Beolab 18

Fra 56.500,00 kr.

Et akustisk kunstværk

Beolab 18 er kulminationen på Bang & Olufsens udformning af perfekt og autentisk lyd. Et imponerende stykke håndværk med en lydkvalitet i særklasse. Vælg mellem flere smukke lamel-fronte samt aluminium og byg dine egne højttalere, så de passer ind i dit hjem. Vælg mellem placering på gulv eller væg.

Delbetaling
2.355 kr. pr. måned
12
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 56.500 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 2.355 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 56.500 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tag:

BeoLab 18 Trade In - på produktside

ET LYDKUNSTVÆRK

Beolab 18 er kulminationen på Bang & Olufsens udformning af perfekt og autentisk lyd, der har været virksomhedens kendetegn siden starten i 1925. Med de eksklusive materialer og det kompromisløse fokus på detaljerne er Beolab 18 en tidløs, ikonisk højttaler.

Inspireret af den legendariske Beolab 8000 højttaler hylder Beolab 18 denne højttalerklassiker med en ekstra dimension i lyden. Silhuetten er genkendelig, mens lyden når helt nye højder. Ophæv dit hjems fysiske begrænsninger med Beolab 18 højttalerens fremragende trådløse lyd.

Med respekt for det originale design byder designer Torsten Valeurs stilfulde nyfortolkning af den ikoniske Beolab 8000 højttaler på et unikt og elegant frontpanel i træ eller sort / hvidt kompositmateriale.

Den akustiske linse spreder den sublime lyd i hele rummet i en vandret 180-graders bue. Den smukt udformede aluminiumslinse fremhæves yderligere af et diskret grønt lys, når Beolab 18 tændes.

KORT SAGT ET IMPONERENDE STYKKE HÅNDVÆRK MED EN LYDKVALITET I SÆRKLASSE.

 

KRONEN PÅ VÆRKET

Med den akustiske linse bliver lydbølgerne spredt horisontalt i 180 grader og giver optimal lyd til alle i rummet. Den akustiske linse er smukt udformet i ekstruderet aluminium og bliver oplyst af en subtil, grøn lysstribe, når Beolab 18 tændes. Nænsomt forarbejdet og akustisk gennemtænkt.

SURROUNDSOUND I SÆRKLASSE

Omgiv dig med suveræn trådløs surroundsound, der er en biograf værdig. Når Beolab 18 får selskab af Beovision Eclipse kan du ikke forvente mere af en trådløs surroundsound-opsætning. Du kan selvfølgelig også tilslutte de betagende højtalere til et hvilket som helst trådløst (WiSA-kompatibelt) tv eller AV-system – Bang & Olufsen eller ej.

Læs mere om Beovision Eclipse her eller book en fremvisning I butikken og oplev Eclipse i sammenspil med et ægte design- og lydikon Beolab 18. Det har aldrig været nemmere at nyde lyd i Bang & Olufsen kvalitet.

Book en fremvisning FRA DKK 1.060,- / MND.

BeoLab 18 2 - B&O

 

 

BeoLab 18 21 - B&O

TRÅDLØS TEKNOLOGI NÅR NYE HØJDER

Endelig har den trådløse teknologi nået et niveau, som lever op til Bang & Olufsens krav om en fuldkommen flydende lydoplevelse. Beolab 18 er udstyret med Bang & Olufsens nye koncept Immaculate Wireless Sound, der er en blanding af design, teknologi og trådløs lydkvalitet i særklasse. Nøglen til den fantastiske lydkvalitet er den nye WiSA-teknologi, som fungerer i det ubelastede, trådløse U-NII 5 GHz-spektrum, så der altid er et stabilt signal.

TRÅDLØS FRIHED

Nyd den smukke lyd trådløst, og grib chancen for at indrette din stue uden begrænsninger. En trådløs Beolab 18 opsætning kræver kun et strømkabel pr. højttaler, og bliver dermed fri for alle højtalerkabler, så du blot skal fokusere på, hvordan de skulpturelle højtalere bedst komplimenterer din indretning.

 

STOLT SNEDKERTRADITION

Særligt udvalgte materialer bliver bearbejdet med en uhørt nidkærhed. Resultatet er en højttaler, som du kan lade gå i arv til næste generation. Billederne til højre viser den krævende fremstilling af trælamellerne til Beolab 18 – helt tæt på.

PRISVINDENDE INNOVATION

Beolab 18 har modtaget den ærefulde pris International CES Best of Innovations 2014′ i kategorien ‘High Performance Home Audio/Video’. “Beolab 18 er tænkt som en exceptionel lyd kolonne, der introducerer en raffineret symbiose af form, håndværk og ydeevne.”

PERFEKT TILSLUTNING

Beolab 18 er designet til problemfri tilslutning med andre produkter. Du kan tilslutte Beolab 18 til både Beovision Eclipse og Beovision Harmony og få den ultimative trådløse hjemmebiografoplevelse eller oprette forbindelse til et tv eller musiksystem uanset mærke ved hjælp af en Beolab Transmitter 1. Alle WiSA- kompatible produkter kan kommunikere problemfrit med hinanden uden ekstra udstyr.

BeoLab 18 TRÆ - B&O

VÆLG FARVE

Natural, Gold Tone, Black Anthracite

VÆLG LAMELFRONTER

Black, Light Oak, Oak, Dark Oak

Knap Download produktark - B&O

Beolab 18
Fra 56.500,00 kr. Vælg varianter