Beosound A1 2nd Gen

2.399,00 kr.

Vandtæt bærbar Bluetooth højttaler

Ny og opdateret version af vores lille, transportable, trådløse Bluetooth højttaler Beoplay A1. Længere batterilevetid, fuldstændig vandtæt, forbedret opkalds- og stemmestyring, Bang & Olufsen Signature Sound, eksklusive og solide materialer, og meget mere. Læs om alle de nye funktioner nedenfor.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

Beosound A1 2nd Gen

Bring the beauty everywhere

Den smukkeste måde at lytte til god musik på, når du er på farten

Med banebrydende lyd og en kraft, der langt overgår dens beskedne størrelse er Beosound A1 2nd Gen. den ideelle højttaler at have med på farten. En højttaler til lyd- og designentusiaster.
Så lille, at du kan have den i hånden. Men stor nok til at sparke gang i festen. På grund af sin form er Beosound A1 let at opbevare i tasken og ideel til at tage med – uanset hvor du skal hen (oplades i en almindelig stikkontakt). Læg den på en hvilken som helst overflade, eller hæng den i læderstroppen.

Beosound A1 2.gen Bring the beauty everywhere - B&O

Beosound A1 2ND gen

Funktioner

Beosound A1 er en ny og opdateret version af vores populære Beoplay A1 bluetooth højttaler.
Beosound A1 har fået et mere elegant og slankere design, en opdateret brugerflade og er en markant opgradering i velkendt pakke med langt flere funktioner.

  • True360 Bang & Olufsen Signature Sound
  • Klassens bedste batterilevetid
  • Fuldstændig støv-og vandtæt – IP67-certificeret
  • Bluetooth 5.1 for streaming
  • Ultrabærbart og mere moderne design til et liv på farten
  • Eksklusive og solide materialer, der ældes med stil
Beosound A1 2.gen Klassens bedste batterilevetid - B&O

Klassens bedste batterilevetid

Beosound A1 har en batterilevetid på op til 18 timer ved typisk lydstyrke og op til 43 timer ved lav lydstyrke, hvilket er klassens førende for et produkt i denne størrelse og en stor forbedring i forhold til den oprindelige Beoplay A1. Oplysningerne om batterilevetiden er også væsentligt forbedret med tidligere lysdiodeadvarsler om lavt batteriniveau og en strømindikator, der gør det muligt at se batteristatus mere præcist i Bang & Olufsen app.

Beosound A1 2. gen - Nu fuldstændig støv og vandtæt

NU FULDSTÆNDIG STØV OG VANDTÆT

A1 er skabt til at blive brugt. Det velkendte og robuste design kombineret med en IP67 certificering, gør det mere muligt end nogensinde før at tage musikken med på farten. Beosound A1 er nemlig det første fuldt støv og vandtætte Bang & Olufsen produkt. Det betyder, at produktet er helt uigennemtrængeligt for støv og sandpartikler og kan tåle at blive nedsænket i vand på op til 1 meters dybde i op til 30 minutter. Dette udvider de egnede brugsscenarier for Beosound A1 betydeligt, både i og uden for hjemmet.

Beosound A1 2.gen Let og bærbar som aldrig før - B&O

Let og bærbar
– som aldrig før

Graden af bærbarhed, der er afgørende for A1 brugsscenariet, er blevet forbedret yderligere.
Selve produktet er 5% lettere og en lille smule lavere end Beoplay A1.
Underdelen er gjort slankere for at skabe et elegant svævende look – en lettere udgave af det klassiske A1 design. Læderremmen er designet, så den er yderst alsidig og giver mange forskellige placeringsmuligheder.

Anmeldelser fra eksperterne

“Beosound A1 bringer et par designjusteringer og tilføjer Alexa til sit repertoire af funktioner, men det er den fremragende lyd, der vil fange din opmærksomhed.”

Trusted Reviews - Logo
Trusted Reviews

“Bang & Olufsen A1 2nd Gen er bedre end sin forgænger på stort set alle områder – det er en helt vidunderlig Bluetooth-højttaler.”

Expert Reviews - logo
Expert Reviews

“Den tungeste og mest raffinerede lille højttaler, vi har hørt i et stykke tid.”

What Hi Fi - Logo
What HiFi

“Bang & Olufsen beviser, at gode ting kommer i små pakker.”

Tech Radar - logo
Tech Radar

“Nok er den lille, men Beosound A1 (2. generation) har en stor lyd, der er alle pengene værd.”

Pocketlint - logo
Pocket-lint

“Det udendørsvenlige Bang & Olufsen Beosound A1 (2nd Gen) højttaler tilbyder en stærk blanding af stil og lydydelse.”

pcmag.com - logo
PC Mag

“Beosound A1 fra Bang & Olufsen er stadig en af de bedste små Bluetooth-højttalere. Og nu i en forbedret og mere robust udgave.”

LB - Logo
L&B Tech Reviews

“Beosound A1 bringer et par designjusteringer og tilføjer Alexa til sit repertoire af funktioner, men det er den fremragende lyd, der vil fange din opmærksomhed.”

Trusted Reviews - Logo
Trusted Reviews

“Bang & Olufsen A1 2nd Gen er bedre end sin forgænger på stort set alle områder – det er en helt vidunderlig Bluetooth-højttaler.”

Expert Reviews - logo
Expert Reviews

TECH TALK

BLUETOOTH 5.1

Beosound A1 har det nyeste Bluetooth codec 5.1, der forbedrer Bluetooth forbindelsers pålidelighed, da det er i stand til at bestemme signalretningen og dermed registrere afstanden til en enhed ned til få centimeters nøjagtighed. Dette muliggør hurtig oprettelse af forbindelse, samtidig med, at der bruges mindre energi. I miljøer med mange Bluetooth enheder kan 5.1 nu vælge kanaler tilfældigt, vælge kanaler tilfældigt, når der oprettes forbindelse, hvilket reducerer risikoen for, at de forstyrrer hinanden.

BRUGEROPLEVELSE

Interaktionen med Beosound A1 er blevet opdateret, så den nu er mere enkel og brugervenlig. Større og tydeligere knapper er blevet flyttet nærmere på remmen, så man ved, hvor de er placeret, uden at skulle tage produktet op, og knapfeedbacken er ligeledes blevet forbedret betydeligt. Produktets lysdiode er blevet flyttet til en meget tydeligere placering oven på produktet, så den er blevet markant nemmere at se under alle lysforhold.

LYDEN

Med retningsuafhængig True360 lyd bevarer Beosound A1 sin fremragende lydkvalitet på trods af et slankere design. Den nye generation af A1 har AAC og aptX Adaptive codec, der bidrager til at skabe den ultimative trådløse lydoplevelse. A1 har nu også Multipoint, hvilket betyder, at to enheder kan tilsluttes A1 på samme tid, hvilket gør det nemmere end nogensinde at dele afspilningslisten. Ligesom før kan du nemt oprette et stereopar med to Beosound A1 højttalere for at gøre oplevelsen endnu bedre.

DESIGNET

Beosound A1 er en moderne udgave af et designikon. Den oprindelige smukke form og de bløde kanter, der gør A1 så unik, er bevaret, mens den klassiske silhuet er gjort mere raffineret og moderne. Aluminiumskuplen er stadig let og robust og yder god beskyttelse, men har nu et mere moderne hulmønster. Det moderne kvalitetsdesign fremhæves yderligere af det nye logomærke på remmen med Bang & Olufsen branding.

OPKALD

Beosound A1 er blevet forbedret på en række områder for at gøre den til en fremragende makker på kontoret. Den er nu udstyret med 3 mikrofoner, der er placeret i en mere optimal position oven på produktet og sikrer en mere klar lyd ved opkald, end den oprindelige A1 kunne tilbyde. Det er blevet nemmere at oprette forbindelse til pc’er med Microsoft Swift Pair og Google Fast Pair integration, hvilket betyder, at Beosound A1 kan bruges hurtigere og mere effektivt i virksomheden, end det før har været muligt.

STEMMESTYRING

Beosound A1 er en af de første Bluetooth højttaler på markedet, der har fuldt integreret Alexa stemmestyring med vækkeord. Den integrerede Far Field teknologi betyder, at når Beosound A1 er aktiv, reagerer den på anmodninger via vækkeord, (f.eks. “Alexa”) i en afstand af op til 5 meter afhængigt af rumforholdene. En ekstra praktisk funktion er, at stemmestyringen forbliver aktiv og reagerer på anmodninger i op til 3 timer, efter at produktet er slukket.

Beosound A1 2. gen. - Galleri
Beosound A1 2. gen. vs. Beoplay A1 - B&O
Beosound A1 2. generation vs Beoplay A1

Ønsker du at blive klogere på hvilke opdateringer og nye funktioner vores nye Beosound A1 2. gen. byder på? Vi sammenligner Beosound A1 2. gen. og Beoplay A1. Bliv klogere på deres ligheder og forskelle og få et overblik over deres mange smarte funktioner.

Rigtig god læselyst!

Læs vores blogindlæg
Vægt 1,1 kg
Størrelse 19 × 19 × 9 cm
VÆLG FARVE

Grey Mist, Gold Tone, Black Anthracite, Green, Pink

Knap Download produktark - B&O

TEKNISK INFORMATION

Anbefalet rumstørrelse
5-30 m²
Mindre sammenkomster, på kontoret og til mellemstore rum i boligen

Frekvensområde
55-20.000 Hz.

Forstærker
2 x 30 watt i klasse D til bas- og diskantenhed

Højttalerenheder
1 x 3,5″ basenhed
1 × 3/5″ diskantenhed

Lydretning
360 grader

Maksimal loudness @1m (SPL)
92 dB SPL

Basgengivelse
62 dB SPL

Codec til trådløs overførsel
AAC, aptX Adaptive

Stereoparring
Kun mellem to Beosound A1 2. generation

Multipoint
Tilgængelig for op til to enheder

Lyd-EQ, der kan tilpasses
Forudindstillinger tilgængelige og kan tilpasses fuldstændig i Bang & Olufsen app

Bluetooth-version
5.1

Ind- og udgange
USB-C til opladning, medhørshøjttaler og streaming

Betjeningsknapper på enheden
Tændknap
Bluetooth-knap
Mikrofonknap
Afspil-/pauseknap
Lydstyrkeknap (op/ned)

Mikrofon
3 mikroner, der sikrer klar lyd ved opkald

Integration af stemmestyring
Alexa-stemmestyring med vækkeord
Stemmestyring på kildeenhed via trykknap
Sprogvalget til stemmestyring skal angives i Bang & Olufsen app

Hurtig parring
Apple Fast Pair
Google Fast Pair
Microsoft Swift Pair

Mål
133 B x 46 H x 133 D mm

Vægt
558 g.

Batterilevetid
Op til 18 timer ved normal lydstyrke

Batteristørrelse
3.000 mAh

Strømforbrug
Typisk: 5 W
Standby: 0,12 W

Strømforsyning
5 V DC/3A via USB-C-stik

Opladningstid
2,75 timer ved opladning med 5 V – 3 A

Indikator for batterilevetid
Batteri LED, og kan også ses i Bang & Olufsen app

Designer
Cecilie Manz

Materialer
Perlebørstet aluminium
Polymer
Vandtæt læder

Vandtæthedsgrad
Fuldstændig støv- og vandtæt
IP67-certificeret

T3 Award - B&O Beosound A1 - Gold Tone - Bluetooth højttaler - Hero
Beosound A1 2nd Gen
2.399,00 kr. Vælg varianter