Beoremote One

3.000,00 kr.

Absolut intuitiv kontrol. Den nye fjernbetjening Beoremote One Bluetooth er skabt af ét stykke aluminium og bruger både Bluetooth- og IR-kommandoer. En robust, ergonomisk form med en perfekt tyngde, så du slet ikke har lyst til at lægge den fra dig.

Styr musikken på dine trådløse multiroom højttalere med Beoremote One. Læs vores blogindlæg her!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tag:

BeoRemote One - Fuld kontrol - Fjernbetjening

Beoremote One giver dig fuld kontrol over såvel nye som klassiske Bang og Olufsen produkter takket være anvendelsen af både Bluetooth- og IR-teknologi. Få hurtig og situationsbaseret betjening med ét klik og et tastatur, der er udviklet specielt til SMART TV-funktioner.

Arranger din musik og dine medier, og afspil alt dit indhold, lige som du vil. Beoremote One kan programmeres helt efter dine behov og præferencer. Det er din fjernbetjening, så du bestemmer selvfølgelig, hvordan den skal bruges.

Styr din musik med Beoremote One i stedet for din smartphone via appen.

Læs mere i vores blogindlæg her
BeoRemote One fjernbetjening Mit Valg Knapper - B&O

ENKELT DESIGN

Med sin elegante og behagelige udformning i ét stykke aluminium uden synlige skruer, samlinger og skarpe kanter er Beoremote One tydeligt inspireret af Beo 4 fjern-betjeningen og dennes enkle design. Knapperne er logisk placeret og bygger på de samme betjeningsprincipper som andre Bang & Olufsen kilder. Med Beoremote One bliver det ganske enkelt ikke lettere.

LIGE VED HÅNDEN

Knapperne på Beoremote One er arrangeret med høj fokus på typisk brug, så de mest anvendte kommandoer er samlet og placeret mest hensigtsmæssigt. Diskrete markeringer på knapperne guider dine fingre frem til den rigtige funktion, så du ikke behøver at tage øjnene væk fra skærmen, når du skal bruge fjernbetjeningen. Fire programmerbare MitValg-knapper giver dig ligeledes mulighed for at se dine yndlingskanaler eller vælge din favorit-indstilling for højttalerne med en enkelt berøring.

BeoRemote One Bluetooth- og IR-teknologi

ERGONOMI

Beoremote One er designet til at ligge perfekt i hånden for at sikre optimal ergonomisk brug. En diskret bue løfter den let og elegant fra den overflade, den ligger på, så den er let at gribe fat i. Og når først du har den i hånden, får du svært ved at lægge den fra dig igen.

TOVEJSFJERNBETJENING

Beoremote One er en tovejsfjernbetjening, der giver dig fuld kontrol over alle produkter og viser nyttige oplysninger om kilden på OLED-displayet. Den viser automatisk oplysninger som kildenavne, højttalergrupper eller undertekstfunktioner samt oplysninger fra dit TV eller multiroom højttaler om menuer, indstillinger og kilder.

BeoRemote One - Fjernbetjening - Tovejsfjernbetjening

IKONISK DESIGN TIL ALLE SANSERNE

Det første, du lægger mærke til ved Beoremote One, er det elegante, rene design. Der er ingen generende linjer på aluminiumsoverfladen. Og vægten er fordelt, så den ligger perfekt i hånden. Beoremote One fås med to forskellige overflader: højglans og silkemat.

Vægt 0,5 kg
Størrelse 35 × 12 × 6 cm
VARIANTER

Black Anthracite, Brass Tone (messing), Gold Tone, Silk (mat), Silver (blank)

Knap Download produktark - B&O

BeoRemote One - Technical Information

Beoremote One Natural - Fjernbetjening - Produktbillede
Beoremote One
3.000,00 kr. Vælg varianter