Beovision Eclipse – Udstillingsmodel (FRB)

59.990,00 kr.

Vi sælger vores Beovision Eclipse 2.0 udstillingsmodeller:

  • 65″: aluminium højttaler med sort stoffront på motoriseret gulvstand
  • 65″: aluminium højttaler med sort stoffront på motoriseret vægbeslag

BeoVision Eclipse 65
Beovision Eclipse – Udstillingsmodel (FRB)
Delbetaling
2.500 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 59.990 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 2.500 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 59.990 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

BEOVISION ECLIPSE 2ND GEN.

Meget mere end et TV

Enestående OLED teknologi. Ægte Bang & Olufsen design. Uovertruffen lydkvalitet.

Beovision Eclipse 2nd Gen. med Beolab 18 i Natural

Vi har designet det ultimative fjernsyn

Beovision Eclipse 2nd gen. er en kombination af verdens bedste billedteknologi med exceptionel Bang & Olufsen lyd, udsøgt håndværk og et elegant visuelt udtryk.

Dette smukke OLED TV fås i 55″ og 65″, og kan placeres på henholdsvis gulv eller væg.

Book en fremvisning

Ny smuk højttalerfront

Vi præsenterer en ny og elegant højttalerfront i lyst egetræsfiner

Beovision Eclipse 2nd Gen. Light Oak frontcover med Beoremote One
Beovision Eclipse 2nd Gen. Light Oak frontcover på fixed gulvstand
Beovision Eclipse 2nd Gen. med lys eg frontcover på motoriseret gulvstand

Ny smuk højttalerfront

Vi præsenterer en ny og elegant
højttalerfront i lyst egetræsfiner

Beovision Eclipse 2nd Gen. Light Oak frontcover med Beoremote One
Beovision Eclipse 2nd Gen. Light Oak frontcover på fixed gulvstand
Beovision Eclipse 2nd Gen. med lys eg frontcover på motoriseret gulvstand

Skræddersy beovision eclipse til dit hjem

Skab dit personlige Beovision Eclipse med vores omhyggeligt udvalgte sortiment af covere.
Coveret kan udskiftes, så du nemt kan give dit fjernsyn et helt nyt udseende.

BeoVision Eclipse - Gulvstand closeup

Med det dekorative hulmønster er højttalerfronten i aluminium et typisk Bang & Olufsen statement og et markant udtryk for det håndværk og den sans for detalje, som gør Beovision Eclipse til noget helt unikt.

Beovision Eclipse 2nd Gen med aluminium frontcover på motoriseret gulvstand

”Når lyden bryder ud af billedet,
gør vi det til noget ekstraordinært
.”

Torsten Valeur
Designer

BeoVision Eclipse Brass Tone Højttaler closeup - B&O

De forskellige stof- samt træfronter, gør det muligt at skabe en lang række visuelle udtryk fra det helt neutrale til det markante og trendy og tilpasse det til hjemmets øvrige indretning.

Beovision Eclipse 2nd Gen. med Light Oak frontcover på vægbeslag

DESIGNET

Formen er typisk Bang & Olufsen. Næsten kvadratisk, men her med visuelt fokus på lyd, i form af den mere eller mindre synlige soundbar, der skærer gennem glasfronten og deler glasset i to dele. Hver eneste lille detalje er velovervejet, og vores brug af materialer af højeste kvalitet giver æstetisk frihed til at placere TV’et, hvor du vil – selv frit på gulvet, hvis du skulle ønske det. 

LYDEN

Det integrerede SoundCentre er et kraftfuldt 450 watts setup med tre kanaler, der overgår selv den mest potente soundbar på markedet. Med sin uovertrufne centerkanal og lyd i stereo eller surroundsound – kablet eller trådløs – tilbyder Beovision Eclipse en exceptionel fleksibilitet og lydoplevelse i særklasse.

PLACERING

Vælg en placering, der er lige så elegant som dit TV. Beovision Eclipse kan både monteres på en fast gulvstand, en motoriseret gulvstand, der elegant drejer TV’et 90 grader ud til hver side eller et manuelt eller motoriseret skjult vægbeslag, der gør det muligt at flytte skærmen op til 60 grader ud fra væggen. De tre motoriserede stande giver TV-oplevelsen et strejf af magi.

BILLEDET

Beovision Eclipse er et ægte OLED 4K HDR TV. Film, sportsbegivenheder og alle dine yndlingsserier får nyt liv med den nyeste 4K OLED-skærmteknologi fra LG. Med Dolby Vision™ HDR får billederne en enestående detaljerigdom, intense farver, utrolig dybde og perfekt sortniveau. Det særlige ved OLED-pixels er deres evne til at tænde og slukke individuelt, hvilket er den eneste måde, man kan gengive absolut sort og uendelig kontrast på – de vigtigste aspekter af synsoplevelsen.

UNDERHOLDNING

Beovision Eclipse er et fuldgyldigt, kraftfuldt lydsystem, der overgår mange streaminghøjttalere. Det understøtter musikstreaming via Apple AirPlay 2, Bluetooth og Chromecast built-in. Eclipse er ligeledes en del af Bang & Olufsen Multiroom kollektionen, og dermed nem at integrere med andre Multiroom produkter, så du kan tilpasse og udvide musikoplevelsen i hele hjemmet.

NAVNET

Eclipse betyder solformørkelse. De to himmellegemer solen og månen, som er imponerende på hver deres måde, mødes og skaber noget helt spektakulært. En symbolsk betydning for den sensationelle OLED-teknologi, der møder enestående lyd og unikt design i en exceptionel, sammenhængende løsning. 

Læs vores blogindlæg - Eclipse 2nd vs 1st
Beovision Eclipse 2nd gen. vs. Beovision Eclipse 1st gen.

Læs vores blogindlæg hvor vi sammenligner første og anden generation af det ultimative fjernsyn,
Bevision Eclipse 2nd Gen. vs. Beovision Eclipse 1st Gen.
Vi forsøger at klargøre hvilke opdateringer du får i Beovision Eclipse 2nd Gen., så læs med og bliv klogere på de to generation lige her:

Eclipse 2nd Gen. vs Eclipse 1st gen.
Beoremote One Silver 1 - B&O

NEM BETJENING

Beovision Eclipse følger vores filosofi om én fjernbetjeningg. Den elegante Beoremote One er den perfekte TV-partner, der giver dig en verden af indhold lige ved hånden samtidig med, at den tilbyder dig nem betjening af dine andre Bang & Olufsen produkter. Skærmen er udstyret med verdens mest innovatine Smart TV-platform, webOS 3.5, der byder på alle dine foretrukne indholdsleverandører og abonnementstjenester. 

BANG & OLUFSEN MULTIROOM

Beovision Eclipse kan naturligvis også integreres med vores voksende kollektion af Multiroom produkter fra Bang & Olufsen. Få mulighed for at sende lyden fra dit TV til andre rum eller tilkoble flere højttalere – trådløst eller kablet – og dermed skabe en imponerende lyd- og musikoplevelse i dit hjem.

VARIANTER

65": alu højttaler – sort stoffront – motoriseret gulvstand, 65": alu højttaler – sort stoffront – motoriseret vægbeslag

BeoVision Eclipse - Productsheet