Beoplay M3 – Review

Beoplay M3 - Review

BEOPLAY M3 REVIEW
Må vi præsentere Beoplay M3 – vores nye, kompakte, kraftfulde og trådløse multirumshøjttaler fra B&O PLAY. Beoplay M3 er spækket med den nyeste avancerede teknologi: Bluetooth 4.2, Chromecast built-in, AirPlay og BeoLink Multiroom.
Kabinettet på Beoplay M3 er lavet af stift polymer, som kan huse og indkapsle det akustiske kammer – og med en base af blød polymer, som giver stabilitet og frakobling fra den overflade, den befinder sig på, så bassen kan yde optimalt.
Et rum under højttaleren skjuler ledninger, som kan bruges, når Beoplay M3 skal placeres rundt omkring i hjemmet.

NY MULTIROOM HØJTTALER
Beoplay M3 er den perfekte tilføjelse til B&O PLAY’s familie af forbundne højttalere. Den kan integreres med Beoplay A9, A6 og M5 i en multiroom-opsætning eller spille alene eller sammen med en hvilken som helst højttaler med Chromecast built-in eller AirPlay. Spil forskellig musik i forskellige rum eller samme musik i hele hjemmet.

DESIGNET BAG BEOPLAY M3
Beoplay M3 er en højttaler til hjemmet med et design, som er inspireret af moderne nordisk indretnings- og møbeldesign. “Vi har arbejdet hårdt for at få mest muligt ud af de materialer, vi har brugt. Resultatet er en elegant, superenkel højttaler i et meget præcist formsprog. Beoplay M3 er lille og kraftfuld og passer perfekt ind i din indretning.
Cecilie Manz, designeren bag Beoplay M3

ALUMINIUM ELLER ULD
Formen på Beoplay M3 er baseret på en enkel silhuet for et give den et rent og karakterfuldt design, der nemt kan skifte udtryk ved at skifte frontcover. Med de udskiftelige fronter i aluminium eller uld fra Kvadrat passer Beoplay M3 ind i enhver boligstil. Beoplay M3 har et rent og elegant udtryk.

PRIS
Beoplay M3 har en vejledende udsalgspris på DKK 2.349,-

KOM NED I EN AF VORES BUTIKKER OG OPLEV DENNE NYE KOMPAKTE HØJTTALER LIVE – ELLER KØB BEOPLAY M3 LIGE HER I VORES WEBSHOP!