BEOPLAY M5 – LAUNCH

BeoPlay M5 med statuer på Glyptoteket

TRÅDLØS MUSIK I HELE HJEMMET
Vi starter det nye år med en fantastisk nyhed – Trådløs streaming i alle rum med BeoPlay M5! Oplev True360 lyd, Beolink Multiroom, Chromecast Built-In, Bluetooth, Spotify Connect, Deezer, TuneIn, og meget mere i ét og samme produkt. Oplev BeoPlay M5! Forbind M5 med et hvilket som helst andet BeoLink Multiroom produkt, og afspil din yndlingsmusik i hele hjemmet.

DESIGNPROFIL
BeoPlay M5 er designet af den prisbelønnede danske designer Cecilie Manz. Ved første blik signalerer den rolig elegance. Kombinationen af det varme stof og det kølige aluminium skaber et visuelt udtryk, der tilfører omgivelserne et element af stil. M5 er designet til at kunne anvendes i flere eksemplarer af flere brugere rundt omkring i hjemmet. Det er en mellemstor cylindrisk højttaler, der bygger på Bang & Olufsens patenterede lydreflekteringsteknologi.
Designet er inspireret af den måde, folk bruger lyd på i hverdagen – som et naturligt samlingspunkt for familien. Formen signalerer, at lyden projiceres fra alle vinkler – 360 grader. Den kan enten passe ind eller skille sig ud, afhængigt af den enkelte brugers præferencer.

PRIS
BeoPlay M5 har en vejledende udsalgspris på DKK 4.499,-

BeoPlay M5 er et udgået produkt – Se vores nuværende produktsortiment af B&O højttalere.