Beolab 19

29.250,00 kr.

Beolab 19 er en progressiv trådløs subwoofer med fyldig og dynamisk bas og stor fleksibilitet, når det gælder placeringen. Hver eneste detalje er resultatet af visionen om at gengive alle aspekter af lydens emotionelle effekt.

Delbetaling
1.219 kr. pr. måned
12
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 29.250 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 1.219 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 29.250 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

BeoLab 19 - Farveskema

beolab 19 - B&O

IMPONERENDE SUBWOOFER

En dynamisk trådløs subwoofer med et stilfuldt design og en kraftfuld, præcis bas. De markante linjer og den dynamiske form understreger BeoLab 19s fascinerede råstyrke. Med en trådløs opsætning er der ingen begrænsninger, når du skal finde den perfekte placering til beoLab 19 i dit hjem.

ET LYDKRAFTVÆRK

Få ekstra dybde og detaljer i din filmlyd med BeoLab 19 subwooferens rå og kraftfulde basgengivelse. Og udnyt den trådløse frihed til at finde den perfekte plads til BeoLab 19 i dit hjem. Det eneste, du skal bruge, er et strømkabel. BeoLab 19 sørger selv for at finde og oprette forbindelse til ethvert WiSA-kompatibelt tv eller AV-system. WiSA er den banebrydende teknologi bag BeoLab 19 og fungerer i det mindre belastede U-NII 5 GHz-spektrum, hvilket sikrer et stabilt og uovertruffet signal.

PERFEKT TILSLUTNING

Uanset hvor du placerer BeoLab 19, kan du ved hjælp af positionsomskifteren tilpasse lyden og opnå optimal lyd i hele rummet. BeoLab 19 er udstyret med Bang & Olufsens nye Immaculate Wireless Sound koncept, der er en blanding af design, teknologi og trådløs lydkvalitet i særklasse.

Kendetegnet for konceptet Immaculate Wireless Sound er de mange tilslutningsmuligheder. Prøv at føje BeoLab 19 
til et af de nyeste BeoVision 11 for at få en lydkvalitet med ekstra dybde og detaljer. Eller føj ganske enkelt en
 BeoLab Transmitter 1 til dit tv eller musiksystem uanset mærke og opnå dermed fremragende trådløs kommunikation med BeoLab 19.

BeoLab 19 2 - B&O

PLACERINGSMULIGHEDER

Med én enkelt indstilling fordeler BeoLab 19 lydbølgerne i rummet, så du altid har et perfekt lydbillede, uanset hvor subwooferen er placeret.

PÅ GULVET

Placeret midt på gulvet giver BeoLab 19 kant til din indretning. Vælg ’free’, så optimeres lyden til den fremtrædende position.

I HJØRNET

Hvis du gerne vil placere BeoLab 19 i et hjørne, skal du ikke bekymre dig om interferens fra væggene. Vælg blot positionen ‘corner’.

LANGS VÆGGEN

Vælger du at stille BeoLab 19 op ad en væg, en sofa eller en reol, skifter du positionen til ’wall’, og lyden forbliver perfekt.

beolab 19 placering - B&O
VÆLG FARVE

Grey, Gold Tone, Black Anthracite

Knap Download produktark - B&O

BeoLab 19 - produktark

Beolab 19 - Gold Tone - Hero - Produktbillede
Beolab 19
29.250,00 kr. Vælg varianter