BEOSOUND MOMENT – INTELLIGENT MUSIKSYSTEM

beosound moment blog - B&O

Må vi præsentere Bang & Olufsens nye intelligente og sociale musiksystem BeoSound Moment. BeoSound Moment samler din musik og streamingtjenester i én og samme enhed. Med en enkelt berøring giver BeoSound Moment dig øjeblikkeligt en førsteklasses lydoplevelse, der matcher dit humør.

Med den intelligente algoritme PatternPlay ved BeoSound Moment, hvad du ønsker at høre og hvornår. Holder du dig sædvanligvis opdateret med nyhederne som det første om morgenen? Eller foretrækker du beroligende musik og komme stille og roligt i gang? Hvilken slags musik lytter du til, når du laver aftensmad? Med tiden vil BeoSound Moment kende dine lyttemønstre og musiksmag, og være i stand til at spille det, du højst sandsynligt ønsker at høre, uden selv at skulle bede om det.

En anden ny funktion er det innovative MoodWheel med musik og afspilningslister, der passer til dit humør. En enkelt berøring på det multi-farvede hjul aktiverer en automatisk genereret spilleliste, der er defineret af din fingers position på hjulet. Jo tættere på midten, jo mere bekendt er musikken.

Beosound Moment er et udgået produkt – Se nuværende produktsortiment af Bang & Olufsen musiksystemer.