Udgået produkt: Beoplay EQ

Oplev vores vandtætte in-ear høretelefoner Beoplay EX.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

MØD BEOPLAY EQ

EKSKLUSIVE HELT TRÅDLØSE HØRETELEFONER MED SUVERÆN LYD, EFFEKTIV HYBRID AKTIV STØJREDUKTION (ANC) OG ENESTÅENDE KOMFORT

Beoplay EQ er Bang & Olufsens første helt trådløse in-ear-høretelefoner med hybrid aktiv støjreduktion. Med den effektive ANC kan du fordybe sig i Bang & Olufsen Signature Sound uden at blive forstyrret af omgivelserne. De sidder godt og sikkert i ørerne og er perfekte til pendling. Beoplay EQ er en videreudvikling af vores populære Beoplay E8 og tilbyder forbedringer på alle fronter med kvalitetslyd, hybrid aktiv støjreduktion, stærk batterikapacitet og et ergonomisk design med udvidet komfort som nogle af højdepunkterne.

Beoplay EQ - Your Sound - Your Space

YOUR SOUND. YOUR SPACE.

Grænserne mellem arbejdsliv og familieliv er mere flydende end nogensinde – hjemmet er blevet omdrejningspunktet for alting. Beoplay EQ in-ear-høretele- fonernes imponerende aktive støjreduktion og slanke design med sikker pasform hjælper dig med at finde ro i støjen – så du har fuld kontrol over din tid og dit rum.

Læs mere om adaptiv aktiv støjreduktion længere nede på siden.

Beoplay EQ - Elegant design

ELEGANT SOFISTIKERET DESIGN

Beoplay EQ udtrykker klassiske skandinaviske designværdier med en moderne fornemmelse. Fra det elegante og minimalistiske look, den enkle betjening og en ergonomisk form, der sidder tæt og sikkert i dine ører, repræsenterer Beoplay EQ in-ear-høretelefonerne den raffinerede, men alligevel markante oplevelse, som Bang & Olufsen altid stræber efter.

Beoplay EQ - Besat af lyd

BESAT AF LYD

Alt, der bærer navnet Bang & Olufsen, er blevet finjusteret til perfektion, så du kan fordybe dig i lydoplevelsen. Hos Bang & Olufsen har vi været fuldstændigt besatte af lyd igennem 95 år. Det har været vores altoverskyggende mission konstant at teste, måle og forfine de teknikker, vi bruger til at gengive lyd – også når du er på farten. Beoplay EQ er ingen undtagelse. In-ear-høretelefonerne er fintunet af vores anerkendte lydingeniører og tilbyder en kraftfuld, autentisk lytteoplevelse.

Beoplay EQ Gold In-Ear høretelefoner med ANC

Anmeldelser fra eksperterne

“Lyden er sprød og smukt detaljeret. Beoplay EQ er i stand til at opfange subtile nuancer i tætte musiknumre, hvilket giver et udtryksfuldt lydlandskab.”

Tech Radar - logo
Tech Radar

“Beoplay EQ er Bang & Olufsens fineste helt trådløse høretelefoner til dato. Dens signaturlyd, luksuriøse design, solide specifikationer, adaptiv aktiv støjreducerende ydeevne og fremragende batterilevetid giver en spændende allround-pakke.”

Tech Hive - Logo
Tech Hive

“Når det kommer til lydkvalitet, specifikt at lytte til musik, er Beoplay EQ et af de bedst lydende par helt trådløse høretelefoner på markedet”

Pocketlint - logo
Pocket-lint

HYBRID AKTIV STØJREDUKTION

Nyd din musik eller før en samtale uden at blive forstyrret af hverdagens lyde. Beoplay EQ er udstyret med såkaldt hybrid ANC, der kombinerer ANC med fremragende passiv forsegling, hvilket rent fysisk bidrager til at forhindre ekstern støj i at komme ind i øregangen. Takket være den dedikerede ANC DSP-chip og Bang & Olufsen appen tilbyder in-ear-høretelefonerne en maksimal støjreducerende effekt – uden at gå på kompromis med lydkvaliteten og din oplevelse. Lad dig rive med af musikken eller bare nyd fred og ro på rejsen.

TRANSPARENCY MODE
Med en ekstremt effektiv passiv støjreduktion er det rart at kunne lukke lydene ind med Transparency Mode. Ved et dobbelt tryk på venstre ørestykke aktiverer du Transparency Mode, der giver dig mulighed for at lukke dine omgivelser ind – uden at tage høretelefonerne ud.

Beoplay EQ Gold In-Ear høretelefoner med ANC

TRÅDLØS MED BLUETOOTH 5.2

Beoplay EQ understøtter forskellige streamingmuligheder, herunder Bluetooth 5.2, så du kan få en helt trådløs lytteoplevelse. Det ultra-lave strømforbrug og den avancerede teknologi sikrer en mere stabil tilslutning og en længere batterilevetid, så du kan forblive synkroniseret i længere tid. Opsætningsprocessen er forbedret på både Android- og Apple-enheder takket være Microsoft Swift Pair og Made for iPhone.

BATTERI

Med et superkompakt ladeetui, fremstillet af aluminium af højeste kvalitet og tekstureret gummi, er Beoplay EQ den perfekte rejsekammerat, uanset om du pendler, arbejder hjemme eller rejser. Ladeetuiet er robust, stilfuldt og fremstillet af førsteklasses aluminium, der beskytter dine Beoplay EQ in-ear-høretelefoner, uanset hvor du er.

Beoplay EQ leverer 6,5 timers afspilning pr. opladning og tilbyder yderligere to opladninger i etuiet, hvilket bringer den fulde afspilningstid op på 20 timer. Det eksklusive ladeetui byder på en hurtig opladningsfunktion, der giver to timers ekstra afspilningstid ved blot 20 minutters opladning. Etuiet giver dig mulighed for at tage dine Beoplay EQ med og oplade dem på farten, og er naturligvis Qi-certificeret til helt trådløs opladning.

Beoplay EQ Sand og Sort
Beoplay EQ Sand og Sort

ELEGANT ERGONOMISK

Den banebrydende teknologi er parret med en opdateret designprofil og byder på en fantastisk pasform og suveræn komfort, hvilket gør in-ear-høretelefonerne perfekte til pendling, rejser og hjemmearbejde. Beoplay EQ er små og ergonomisk udformet, så de passer sikkert og komfortabelt i de fleste ører. Udskiftelige ørepropper i forskellige størrelser giver mulighed for at tilpasse dem individuelt. Touch-brugerfladen i aluminium giver nem adgang til funktioner.

PRÆCIS OG MEDRIVENDE LYD

Beoplay EQ in-ear-høretelefonerne er fintunet af vores anerkendte lydteknikere og tilbyder en præcis, medrivende lytteoplevelse, der forbliver tro mod kunstnerens hensigt med musikken. Nyd kraftfuld og autentisk lyd fra ny 6.88 mm. elektro-dynamisk højttalerenhed. Den kraftfulde lydkvalitet optimeres af den justerbare pasform med effektiv passiv støjreduktion, og lydprofilerne kan ændres via Bang & Olufsen appen, så de passer perfekt til dine lyttepræferencer.

FØRSTEKLASSES OPKALDSKVALITET

Hold kontakten med 6-mikrofoner og markedets førende teknologi inden for retningsbestemt beamform-teknologi, der sikrer krystalklar talegengivelse. Ved at øge antallet af mikrofoner fra fire til seks, kan du bevæge dig frit rundt i hele dit hjem, mens du fører vigtige telefonsamtaler ved hjælp af håndfri betjening, eller aktivér Transparency Mode, så du kan deltage i en videokonference uden at lukke omgivelserne ude.

Beoplay EQ - Galleri

FØRSTEKLASSES OPKALDSKVALITET

Hold kontakten med 6-mikrofoner og markedets førende teknologi inden for retningsbestemt beamform-teknologi, der sikrer krystalklar talegengivelse. Ved at øge antallet af mikrofoner fra fire til seks, kan du bevæge dig frit rundt i hele dit hjem, mens du fører vigtige telefonsamtaler ved hjælp af håndfri betjening, eller aktivér Transparency Mode, så du kan deltage i en videokonference uden at lukke omgivelserne ude.

 

Læs vores blogindlæg - EQ vs E8
Beoplay EQ vs. Beoplay E8 3.0

Vi sammenligner Beoplay EQ med vores mest solgte høretelefoner til dato, Beoplay E8 3.0. Bliv klogere på deres ligheder samt hvilke forbedringer du får i vores nye opdaterede hovedtelefoner og få et overblik over deres mange smarte funktioner.

Rigtig god læselyst!

Knap - EQ vs E8

Block "15275" not found

Vægt 0,5 kg
Størrelse 5 × 15 × 15 cm
VÆLG FARVE

Navy, Nordic Ice, Sand, Black

B&O Beoplay EQ Nordic Ice - Earphones - Produktbillede
Udgået produkt: Beoplay EQ
Vælg varianter