Beoplay H9i RIMOWA udgave med case i aluminium

H9i RIMOWA Edition

Samarbejde i særklasse

Vi er meget glade for at kunne annoncere, at Bang & Olufsen og RIMOWA er gået sammen om at skabe en limited-edition-udgave af Beoplay H9i. Sammen med Beoplay H9i får du et signaturetui fra det eksklusive kuffertbrand RIMOWA, som passer perfekt til dig, der sætter lige så meget pris på stor, velafbalanceret lyd som på at rejse ud og opleve verden.

RIMOWA er verdensførende inden for eksklusiv bagage. Siden 1898 har virksomheden, som har fokus på kvalitet og innovation, skabt bagage til den kræsne, målrettede rejsende. Bang & Olufsen og RIMOWA har en fælles forkærlighed for design, innovation og aluminium og er derfor gået sammen om at skabe denne smukke specialudgave, som udforsker den enestående forbindelse mellem lyd og rejser.

Dette er en Limited Edition, som kun sælges via nogle få udvalgte Bang & Olufsen butikker og vi er så heldige at være blandt de udvalgte. Vi glæder os derfor til at kunne tilbyde vores kunder den nye RIMOWA Special Edition, som vil være tilgængelig fra den 15. april.

Vi håber du er ligeså begejstret, som vi er :o)

Vejledende pris Beoplay H9i RIMOWA Limited Edition: DKK 6.000,-

OPDATERING

Beoplay H9i er et udgået produkt – Se nuværende produktsortiment af Bang & Olufsen høretelefoner.