wi-fi/WLAN 802.11 b/g/n/ac (2,4 GHz og 5 GHz)

Funktioner
3-kanals stereolydsystem
Dolby Atmos
Dolby TrueHD
Chromecast built-in
AirPlay 2
Bluetooth 4.2
QPlay 2.0
Lydafspilning via analog line-in

Multiroom
Airplay 2
Chromecast built-in
BeoLink Multiroom understøttelse, herunder “touch to join”

Fjernbetjening
TV-fjernbetjening (lydstyrke-fra-på-standby) med betjening via HDMI ARC
Beoremote One BT med LG OLED C9 tv
Bang & Olufsen App

Lokale knapper
De lokale knapper giver dig mulighed for at:
– Justere lydstyrken
– Gå til næste eller forrige nummer, når du lytter til de indbyggede lydkilder
– OneTouch/Touch-To-Join for at lytte med på kilder, der allerede spiller, og afspille/stoppe/skifte kilde (kilderne kan indstilles i B&O appen)
– Sætte systemet på standby
– Parre mobile streamingenheder via Bluetooth
– Parre Beoremote One

Sekundære knapper
Bag rammen finder du yderligere to knapper. Deres funktioner er vigtige for opsætning eller nulstilling af produktet. De to knapper giver adgang til:
– nulstilling til fabriksindstillingerne ved at holde knappen nede
– start opsætning af wi-fi

Mål
110 – 110,4 x 17 – 17,4 x 7,7 cm

Vægt
8 kg

Placering
Væg eller bord/hylde

Strømforsyning
Strømkabel

Materialer
Ramme: naturfarvet aluminium, bronzetonet aluminium, røget eg
Frontstof: sort eller gråt/varmt beige stof fra KVADRAT

Tilbehør i kassen
Vægmonteringsløsning baseret på to små kroge er inkluderet i kassen.

Beosound Stage - Gold Tone - Hero
Beosound Stage Soundbar
Fra 14.990,00 kr. Vælg varianter