Beoplay H95 – Udstillingsmodel (FRB)

5.995,00 kr.

Vi sælger vores Beoplay H95 udstillingsmodeller:

  • Black
  • Gold Tone
  • Navy
  • Chestnut

MØD BEOPLAY H95

VORES TIL DATO MEST EKSKLUSIVE HOVEDTELEFONER

Beoplay H95 er vores til dato mest eksklusive hovedtelefoner og et resultat af vores vilje og evne til altid tænke et skridt længere. Beoplay H95 er smukt udformet til at give dig den ultimative rejseoplevelse – med en suveræn sans for detaljer, enestående lyd, langvarig komfort og ekstremt effektiv adaptiv aktiv støjreduktion. Kan foldes sammen og opbevares i et smukt aluminiumsetui.

NOISE. CANCELLED.

BEOPLAY H95 TAKES YOU PLACES

Beoplay H95 giver fuld kontrol og fleksibilitet – til at pendle, arbejde og holde fokus i støjende omgivelser. Når livet leves i et højt tempo, er ro og stilhed afgørende – og en metode til at slippe væk fra hverdagens stress. Med adaptiv aktiv støjreduktion kan du opnå denne ro ved blot at dreje på den venstre ørekop. Uanset om det er forretning eller fornøjelse, tilfører H95 værdi som et værdifuldt redskab, der gør arbejdslivet lettere, eller som en værdsat kilde til gode musikoplevelser.

Læs mere om adaptiv aktiv støjreduktion længere nede på siden.

B&O - 95 års historie

95 ÅRS HISTORIE

Beoplay H95 hovedtelefonerne er en hyldest til vores 95 års historie inden for lyd, design og håndværk i højeste kvalitet. Beoplay H95 er skabt på vores passion for lyd, design og håndværk og er de mest eksklusive hovedtelefoner i vores portefølje. De er smukt udført med sans for detaljen, enestående lyd, luksuriøs komfort og ekstremt effektiv støjreduktion. Derfor hedder de Beoplay H95.

Beoplay H95 Grey Mist - Foldable Detail
Beoplay H95 Grey Mist - Ear-Cup

BESAT AF LYD

Alt, der bærer navnet Bang & Olufsen, er blevet finjusteret til perfektion, så du kan fordybe dig i lydoplevelsen. Hos Bang & Olufsen har vi været fuldstændigt besatte af lyd igennem 95 år. Det har været vores altoverskyggende mission konstant at teste, måle og forfine de teknikker, vi bruger til at gengive lyd – også når du er på farten.

Beoplay H95 Grey Mist - Perfect for travel

ADAPTIV AKTIV STØJREDUKTION

Nyd din musik eller før en samtale uden at blive forstyrret af hverdagens lyde. Den nye digitale adaptive aktive støjreduktion tilbyder effektiv lydisolering, der automatisk tilpasser sig til omgivelserne. Derudover giver den nemme og intuitive skive på venstre ørekop mulighed for at justere støjreduktionen efter dine præferencer. Ørepuderne er designet til at give fremragende passiv støjreduktion – så du bedre kan lade dig rive med af musikken eller bare nyde fred og ro på rejsen.

Beoplay H95 Black - Venstre - Adaptiv aktiv støjreduktion

TRÅDLØS MED BLUETOOTH 5.1

Beoplay H95 er udstyret med den nyeste Bluetooth-codec: 5.1., der giver en markant mere stabil Bluetooth-forbindelse, fordi det kan bestemme signalretningen og registrere afstanden til en enhed med få centimeters nøjagtighed. Det er derfor også hurtigere at oprette forbindelse til Beoplay H95, samtidig med at der bruges mindre energi. I miljøer med mange Bluetooth-enheder kan 5.1 nu vælge kanaler tilfældigt, når der oprettes forbindelse, hvilket reducerer risikoen for, at de forskellige signaler forstyrrer hinanden.

Beoplay H95 Black - Aluminium case open - Top

FULDT BÆRBAR
MED ETUI I ALUMINIUM

Beoplay H95 er designet til at folde fladt indad og blive kompakte og bærbare ved et let drej på skydearmene. Herefter kan de nemt placeres i det medfølgende aluminiumsetui. Selv tilbehøret er designet helt fra bunden, og der medfølger et speciallavet opladningskabel, lydkabel samt flyadapter fremstillet i aluminium og stof, der selvfølgelig matcher hovedtelefonernes farve og følger med etuiet. Derudover medfølger en lille rengøringsklud, så du kan holde hovedtelefonerne smukke i lang tid.

Beoplay H95 - Tilbehør

LYDEN

Beoplay H95 tilbyder fremragende trådløs lyd til rejsen. Højttalerenhederne af titanium er udviklet specielt til disse hovedtelefoner og fintunet af vores akustikingeniører til at give den ultimative lytteoplevelse. Bang & Olufsen Signature Sound er klassens suverænt bedste. Beoplay H95 byder på en kraftfuld, autentisk og ren lyd med et bredt lydbillede. Bas og diskant er harmonisk afbalancerede – lyden er neutral uden overdrevne elementer og mellemtonen er fyldig og ren.

Beoplay H95 Black - Lyden - Ear-Cup

INNOVATIV OG INTUITIV BRUGERFLADE

Den innovative og intuitive brugerflade på Beoplay H95 er med sin kombination af touch-interface, knapper og mekaniske drejeskiver på ørekopperne nem at bruge. Drej skiven på den højre ørekop op eller ned for at regulere lydstyrken, og drej skiven på venstre ørekop ned for at få fuld støjreduktion og op for at få fuld forstærkning af lydene fra omgivelserne. Touch modulet er trykfølsomt, så det virker selvom du f.eks. har handsker på. Simple bevægelser frem/tilbage eller op/ned giver dig fuld kontrol over din musik og dine opkald.

Beoplay H95 Black - Angle-Twist

DESIGNET TIL LANGVARIG KOMFORT

Beoplay H95 er – helt ned til den mindste detalje – designet til at give langvarig komfort. Det iøjnefaldende ovale over-ear design med bløde ørepuder i blødt lammeskind og memory foam giver en suveræn pasform og en ekstremt effektiv passiv støjreduktion. Hovedbøjlen, der er designet med memory foam, er udviklet til lang tids brug med maksimal komfort. De eksklusive, omhyggeligt udvalgte materialer af høj kvalitet gør, at Beoplay H95 er yderst behagelige at have på og bringer en følelse af luksus i din hverdag.

TRANSPARENCY MODE

Med en ekstremt effektiv passiv støjreduktion er det rart at kunne lukke lydene ind med Transparency Mode. Drejeskiven på venstre ørekop regulerer niveauet for den aktive støjreduktion og Transparency Mode. Ved blot at dreje på skiven giver Transparency Mode dig mulighed for, at lukke dine omgivelser ind – uden at tage hovedtelefonerne af.

NEM OG STABIL TILSLUTNING

Med Made for iPhone (Mfi) og Microsoft Swift Pair (MSP) aktiveret, er hele processen med at sætte hovedtelefonerne op og forbinde dem med en app blevet forenklet på en bred vifte af enheder. Det er en videreudvikling af parring, hvor du ikke længere skal gå til appen Indstillinger for at finde den eksterne enhed, der skal parres. Alt du skal gøre, er at sætte den eksterne Bluetooth-enhed i parringstilstand og vælge “Connect”.

EFFEKTIV PASSIV STØJREDUKTION

Vores specialdesignede ovale ørepuder giver en ekstremt effektiv passiv støjreduktion, som forhindrer lyde udefra i at forstyrre musikken. Modsat siver musikken heller ikke ud til omgivelserne. Når den aktive støjreduktion ikke er slået til, byder Beoplay H95 på en enestående passiv støjreduktion takket være hukommelsesskummet og de bløde ørepuder i lammeskind.

Beoplay H95 - Galleri
Læs vores blogindlæg - H95 vs. H9
Beoplay H95 vs. Beoplay H9

Vi sammenligner Beoplay H95 med vores ikoniske og ikke mindst populære trådløse hovedtelefoner Beoplay H9. Bliv klogere på deres ligheder samt hvilke forbedringer du får i vores nye eksklusive hovedtelefoner og få et overblik over deres mange smarte funktioner.

Rigtig god læselyst!

Knap - Beoplay H95 vs. Beoplay H9

Block "15275" not found

Vægt 1 kg
Størrelse 23 × 21 × 9 cm
VÆLG FARVE

Grey Mist, Gold Tone, Chestnut, Navy, Black

TEKNISKE FUNKTIONER

Farver
Sort
Grey mist

Pasform
Over-ear hovedtelefoner

Designer
MNML

Beoplay H95 hovedtelefoner
Etui i aluminium
USB-A-til-USB-C-ladekabel Lydkabel
Flyadapter
Rengøringsklud af mikrofiber
Kort med hilsen
Vejlednings- og vedligeholdelseskort
Quick Start Guide

Skyder:
Tænd/sluk/Bluetooth

Højre drejeskive:
Lydstyrke op/lydstyrke ned

Venstre drejeskive:
ANC/Transparency

Mode Knap:
Stemmeassistent / kan tilpasses

Touch-betjening:
Play/Pause/Spring over nummer/Besvar opkald

Aluminium
Titanium
Lammeskind
Kuskind læder
Stof
Polymer

Vægt:
Hovedtelefoner: 323 g
Aluminiumskasse: 500 g

Mål:
Hovedtelefoner: 185 B x 165 H x 80 D
Aluminiumskasse: 200 B x 180 H x 63 D

Støjisolering
Adaptiv aktiv støjreduktion

Højttalerenhedernes type
Elektrodynamisk højttalerenhed af titanium, 40 mm diameter

Højttalerenhedernes følsomhed
101.5 dB, 1mW @1kHz

Frekvensområde
20-22,000 Hz

Impedans
12 Ohm +/- 15%

Lyd-EQ, der kan tilpasses
Dorudindstillinger og kan tilpasses fuldstændig i Bang & Olufsen app

Bluetooth
Bluetooth 5.1

Lydcodecs
SBC, AAC, aptX™ Adaptive

Integration af stemmestyring
Siri * Amazon Alexa, Google Voice Assistant og Xiaowei vil være tilgængelige i løbet af efteråret / vinteren 2021

Mikrofon
4 x MEMS-mikrofoner til tale (2 mikrofoner delt med ANC) 4 x dedikerede MEMS-mikrofoner til ANC-funktion (2 mikrofoner i hver ørekop)

Ind- og udgange
1 × USB-C til opladning 1 × 3.5 mm lydstik

Certificeringer
Google Fast Pair Made for iPhone (MFi) Microsoft Swift Pair

Batterilevetid
Op til 38 timer med Bluetooth og adaptiv aktiv støjreduktion
Op til 50 timer med Bluetooth

Opladningstid
2 timer

Batteristørrelse
Litium-ion-batteri Kapacitet 1.110 mAh

B&O - Beoplay H95 Gold Tone - Hovedtelefon - Produktbillede
Beoplay H95 – Udstillingsmodel (FRB)
5.995,00 kr. Vælg varianter