Beolab 28

Fra 125.000,00 kr.

Stereo Excellence. In tune with you.

Beolab 28 er slankere, smartere og mere overraskende end nogen stereohøjttaler, du har oplevet før. Placer den hvor som helst i hjemmet, stream alt, når det passer dig, og få kraftfuld lyd i studiekvalitet, der automatisk tilpasser sig rummet. Alt sammen i et smukt, elegant design, der kan betjenes med et enkelt tryk.

Delbetaling
5.209 kr. pr. måned
12
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 125.000 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 5.209 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 125.000 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tag:

Beolab 28

Beolab 28 er en trådløs højttaler, der kombinerer de avancerede akustiske innovationer skabt gennem de sidste 35 år,
med den brugervenlighed, vi kender fra vores produkter i Flexible Living kategorien.

Vi er stolte af at kunne præsentere Beolab 28, det nyeste produkt i vores højttalerkategori Staged. Beolab 28 redefinerer produkter i højttalerkategorien Staged ved for første gang nogensinde at tilbyde integreret streaming uden eksterne bokse, med en brugergrænseflade øverst på produktet og mulighed for opgradering.

DETTE ER BEOLAB 28

Beolab 28 & Beovision Eclipse 2nd

Første højttaler med integreret streaming

Beolab 28 er baseret på den nye streamingplatform, og udover de hurtige og opdaterede streamingmuligheder tilbyder den også velkendte funktioner fra Beolab kategorien som trådløs Powerlink, Beam Width Control og Active Room Compensation. Alt styres via den elegante brugerflade oven på produktet. Og selvfølgelig kan du også bruge din Beoremote Halo, Beoremote One eller Bang & Olufsen app.

Beolab 28 - Touchpanel

RedEFINERING af alt-i-en-højttaleren

Beolab 28 byder på et opdateret produktkoncept med fleksibel betjening og flot design. Den kan både levere ultimative musikoplevelser i stereo og perfekt surround sound fra TV’et. Beolab 28 er brugervenlig og passer ind overalt på grund af det fleksible design, og den er kraftfuld nok til at fylde selv større rum med lyd. Du skal blot starte oplevelsen med din Bang & Olufsen fjernbetjening, interagere med højttaleren direkte via brugerfladen oven på højttaleren eller streame til den direkte fra din smartphone. Nemmere bliver det ikke.

Beolab 28 Farver - B&O

SMUKT YDRE
     Magisk LYDOPLEVELSE

Et bredt udvalg af farver og materialer kombineret med fleksibiliteten ved alle disse separate elementer giver et utal af muligheder for at mixe og matche højttaleren til netop din indretning.
Bevægelige trælameller tilføjer et strejf af magi, når højttaleren tændes, eller lydstrålen justeres.
Kom ned i butikken og få en magisk lydoplevelse.

Kilder

Spotify Connect: Streaming og favoritter
AirPlay 2 og Chromecast: Streaming og multiroom-funktioner
Bluetooth 5.0: Streaming tilgængelig med det samme
Bang & Olufsen Radio:
Radiostationer, der er tilgængelige via Bang & Olufsen appen og Favoritter
Line-in/optisk: Forbind produkter fra andre producenter
Wireless Power Link: Kompatibelt Bang & Olufsen TV/musiksystem
Power Link: Kompatibelt Bang & Olufsen TV/musiksystem

Beolab 28 - Silver - LightOak
Beolab 28 - Silver - LightOak

Beosonic

Lydindstillingerne kan styres fra Bang & Olufsen appen. Hvis du streamer musik, kan du finjustere lyden eller styre strålebredden via Beosonic. Hvis du har forbundet din Beolab 28 til en Bang & Olufsen lyd- eller TV-kilde via Power Link eller Wireless Power Link, er Beosonic ikke tilgængelig, da lydindstillingerne styres af kilden. Du kan stadig styre strålebredden. Forudindstillingerne kan også ændres i Bang & Olufsen appen.

Det hele startede for 35 år siden…

I 1986 lancerede Bang & Olufsen Beolab Penta – en semiaktiv højttaler med et skulpturelt søjlelignende design. På det tidspunkt var højttalere store, firkantede kasser, og lyden var præget af uønskede refleksioner fra gulve og lofter. Brugen af en femkantet søjle, som sendte fokuseret lyd i lytterens retning, var ret radikal. Det gælder også vores første forsøg med at placere forstærkeren inde i højttalerkabinettet. Dette blev gjort for at reducere længden af kablerne mellem forstærkeren og højttaleren og dermed reducere det signaltab, der er i lange kabler.

Beolab 8000 - classic

Beolab 8000, 1992

Med introduktionen af aktive højttalere i vores produktportefølje tog vi en teknologi i brug, der indtil da havde været begrænset til hi-fi-entusiaster – en teknologi, der tilpasser højttalerne til kundens hjem, ikke omvendt. Det var en milepæl i vores lydhistorie og omfattede også et kabinet uden parallelle sider, hvilket eliminerer stående bølger og vibrationer, et kompakt format med en relativt stor lyd, og et kabinet af rustfrit stål, der spejler omgivelserne og passer til indretningen.

Beolab Penta

Beolab Penta, 1986

Beolab 28 repræsenterer kulminationen på 35 års innovation inden for aktiv højttalerteknologi.

Designet blev hurtigt en klassiker, der blev efterfulgt af andre søjleformede højttalere som Beolab 6000, Beolab 8000, Beolab 1 og Beolab 18.
Vi har med tiden perfektioneret denne kategori ved at introducere avancerede banebrydende teknologier som ABL, ALT, Active Room Compensation, Beam Width Control osv.

Med Beolab 28 omdefinerer vi vores kategori af Beolab højttalere.

Beolab 6000 - classics

Beolab 6000, 1992

Beolab 1 - classic

Beolab 1, 1996

Beolab 18 - classic

Beolab 18, 2013

Beolab 28 - classics

Beolab 28, 2021

Gulvstand eller vægbeslag?

Den øverste og den nederste del holdes sammen af en skinne, der også skjuler kablerne. Skinnen er den eneste forskel mellem væg- og gulvversionen. Det er derfor nemt og enkelt at ændre højttalerens position fra gulv til væg eller fra væg til gulv, blot ved at købe en ny skinne.

Beolab 28 - gulvstand eller vægbeslag

Anmeldelser fra eksperterne

“Glem billederne. De slanke højttalere fra Bang & Olufsen ser meget bedre ud i virkeligheden. Det bedste af det hele er, at de også spiller bedre, end man skulle tro.”

LB - Logo
Lyd & Billede

“Bang & Olufsens trådløse Beolab 28-højttalere ser lige så overjordiske ud, som de lyder. Stilfulde, godt forbundet og i det væsentlige fremtidssikre, disse højttalere lyder fantastisk.”

Robb Report - Logo
Robb Report

“28’erne lyder som ingen højttaler, vi nogensinde har haft i dette hus. De lyder som ingen højttaler, jeg nogensinde har hørt før.”

Andrew Robinson - Logo
Recovering Audiophile

“Bang & Olufsen-præsentationen lyder naturlig og utvungen, med masser af de fineste detaljer afsløret. Lyden er høfligt angribende, med mere end nok lav-ende styrke til at gøre hver melodi til en festmelodi.”

GQ - logo
GQ Magazine

“Selv efter et årtis lytning, forventer jeg, at ejere af et par Beolab 28’ere vil få en spændingsglæde, hver gang de ser højttalernes gardiner skilles ad, som ved et trylleslag, efter at de har sat noget musik på via en smart enhed. Og den begejstring vil fortsætte, mens tonerne spiller.”

Soundstage Simplifi - Logo
Soundstage Simplifi

“Glem billederne. De slanke højttalere fra Bang & Olufsen ser meget bedre ud i virkeligheden. Det bedste af det hele er, at de også spiller bedre, end man skulle tro.”

LB - Logo
Lyd & Billede
Beolab 28 - Detaljer
VÆLG FARVE / HØJTTALERFRONT

Natural / Grey Melange, Natural / Oak, Gold Tone / Light Oak, Black Anthracite / Grey Melange, Black Anthracite / Smoked Oak

VÆLG STAND / BESLAG

Vægbeslag, Gulvstand

Knap Download produktark - B&O

B&O Beolab 28 Silver - Stereo Højttalere - Produktbillede
Beolab 28
Fra 125.000,00 kr. Vælg varianter