VELKOMMEN TIL BEOLYNGBY.DK

ENDELIG!! Efter mange måneders intenst arbejde er det med stor glæde, at vi kan præsentere vores nye hjemmeside www.beolyngby.dk. Et univers af inspiration, produktinformation, webshop, spændende nyheder og blogindlæg. En hjemmeside, hvor du også kan læse om teamet bag Bang & Olufsen Lyngby, interviews med designere af vores flotte produkter, og se hvordan et produkt kommer til verden fra den aller første tegning, til det står i vores butik.

Da vi fik de første ideer til det der i dag er www.beolyngby.dk, gjorde vi os mange tanker omkring det endelige resultat. Hvad ønskede vi med hjemmesiden? Hvad skulle den indeholde? Hvordan ville vi gerne inddrage dig som bruger? Hvilket udtryk ville vi gerne signalere?

Et af målene med siden er at give dig et indblik i, hvem vi er. At Bang & Olufsen Lyngby ikke blot er en butik på Lyngby Hovedgade, der sælger B&O produkter, men et nøje sammensat hold af engagerede og yderst kompetente medarbejdere, der med mere end 60 års erfaring til sammen ved, hvad vi taler om. Udover vores fire sælgere, der altid vil kunne vejlede og guide dig til den bedste løsning, har vi vores egen autoriserede Bang & Olufsen installatør, der sørger for at produkterne bliver monteret, installeret og sat 100% rigtigt op.

Ligeledes er det vigtigt for os, at du som kunde har mulighed for at læse andre kunders anmeldelser om os. Vi ved at den bedste – og værste – reklame er anbefalinger fra andre, og sætter derfor en ære i at yde en personlig, nærværende og god service. Vi giver ikke slip, før kunden er 100% tilfreds.

Vi kunne blive ved med at fortælle om alle de spændende ting, du finder her på siden, men vil hellere slippe dig løs og lade dig opleve vores univers i fred og ro.

Vi håber, du kan lide siden og glæder os til at inspirere dig med vores produkter og nyheder samt dele ud af vores mangeårige erfaring i elektronikbranchen.

Rigtig god fornøjelse! Hop til forsiden her.