ALLE TV

TV TILBEHØR

Alle Bang & Olufsen TV

Beosound Theatre OLED TV

Fra: 96.500,00 DKK

el. fra 2.681,- kr./mnd.

48″

label energy grade g

55″

label energy grade g

55″

label energy grade g

65″

energy label - grade f

77″

energy label - grade f

65″

energy label - grade f
Beovision Contour

Fra: 53.700,00 DKK

el. fra 1.464,- kr./mnd.

48″

label energy grade g

48″

label energy grade g

55″

label energy grade g

55″

label energy grade g
Beovision Eclipse 65

Fra: 73.800,00 DKK

el. fra 2.050,- kr./mnd.

55″

label energy grade g

65″

label energy grade g

65″

label energy grade g
Beovision Harmony

Fra: 135.300,00 DKK

el. fra 3.759,- kr./mnd.

65″

energy label - grade f

65″

energy label - grade f

77″

energy label - grade f

77″

energy label - grade f

83″

energy label - grade f

83″

energy label - grade f
Beosound Stage OLED TV

Fra: 32.189,00 DKK

el. fra 895,- kr./mnd.

48″

label energy grade g

48″

label energy grade g

55″

label energy grade g

55″

label energy grade g

65″

energy label - grade f

65″

energy label - grade f

Flexible living

BEOVISION er ikke blot er et fjernsyn, men også et møbel, der skal være en del af og passe ind i lige netop dit hjem.
Nedenfor er listet de forskellige modellers opsætningsmuligheder.

Beovision Contour 48" - Wall Bracket - Light Oak & Silver - Hero

B&O TV på vægbeslag

Beovision Contour er hængslet i midten, så det kan flyttes frit til både højre og venstre og i to helt forskellige bevægelsesmønstre. Vægbeslaget er et af de mest avancerede af sin slags.

Beovision Eclipse kan monteres elegant på væggen og drejer automatisk ud til den indstillede vinkel, så snart du trykker play på fjernbetjeningen. Vægbeslaget fås både som motoriseret samt manuelt og kan monteres i venstre og højre side.

På trods af sin størrelse kan Beovision Harmony også monteres elegant på væggen. Når TV’et tændes løfter det sig elegant op, mens højttalerne folder sig ud. Vægbeslaget fås kun som fast vægbeslag.

Beovision Contour 48" - Floor Stand - Light Oak & Silver - Hero

B&O TV på gulvstand

En B&O fladskærm på gulvstand giver en utrolig fleksibilitet. De motoriserede gulvstande til Beovision Eclipse og Beovision Harmony giver mulighed for at dreje tv’et fra side til side vha. din Bang & Olufsen fjernbetjening, Beoremote One, så du kan se skærmen fra en hvilken som helst position i rummet. Ved at indstille en fast position, vil dit TV automatisk bevæge sig hertil, når du tænder for det.

Modeller med gulvstand: Beosound Stage med LG TV, Beovision Contour, Beovision Eclipse, Beovision Harmony

Beovision Contour 48" - Table Stand - Light Oak / Silver - Hero

B&O TV på BORDstand

Beovision Contour bordstanden giver giver et enkelt og elegant udtryk, hvis man har et smukt TV møbel, man ønsker at placere sit TV på.

Modeller med bordstand: Beovision Contour

MERE ALSIDIG END NOGENSINDE FØR

Bang & Olufsens TV’er er nu mere alsidige, end de nogensinde har været før. Med et B&O TV får du ikke kun lækkert design, perfekte billeder og den karakteristiske Bang & Olufsen lyd, du får også et hav af spændende funktioner, såsom Smart TV, Google Cast, BeoLink Multiroom, Ultra-High Definition (4k) billede, LCD skærm med LED backlight dæmpning, med flere. Få en gennemgang af de mange funktioner her nedenfor og vær bedre rustet til at vælge det TV, der passer til dig.

Alle vores TV er SMART TV. Smart TV betyder at fjernsynet har internet adgang, hvilket gør det muligt at hente alverdens indhold fra internettet ned på din B&O fladskærm. Der er allerede for-installerede apps i vores fjernsyn, men det vil ligeledes være muligt at hente dine egne apps, som f.eks. ViaPlay, TV2 PLAY, DR TV, HBO Nordic, YouTube, mm. og således se film, serier, tv programmer, osv. herigennem – Fuldstændig som du gør på din smartphone.

Som noget nyt har vi lanceret vores nye TV platform i samarbejde med Google Cast. Google Cast er en teknologi, som lader dig caste, dvs. streame, din favoritunderholdning fra din telefon, tablet eller bærbare computer til dit TV eller dine højttalere.

Beovision kan afspille alle dine online musiktjenester. Vælg mellem millioner af sange fra populære streamingtjenester som Spotify, Deezer og Google Play Music direkte på dit TV – og gør det til et førsteklasses musiksystem. Fyld dit hjem med din yndlingsmusik i sublim Bang & Olufsen lydkvalitet.

Lyt til al verdens radiokanaler via den indbyggede TuneIn Radio. TuneIn giver dig mulighed for at opdage, at følge og lytte til, hvad der er vigtigst for dig – fra sport, til nyheder, til musik, til podcasts. Med TuneIn får du adgang til over 100.000 radiostationer og mere end fire millioner podcasts streaming fra hele verden.

 LYDEN & BILLEDET

Beovison har fantastiske integreret højttalere og trådløst surround-modul. Det visuelle indtryk handler ikke kun om at behage øjet. Også ørerne skal forkæles, hvis virkelighedssansen for alvor skal udfordres. Kombinationen af exceptionel billedkvalitet og stor lyd gør Bang & Olufsen TV’er i stand til at levere oplevelser, der langt overgår deres størrelse.

Alle vores TV har indbygget Immaculate Wireless Sound, der giver mulighed for trådløs tilslutning af op til otte eksterne højttalere, ud over de kabelforbundne højttalere (der kan forbindes via det indbyggede surround-sound modul). Surround sound er en teknik til at berige lydkvaliteten af en lydkilde med ekstra lydkanaler fra højttalere, der omgiver lytteren (surround-kanaler). Det giver lyd fra en 360 ° radius i modsætning til “skærm-kanaler “, hvor lyden kun stammer fra lytterens fremad bue (venstre, midten og højre).

FØRSTE B&O TV

I 1952 kom Bang & Olufsens første TV-apparat på markedet. Det hed TV 508 S og fik øgenavnet ”Trillebøren”.

TV 508 S var et 12″ fjernsyn i et relativt stort kabinet. Størrelsen gjorde, at man fik et flot møbel, og at der blev plads til ikke mindre en tre højttalerenheder, men den var også en udfordring i produktionen. Derfor fandt man på at indbygge to håndtag som kunne trækkes ud. Samtidigt var der monteret to træruller i den nederste bagkant, således at man kunne flytte fjernsynet, ligesom man bruger en trillebøre – heraf øgenavnet for produktet. Allerede på dette tidspunkt var man altså klar over, på Bang & Olufsen, at lyden spiller en stor rolle sammen med billedoplevelsen og at fleksibilitet var en vigtig faktor, så man kunne flytte sit TV ud på gulvet, når man eksempelvis fik gæster eller blot skulle gøre rent.

tv508s - B&O

beovision3000 - B&O

BEOVISION

I 1967 udkom Bang & Olufsens første farve-tv ”BeoVision 3000 Colour”. Det blev hurtigt anerkendt som en af de allerbedste konstruktioner blandt farvefjernsyn. Modtagelsen af kunderne var flot, og blandt andet Danmarks Radio og det østrigske fjernsyn (ORF) valgte BeoVision 3000 som monitor til deres studier. BeoVision 3000 tiltalte mange mennesker som et flot møbel, der kunne skjule skærmen, når fjernsynet ikke var i brug. Samtidig var fjernsynet udstyret med fire hjul og dermed blevet nemmere at flytte og mere fleksibel.

Siden lanceringen af Bang & Olufsens første BeoVision TV har B&Os tv-serie heddet BEOVISION, og er blevet et ikon for kvalitet, lækkert design, knivskarpe billeder og fantastisk lyd. Kendetegnet er godt håndværk kombineret med højteknologisk forskning og udvikling.

B&O TILBUD

Få et hurtigt overblik over vores tilbud og igangværende kampagner her. Her finder du et overblik over aktuelle tilbud og kampagner på alle produkter fra Bang & Olufsen. Skriv eller ring endelig til os, hvis du er interesseret i at høre mere.

Se alle kampagner og tilbud

B&O TV PRISER

Få et hurtigt overblik over priserne på vores Bang & Olufsen fladskærme samt tilbehør her. Er du på udkig efter et TV til stuen, køkkenet eller soveværelset, har vi det du lige står og mangler. Få knivskarpe billeder, fantastisk lyd og lækkert design.

Se alle TV priser

B&O HØJTTALER PRISER

Er du på udkig efter nye højttalere til din bolig? Få et overblik over priser samt tilbehør på vores trådløse og ikke-trådløse højttalere fra Bang & Olufsen her. Skab liv og stemning med højttalere fra B&O og nyd den optimale lydoplevelse.

Se alle højttaler priser