Beoplay P6 Test

Beoplay P6 - Natural - Review

BEOPLAY P6 TEST
Må vi præsentere Beoplay P6 – vores nye, bærbar Bluetooth-højttaler med stor og kraftfuld lyd, op til 16 timers batterilevetid og et støv og stænksikret design. P6 er fremstillet af eksklusive materialer og har et gitter i perlebørstet aluminium og en læderrem, der kun bliver smukkere med tiden. Designet er inspireret af Bang & Olufsens Beomaster 6000 og har taster, der er fræset ud af et enkelt stykke aluminium og føles bløde, når man trykker på dem. P6 er designet til mobilitet i hjemmet eller ude, så du kan lytte til musik, uanset hvor du er, og samle mennesker omkring dig med dens store kraftfulde lyd.

NY BLUETOOTH HØJTTALER
Beoplay P6 er den perfekte tilføjelse til B&O PLAY’s familie af bluetooth højttalere. Med en pris på 2.999,- kr. placerer P6 sig lidt over vores lille og fikse Beoplay A1 til 1.999,- kr. og lige under vores yderst populære Beolit 17, der koster 3.799,- kr. -> læs evt. vores blogindlæg Beoplay P6 vs. Beolit 17, hvor vi sammenligner de to meget kraftfulde bluetooth højttalere ved at skitserer deres ligheder og forskelle.

DESIGNET BAG BEOPLAY P6
Beoplay P6 er designet af den prisbelønnede danske designer Cecilie Manz. Hun er designeren bag P2, A1, A2 og Beolit 17, som bidrager til et sammenhængende designudtryk på tværs af den bærbare Bluetooth-portefølje. Med det avancerede kabinet har vi flyttet grænserne for, hvad det er fysisk muligt at gøre med aluminium. Resultatet er et smukt produkt med et helstøbt mønster, der smyger sig elegant rundt om hjørnerne og sikrer, at den kraftfulde lyd spredes ud i alle retninger. Læderstroppen med to lag tilfører en varm kontrast til aluminiummet, samtidig med at den giver højttaleren et eksklusivt udtryk og et ekstra lag af mobilitet.

BETJENING
De integrerede knapper udnytter aluminiummets fleksible egenskaber til at skabe en enkel og brugervenlig brugerflade. Det fleksible aluminium betyder, at knappen føles blød, når den trykkes ned og retter sig ud igen. Alle knapper er forsynet med lasergraverede brugerfladeikoner.

PRIS
Beoplay P6 har en vejledende udsalgspris på DKK 2.999,-

OPDATERING
Beoplay P6 er et udgået produkt – Se vores nuværende produktsortiment af B&O højttalere.

Beoplay P6 - detaljer