Beosound 2 GVA – Udstillingsmodel (VDB)

15.990,00 kr.

Vi sælger vores Beosound 2 GVA udstillingsmodeller:

  • Gold Tone GVA

Bang & Olufsen - Beosound 2 Gold Tone - Højttalere Produktbillede
Beosound 2 GVA – Udstillingsmodel (VDB)
Delbetaling
667 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 15.990 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 667 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 15.990 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Beosound 2 med Google Assistant

BRUG DIN STEMME TIL AT STYRE DIN HØJTTALER

Vi har opdateret de populære Beosound 1 og Beosound 2 med Google Assistant stemmestyring samt en mere avanceret OneTouch-brugerflade, som giver dig en endnu bedre lytteoplevelse. Vi har indgået et samarbejde med markedslederen Google for at tilbyde disse funktioner med indbygget Google Assistant.

Du kan nu afspille musik, finde svar med Googles søgefunktion, klare de daglige opgaver og nemt styre dine intelligente enheder i hjemmet ved hjælp af din stemme.

Beosound 2 GVA ved siden af lænestol

Medlem af Bang & Olufsen multiroom familien

Beosound 2 er et enkelt alt-i-et-musiksystem uden komplekse installationer og med fleksible placeringsmuligheder. Med et hav af indbyggede musikstreamingsteknologier og musiktjenester vil Beosound 2 tilfredsstille dig, som gerne vil have en hel digital musikoplevelse. Beosound 2 kan let integreres i en eksisterende Bang & Olufsen opsætning – udvid musikoplevelsen til “endnu et rum” og udbyg dermed dit system i hele hjemmet.

Beosound 2 er en del af vores Bang & Olufsen Multiroom familie af forbundne trådløse højttalere/alt-i-et-musiksystemer i et smukt design, der oser af enkelhed og sublimt håndværk. Se desuden Beosound 1 GVA, der ligeledes er blevet opdateret med Google Assistant og selvfølgelig også et smukt medlem af den store Bang & Olufsen Multiroom familie.

Beosound 2 med Google Voice Assistant Aluminium - B&O

FUNKTIONER

Beosound 2 er udstyret med alle de musikfunktioner og streamingteknologier, man kan forvente – og tilbyder dermed fleksibilitet og valgfrihed:

  • Klar og detaljeret 360 graders lyd med Acoustic Lens Technology
  • Forbedret 360 graders brugerflade – One Touch GO
  • Trykfølsomt betjeningshjul med nærhedssensor og enkel betjening. Læs mere nedenfor.
  • Bang & Olufsen Multiroom – Læs mere her
  • AirPlay 2 – Læs mere her
  • Bluetooth
  • ChromeCast built-in
  • Deezer, Spotify og TuneIn, som integrerede musiktjenester
  • Håndværk og aluminium i verdensklasse
Beosound 2 GVA på møbel med bøger

Designet til forandring

Beosound 2 er designet til at passe ind overalt. Lige meget hvor du placerer din Beosound 2, vil den stå smukt og elegant. Det naturligt anodiserede, koniske og let kurvede kabinet skaber et kompakt visuelt udtryk, som giver kant og stil til indretningen. De dage, hvor man forsøgte at gemme sit store steroeanlæg væk, er forbi. Beosound 2 er designet til at passe ind overalt.

Beosound 2 Google Voice Assistant - Aluminium
Beosound 2 Aluminium OneTouchGo - B&O

“Hej Google…”

“…Hvad er de seneste nyheder?”

“…Hvordan bliver vejret i morgen?”

“…Afspil min trænings playliste.”

“…Skru op for musikken.”

OPTIMERET TIL STEMMESTYRING

De fem integrerede mikrofoner giver dig mulighed for at betjene den nye Beosound 2 med Google Assistant ved hjælp af din stemme. Du kan nu afspille musik, finde svar med Googles søgefunktion, klare de daglige opgaver og nemt styre dine intelligente enheder i hjemmet ved hjælp af din stemme.

FORBEDRET BRUGERFLADE

I Beosound 2 GVA er OneTouch- brugerfladen blevet opdateret, så den er overraskende nem at betjene, og så du får en 360-graders oplevelse, der er helt magisk. Brugerfladen er blevet forbedret med dedikerede og personlige favoritknapper (tilgængelig via softwareopdatering i 2019), samt en knap til aktivering af stemme-styring af enhver enhed og musikstreaming-tjeneste, der er Google Assistant-kompatibel.

HÅNDVÆRK I VERDENSKLASSE

Det naturligt anodiserede, koniske og let kurvede kabinet (næsten som en trompet) skaber et kompakt og visuelt udtryk, som gør det muligt at placere højttaleren overalt, f.eks. på en hylde, et bord eller andet møbel. Og selvom udtrykket er diskret, er der tilstrækkelig plads i bunden til en basenhed, der sikrer en stor og kraftfuld lyd.

NÆRHEDSSENSOR

Beosound 2 har et trykfølsomt betjeningshjul, som gør det muligt at lytte med på musik fra andre Bang & Olufsen multiroom produkter, skifte mellem numre eller stationer, skrue op og ned for lyden eller slukke for systemet. En integreret nærhedssensor registrerer, hvor du kommer fra, så betjeningen altid drejes i den rigtige retning, uanset fra hvilken retning du nærmer dig højttaleren.

OPDATERET STREAMINGTEKNOLOGI

Med både Chromecast og AirPlay 2 integreret i enheden kan du nemt streame alle de førende musikstreamingtjenester til Beosound 2 fra din smartphone. Beosound 2 med indbygget Google Assistant understøtter den avancerede intelligente højttalerfunktionalitet i Google Home.

Beosound 2 - Google Voice Assistant - Aluminium - designet til forandring
Beosound 1 & Beosound 2 with Google Assistent

Lillebror Beosound 1 GVA

Vi præsenterer den bærbare Beosound 1 med indbygget Google Assistant. En smart højttaler med intelligent stemmestyring, udført i robust aluminium og designet til en imponerende 360-graders lydoplevelse. Batteri med op til 12 timers uafbrudt afspilning.

Beosound 1 er ligesom Beosound 2 en del af en lille familie af forbundne trådløse højttalere/alt-i-et-musiksystemer i et smukt design, der oser af enkelhed og sublimt håndværk.

Oplev Beosound 1 GVA

Trådløs musik i hele hjemmet

Beosound 2 understøtter Bang & Olufsen Multiroom og kan dermed forbindes med andre multiroom produkter fra B&O.
Alle vores Multiroom produkter kan opleves alene eller forbundet med hinanden i hjemmet. Spil forskellig musik i forskellige rum eller samme musik i hele hjemmet. Styr det hele direkte fra Bang & Olufsen app.

Multiroom i hele hjemmet

Block "15275" not found

Vægt 5,1 kg
Størrelse 56 × 28 × 29 cm
VÆLG FARVE

Natural, Gold Tone, Brass Tone, Bronze Tone

Beosound 2 - Teknisk Info