Ombygnings Sale – Blog

Blogindlæg Ombygningssale 1 - B&O

Som mange af jer nok har opdaget, er Falkoner Centret lige nu under en større renovering, der betyder at vi om et års tid kan byde alle velkommen til et nyt, opdateret og æstetisk forbedret hus.

Men inden vi når så langt, skal bygningens facade og vinduer restaureres, og i den forbindelse skal håndværkerne have adgang til vores 1. sal.

Vi skyder derfor vores OMBYGNINGS SALE i gang fredag d. 15. juni kl. 10.00, hvor vi sælger alle vores udstillingsmodeller til meget attraktive priser.

Da der er tale om udstillingsmodeller har vi naturligvis begrænset antal af hvert produkt, men du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om et specifikt produkt er på SALE.

Så kig forbi butikken og gør en god handel – bemærk at køb skal ske i butikken, og at det ikke er muligt at reservere produkter over telefonen.

Se et udvalg af vores SALE tilbud her.

Vi glæder os til at se dig!

Ombygningssale gælder udvalgte produkter og udstillingsmodeller i begrænset antal, så længe lager haves og t.o.m. den 7. august 2018. Viste produkter er udelukkende til illustration, og kan ikke garanteres at være en del af tilbuddet.

Falkoner Center 1 - B&O
Falkoner Center 2 - B&O
Falkoner Center 3 - B&O

Illustration: Arkitema Architects og Lendager Group